نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

  1. #1

    ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    با سلام خدمت دوستان عزيز:
    در مورد برقراري ارتباط با بانك اطلاعات (ترجيحا access database و كنترل
    asp:AccessDataSource ) و فراخواني اطلاعات از بانك اطلاعاتي با كنترل
    Gride view به من توضيح دهيد.
    البته در برقراري ارتباط مشكلي ندارم ولي عمل جستجو در بانك اطلاعاتي
    و نمايش يك ركورد خاص با استفاده از Gride view مشكل دارم.
    البته اگر كتاب يا منبع الكترونيكي كه در رابطه با مشكل من باشد را معرفي كنيد
    كمك بزرگي به من كرده ايد.
    با تشكر سعيد زارعي

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    دوست عزیز ....
    سوال شما بسیار مبتدی است ...
    و اینکه جای این سوال هم تو این انجمن(windows application ) نیست ...
    امید وارم که از حرفم ناراحت نشده باشید
    با این حال...

    شما اگر می خواهید یک رکورد خاص رو نمایش بدید که باید از دستورات sql استفاده کنید، یا همون سرچ کردن هم باز همین حالت رو دارد ....
    منبع هم زیاد هست، یکم جستجو تو سایت و گوگل 100% مشکلت رو حل می کنه
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    ممنون ميشم من را بيشتر راهنمايي كنيد.
    لااقل يك كتاب يا متبع اينترنتي معرفي كنيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shervinrv
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    166

    نقل قول: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    سلام سعید جان خوبی؟
    ببین برای جستجو که خب از دستورات sql باید استفاده کنی که خیلی ترم داره مثلا چنین کدی
    SELECT X FROM Table1 WHERE X LIKE 'Hello'
    بگو چه شرایطی دقیقا برای سرچت داری تا بهتر بتونم راهنماییت کنم
    چون خیلی مبحث گسترده ای هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    دوست عزیز شما تو گوگل سرچ کن همون چیزی که اینجا نوشتی 200 در صد جوابت رو میگیری اصلا احتیاج به کتاب نداره !!!

  6. #6

    نقل قول: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)

    ممنون از دوستان.
    شما لينك كتاب الكترونيكي آموزش ASP.NET 2.0 مترجم محسن قاسمپور را ميدانيد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •