نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: محاسبه ب م م دو عدد

  1. #1

    محاسبه ب م م دو عدد

    سلام
    من دنبال کد محاسبه بزرگترین مقسوم علیه مشترک دو عدد هستم. کسی کد این برنامه رو داره؟
    معادل انگلیسیشو نمی دونم که خودم دنبالش بگردم.
    کسی می تونه راهنماییم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    اين هم برنامه ي شما.
    سوالي داشتين بپرسين يا اگر جايي رو نفهميدين بگين توضيح بدم.
    // AB.cpp : main project file.

    #include "stdafx.h"
    #include<conio.h>
    #include<iostream>
    #include<stdlib.h>
    using namespace std;
    using namespace System;

    int main(array<System::String ^> ^args)
    {
    Console::WriteLine(L"Hello World");



    int x,y,p,r,t;
    cin>>x>>y;
    if (x>y)
    {
    t=x;
    x=y;
    y=t;
    }
    p=x*y;
    LOOP1:
    r=x-(x/y)*y;
    if (r==0)
    {
    x=y;
    y=r;
    goto LOOP1;
    }
    else
    cout<<x <<"B.M.M";
    getch();
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    اين هم خود برنامه.
    اميد وارم به مقصودتون رسيده باشين.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    4

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    سلام
    تابعی که مضارب 3 یک عدد را پیدا کند

    لطفا در برنامه بالا توضیح دهید چرا مقادیر x,y را عوض کردید
    و چرا از p که حاصلضرب دو عدد هست هیچ استفاده ای در تابع نشده است ؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    اين برنامه اي كه من گذاشتم مربوط به يك برنامه ي بزرگتر است كه بخشي از ان مربوط به محاسبه ي ب م م و ك م م است و من در كپي كردن آن بخش اضافي را حذف نكردم .
    اگر شما بخش اضافي ديديد مي توانيد آن را بي هيچ دل نگراني حذف كنيد.
    ممكن است يك متغير اضافي توليد شود يا جابه جايي صورت گيرد كه اين موارد مورد نياز آن برنامه ي اصلي است و كاري براي شما انجام نمي دهد.
    خدانگهدار.

  6. #6

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    سلام فکر کنم کدی که دوست قبلی گذاشتن به خاطر داشتن goto کمی غیر استاندارد باشه.
    من راه حل استاندارد و راخت تری دارم.

    int bmm(int )
    {


  7. #7

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    سلام فکر می کنم کدی که دوستمون نوشتن به خاطر داشتن گو تو کمی غیر استاندارد باشه. من راه حل آسونتری دارم

    int bmm(int x, int y)
    {
    if(x>y)
    {
    int min = y;
    int max = x;
    int i =min;
    while( y%i != 0 || x%i !=0)
    {
    i--;
    }
    return i;
    }
    if(x<y)
    {
    int min = x;
    int max = y;
    int i =min;
    while( y%i != 0 || x%i !=0)
    {
    i--;
    }
    return i;
    }
    else
    return x;
    }



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    با سلام خدمت دوست عزيز.

    راه حل استاندارد.

    ببخشيد ولي اگر منظورتان غير ساخت يافته است كه بايد بگويم كه ........ ولي اگر منظور ديگري داشتيد كه شرمنده اتان هستم.
    ما بايد برنامه اي بنويسيم كه درك آن براي خواننده راحت باشد اگر خودش مايل بود بيشتر مطالعه مي كند و اين گو تو در بعضي موارد كار 1000 ساله را براي ما انجام مي دهد و استاد فقط فايل اگزه را ميبيند البته در مواردي گفته شما درست است.
    خدانگهدار.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388 در 15:20 عصر

  9. #9

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    سلام
    اگر امکانش هست لینک دانلود نرم افزار محاسبه ب م م رو برام ایمیل کنید

    Rezababa118@yahoo.com

  10. #10

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    لطفا کد ب.م.م و ک.م.م برنامه رو بهم برسونین....لطفا.. برای 95.11.28 نیاز دارم ممنون

  11. #11
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: محاسبه ب م م دو عدد

    بهتره تمرین های کتاب رو خودتون انجام بدهید....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •