نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

  1. #1

    الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    سلام
    الگوریتم محاسبه بزگترین مقسوم علیه مشترک دو عدد را کسی داره؟
    خواهش می کنم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه.



    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    سلام ، میتونید از دو روش بازگشتی یا غیر بازگشتی استفاده کنید ، البته روش های دیگری در بخش

    نظریه اعداد ریاضیات گسسته ، نیز وجود دارد !!!

    Eculidian Algorithm for GCD

    روش بازگشتی :

    GCD(a,b) = GCD(b,a%b)


    موفق و پیروز باشید !!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد


    Int BMM(int a,int b)
    {
    Int c;
    If (a<b)
    Exchange (a,b)
    While(b!=0)
    {
    c= a mod b;
    a=b;
    b=c;
    }
    Return b;
    }

  4. #4

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    سلام
    میشه کسی فرمول بدست آوردن ک.م.م و ب.م.م رو اینجا بنویسه
    من یادم نیست

  5. #5

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    الگوریتم اقلیدس در این روش، برای محاسبهٔ ب.م.م. دو عدد x و y که به صورت نمایش داده می‌شود، چنین عمل می‌شود (فرض بر این است که x از y بزرگتر است، اگر چه در حالت برعکس نیز، صرفاً با تغییر نام x و y این روش قابل استفاده خواهد بود):

    1. از x به اندازهٔ y کم کن، و مقدار جدید را به جای x جایگذاری کن
    2. قدم بالا را آن قدر تکرار کن تا x از y کوچک‌تر شود
    3. جای x و y را عوض کن و قدم‌ها بالا را تکرار کن، تا وقتی که مقدار x صفر شود؛ در این حالت، مقدار y برابر با ب.م.م. دو عدد x و y خواهد بود.

    به عنوان نمونه، اگر x برابر ۷۰ و y برابر ۲۵ باشد، مراحل کار چنین خواهد بود:
    ب.م.م.(۲۵و۷۰) ← ب.م.م.(۲۵و۴۵) ← ب.م.م.(۲۵و۲۰) ← ب.م.م.(۲۰و۲۵)
    ← ب.م.م.(۲۰و۵) ← ب.م.م.(۵و۲۰) ← ب.م.م.(۵و۱۵) ← ب.م.م.(۵و۱۰)
    ← ب.م.م.(۵و۵) ← ب.م.م.(۵و۰) ← ب.م.م. = ۵
    مثالی از این الگوریتم به زبان سی

    int gcd(int x, int y)
    { if (y == 0)
    { return x; }
    else
    { return gcd(y, x % y); } }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    30
    پست
    56

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    int gcd(int a,int b){return a%b?gcd(b,a%b):a;}

  7. #7

    نقل قول: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد

    مثالی به زبان C#‎

    static void Main(string[] args)        {
    Console.WriteLine("Enter First Number: ");
    int First =Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("Enter Second Number: ");
    int Second = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    if(First<Second)
    {
    int replacement=First;
    First = Second;
    Second = replacement;
    }
    Console.WriteLine("Your Numbers are {0} and {1}",First,Second);
    while (First%Second!=0)
    {
    int remin = First % Second;
    First = Second;
    Second = remin;
    }
    Console.WriteLine("Your Euclid's GCD is {0}!!!", Second);
    Console.ReadKey();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •