نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

  1. #1

    Post ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    با سلام
    سوال من از شما دوستان اينه كه من يك برنامه نوشتم كه شامل 5 برنامه exe است حالا مي خوام پروژه شماره 6 رو بسازم و در اون از 5 كامند بوتن استفاده كنم و وقتي بطور مثال كمند بوتن شماره يك را كليك كردم برنماه اول كه بصورت ثطث است با نام mbn اجرا بشه
    ميشه راهنماييم كنيد كه چه جور از طريق يك برنامه در وي بي يك برنامه ساخته شده EXEرو اجرا كنيم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    یه نگاه به این بنداز مشکلت حل میشه
    کار باهاش خیلی آسونهSetWindowLong(Sender & Reciever).rar

  3. #3

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    باسلام
    ضمن تشكر از جناب KeihanCPU
    راستش برنامه شمارو ديدم جالب بود ولي يكي از كارهايي كه مي خوام برنامه براي من انجام بده اينكه اگه در فرم شماره يك يك برنامه exe رو صداكردم و اون برنامه باز شد فرم شماره يك من تا زماني كه اون برنامه بازه قفل بشه و پس از بسته شدن برنامه فرم من دوبار باز شه مثل اينكه در يك برنامه پس از لود شدن فرم شماره يك، فرم دو ، روي فرم يك قرار بگيره و فرم يك اينبلش فالس بشه و پس از بسته شدن فرم دو فرم شماره يك اينبلش تروو بشه مي خوام برنام:قلبه اين كار رو انجام بده
    ولي نميدونم چطوري ميشه اين كارو كرد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    راستش دوست عزیز من تا حالا با vb اینکارو نکردم.در .net با استفاده از یک دستور کوتاه میشه اینکارو کرد

    ولی شما میتونی یه کاری بکنی:
    هندل برنامه ای که قراره باز بشه رو میگیری.یه تایمر میاد چک میکنه که آیا اینطور پنجره ای باز هست یا نه .
    اگر باز بود فرم رو غیر فعال میکنی و اگرم بسته بود فرم رو فعال میکنی.
    ابته فکر کنم راههای بهتری هم باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    راستش دوست عزیز من تا حالا با vb اینکارو نکردم.در .net با استفاده از یک دستور کوتاه میشه اینکارو کرد

    ولی شما میتونی یه کاری بکنی:
    هندل برنامه ای که قراره باز بشه رو میگیری.یه تایمر میاد چک میکنه که آیا اینطور پنجره ای باز هست یا نه .
    اگر باز بود فرم رو غیر فعال میکنی و اگرم بسته بود فرم رو فعال میکنی.
    ابته فکر کنم راههای بهتری هم باشه.
    در VB :

    Form1.Show VbModal


    در Vb.Net :

    Form1.ShowDialog




    باتشکر احسان

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    با سلام
    از دوستاني كه لطف كردن و جواب به سوالات ميدن ممنون
    راستشو بخواهيد من تو برنامم گير كردم ميشمه يكسري كد رو بزاريد تا روش گرفتن هندل برنامه اي كه باز شده رو نشون بده و در كل حل اين مسئله مشكل
    2- نميشه در كل پك پروژه بزرگ نوشت كه از چند پروژه كوچك توي اون بشه استفاده كرد و بتونيم از اطلاعات فرمهاي پروژها براي پروژه ديگر استفاده كرد
    منظورم اينكه بجاي اينكه در يك پروژه مثلاً 300 فرم داشه باشيم اين فرمها رو در 10 پروژه تقسيم كنيم و اين 10 پروژه در يك برنامه قرار بگيره مثل نوشت كدها در ماژول كه ميشه در كل برنامه از اون استفاده كرد آيا در vb ميشه يه همچين كاري كرد يعني يك برنامه از چند پروژه استفاده كنه نميدونم منظورم رسوندم يا نه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    1- مي توني برگردوندن برنامه اصلي رو به برنامه هاي فرعي واگذار كني. يعني برنامه هاي فرعيت بعد از بسته شدن بيان فرم اصلي كه خودش يه برنامه هست رو اجرا كنن. يه راه پيچيده تر اينه كه ارتباط اين برنامه ها رو از طريق Winsock پياده كني. يعني برنامه فرعي بعد از بسته شدن پيغام بفرسته به برنامه اصلي و بعد برنامه اصلي كه يا مخفي يا به System Try فرستاده شده به نمايش دربياد.

    2-دليلت واسه اين كار چيه؟؟ براي اين كار بايد دليل داشته باشي و در ضمن پروژه هات بايد تقريبا از هم مستقل باشن نه اين كه فرم هاي يه پروژه رو به پروژه هاي ديگه بفرستي. كل برنامه فلج ميشه

    موفق باشي

  8. #8

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    با تشكر از ZOZ.vb.ZOZ
    راستش دليلش اينكه كه وقتي تعداد فرما بالا ميره آدم گيج كيشه بخاطر همين ميخواستم اين كار رو انجام بدم
    و فرمهاي هر قسمت رو جداگانه طراهي كنم خوب دوست عزيز ميشه با يك مثال ارتباط برنامه ها رو از طريق Winsock نمايش بدي .
    با تشكر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    اين نمونه كوچك اما كاربرديه. بايد بهتون بگم براي اين كه خوب Winsock يادبگيري بايد يخورده رو تئوري هم كار كني

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: ارتباط با يك برنامه از طريق برنامه ديگر در وي بي

    چرا ضميمه نشده بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •