نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رفتن به صفحه دیگر

  1. #1

    رفتن به صفحه دیگر

    سلام دوستان می خواستم بدونم که تابعی که باهاش بتونم بعد از یه سری کار به یه ادرس دیگه برم چیه؟
    لطفا یوزیجیش را بگید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: رفتن به صفحه دیگر

    اگر هيچ هدري ارسال نشده باشه، مي توني از تابع header در php استفاده كني :

    header("location : your_URL");

    در غير اينصورت، ميتوني از جاوا اسكريپت استفاده كني :

    <script language=javascript>
    document.location=your_URL;
    </script>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: رفتن به صفحه دیگر

    با اجازه I No Body عزیز
    با بسته http از pear هم میتونی این کار و بکنی دیگه 100 تا هدر هم قبلش ارسال بکنی مشکلی پیش نمیاد خیلی هم آسونه
    <?php
    require_once 'HTTP.php';

    HTTP::redirect("http://example.com/");
    ?>

    منبع

  4. #4

    نقل قول: رفتن به صفحه دیگر

    البته استفاده از بسته HTTP در صورتی که تنها در همین یک مورد مورد استفاده باشه توصیه نمی شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •