نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه میتونم با کد نویسی یک سری اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی به برنامه word منتقل کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    چگونه میتونم با کد نویسی یک سری اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی به برنامه word منتقل کنم؟

    سلام
    چجوری میشه گزارش رو از کریستال به قسمت خاصی از صفحه word منتقل کرد . (یا header یا هر قسمت دیگه)
    ببینید در واقع فایل word که من باز میکنم یک newfile هستش و قبلا save نشده . حالا من میخام وقتی بازش میکنم یه سری اطلاعات از جدول بانک اطلاعاتی به این صفحه منتقل بشه.

    ممنون...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: چگونه میتونم با کد نویسی یک سری اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی به برنامه word منتقل کنم؟

    سلام .... دوست عزيز اينكه از كريستال به word بري نميدانم ولي براي بردن اطلاعات از ديتاست و يا هر select ديگه اي كافي فايل وردي كه قبلا" ساخته ايد را باز كنيد و آن جاهاي خاص و مد نطرتون را Replace كنيد ..
    مثلا" در جايي از فايل ورد مورد نظر بنويسيد *نام* و بعد از باز كردن فايلتان با دستور Replace آن را جايگزين كنيد
    Word_App = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    Word_doc =
    new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();

    ////
    Word_doc = Word_App.Documents.Open(ref fileName,
    ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing);

    Range range = Word_doc.Range(ref missing, ref missing);

    range.Text= range.Text.Replace(
    "smail" ,"ahmadneya");



    MessageBox.Show(range.Text.ToString());


    موفق باشيد
    افشين160

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •