نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: تغییر زبان صفحه کلید در VB

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404

    تغییر زبان صفحه کلید در VB

    سلام
    من یه مشکلی دارم. برنامه من فارسیه و کاربر باید اطلاعات رو فارسی بنویسه. برای دسترسی به بعضی قسمتها هم باید کلمه عبور رو وارد کنه. کلمه عبور انگلیسیه. از اونجا که کاربر قبلاً صفحه کلیدش رو فارسی کرده و یادش رفته موقع تایپ کردن پسورد اون رو به انگلیسی برگردونه، همش پیغام خطای پسورد اشتباه است رو دریافت میکنه.
    حالا من نمیتونم وقتی میخوام از کاربر پسورد بگیرم خودم اتوماتیک صفحه کلید رو انگلیسی کنم؟
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    من یک کد بهت میدم که اگه صفحه کلید هر چی باشه به همون زبان که دوست داری تبدیل میکنه.
    این کدها رو در یک ماژول در قسمت Declarations قرار بده :

    Const LANG_FA_IR As String = "00000429"    'FA_IR
    Const LANG_EN_US As String = "00000409" 'EN_US
    Private Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal Flags As Long) As Long


    این تابع رو هم زیرش قرار بده یعنی قسمت (General) :

    Public Sub SetKeyboardLanguage(lID As String)    
    Const KLF_ACTIVATE = &H1
    LoadKeyboardLayout strlID, KLF_ACTIVATE
    End Sub


    حالا در آرگومان تابع به جای LID ثابت LANG_FA_IR که معادل 00000429 است قرار بدی و تابع SetKeyboardLanguage رو فراخوانی کنی صفحه کلید فارسی میشه. به شرط اینکه ویندوز فارسی رو ساپورت کنه. حالا اگه به جای LID ثابت LANG_EN_US که معادل 00000409 است قرار بدی و تابع رو فراخوانی کنی صفحه کلید انگلیسی میشه. بازم به شرط اینکه انگلیسی رو پشتیبانی کنه.

    موفق باشید :flower:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    مرسی :موفق:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    قابل رفیق ما رو نداشت. :wink:

    پیروز باشی :flower:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    در آرگومان تابع به جای LID ثابت LANG_FA_IR که معادل 00000429 است قرار بدی و تابع SetKeyboardLanguage رو فراخوانی کنی صفحه کلید فارسی میشه
    فکر کنم اگر این کد را در ویندوز 98 اجرا کنید باید به جای " 00000429 " این کد را بدهید " 00000401 "

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    اصلاً برای من فارسی کردن مهم نبود! من فقط میخواستم انگلیسی کنم که مشکلم حل شد :wink3:

  7. #7
    لیست مقادیر LID برای زبانهای مختلف را از کجا بگیرم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    لیست مقادیر LID برای زبانهای مختلف را از کجا بگیرم؟
    بابا بی خیال ما که همین فارسی ش هم به زور راه میندازیم. :mrgreen: :wink:

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ت مقادیر LID برای زبانهای مختلف را از کجا بگیرم؟
    msdn 2000
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    آدرس دقیق لطفا پیدا نکردم

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Payam Moradi
    من یک کد بهت میدم که اگه صفحه کلید هر چی باشه به همون زبان که دوست داری تبدیل میکنه.
    این کدها رو در یک ماژول در قسمت Declarations قرار بده :

    Const LANG_FA_IR As String = "00000429"    'FA_IR
    Const LANG_EN_US As String = "00000409" 'EN_US
    Private Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal Flags As Long) As Long


    این تابع رو هم زیرش قرار بده یعنی قسمت (General) :

    Public Sub SetKeyboardLanguage(lID As String)    
    Const KLF_ACTIVATE = &H1
    LoadKeyboardLayout strlID, KLF_ACTIVATE
    End Sub


    حالا در آرگومان تابع به جای LID ثابت LANG_FA_IR که معادل 00000429 است قرار بدی و تابع SetKeyboardLanguage رو فراخوانی کنی صفحه کلید فارسی میشه. به شرط اینکه ویندوز فارسی رو ساپورت کنه. حالا اگه به جای LID ثابت LANG_EN_US که معادل 00000409 است قرار بدی و تابع رو فراخوانی کنی صفحه کلید انگلیسی میشه. بازم به شرط اینکه انگلیسی رو پشتیبانی کنه.

    موفق باشید :flower:

    سلام

    ببخشید من نیاز به تابعی دارم که با فراخوانی آن صفحه کلید فارسی و انگلیسی شود .تابع شما را کپی کردم زبان انگلیسی را ست می کند اما در مورد ست کردن زبان فارسی صفحه کلید جواب نگرفتم با اینکه در ویندوز XPکار می کنم و فارسی هم روی سیستم نصب شده

    اگر کمکم کنید ممنون می شم

  12. #12
    آقای مفیدی این هم فرایش شما
    Primary Language IDs
    Language Primary Language ID
    Neutral 0x00
    Afrikaans 0x36
    Albanian 0x1C
    Arabic 0x01
    Basque 0x2D
    Bulgarian 0x02
    Byelorussian 0x23
    Catalan 0x03
    Chinese 0x04
    Czech 0x05
    Danish 0x06
    Dutch 0x13
    English 0x09
    Estonian 0x25
    Faeroese 0x38
    Farsi 0x29
    Finnish 0x0B
    French 0x0C
    German 0x07
    Greek 0x08
    Hebrew 0x0D
    Hungarian 0x0E
    Icelandic 0x0F
    Indonesian 0x21
    Italian 0x10
    Japanese 0x11
    Kampuchean 0x2C
    Korean 0x12
    Laotian 0x2B
    Latvian 0x26
    Lithuanian 0x27
    Macedonian 0x2F
    Maltese 0x3A
    Maori 0x28
    Norwegian 0x14
    Polish 0x15
    Portuguese 0x16
    Rhaeto-Romanic 0x17
    Romanian 0x18
    Russian 0x19
    Sami 0x3B
    Scots Gaelic 0x3C
    Serbo-Croatian* 0x1A
    Slovak 0x1B
    Slovenian 0x24
    Sorbian 0x2E
    Spanish 0x0A
    Sutu 0x30
    Swedish 0x1D
    Thai 0x1E
    Tsonga 0x31
    Tswana 0x32
    Turkish 0x1F
    Ukrainian 0x22
    Urdu 0x20
    Venda 0x33
    Vietnamese 0x2A
    Xhosa 0x34
    Zulu 0x35

  13. #13
    این هم یک لیست خیلی کامل
    It is sometimes necessary to know the primary language and locale name and the corresponding locale ID (LCID) and its three-letter abbreviation. The following table lists the available locales. When new locales become available, this list will be updated.

    Primary Language Locale Name LCID
    Afrikaans Afrikaans (0436; AFK)
    Albanian Albanian (041c; SQI)
    Arabic Arabic (Saudi Arabia) (0401; ARA)
    Arabic Arabic (Iraq) (0801; ARI)
    Arabic Arabic (Egypt) (0C01; ARE)
    Arabic Arabic (Libya) (1001; ARL)
    Arabic Arabic (Algeria) (1401; ARG)
    Arabic Arabic (Morocco) (1801; ARM)
    Arabic Arabic (Tunisia) (1C01; ART)
    Arabic Arabic (Oman) (2001; ARO)
    Arabic Arabic (Yemen) (2401; ARY)
    Arabic Arabic (Syria) (2801; ARS)
    Arabic Arabic (Jordan) (2C01; ARJ)
    Arabic Arabic (Lebanon) (3001; ARB)
    Arabic Arabic (Kuwait) (3401; ARK)
    Arabic Arabic (U.A.E.) (3801; ARU)
    Arabic Arabic (Bahrain) (3C01; ARH)
    Arabic Arabic (Qatar) (4001; ARQ)
    Armenian Armenian (042b; HYE)
    Assamese Assamese (044d; ASM)
    Azeri Azeri (Latin) (042c; AZE)
    Azeri Azeri (Cyrillic) (082c; AZC)
    Basque Basque (042D; EUQ)
    Belarussian Belarussian (0423, BEL)
    Bengali Bengali (0445; BEN)
    Bulgarian Bulgarian (0402, BGR)
    Catalan Catalan (0403; CAT)
    Chinese Chinese (Taiwan) (0404; CHT)
    Chinese Chinese (PRC) (0804; CHS)
    Chinese Chinese (Hong Kong) (0C04; ZHH)
    Chinese Chinese (Singapore) (1004; ZHI)
    Chinese Chinese (Macau) (1404; ZHM)
    Croatian Croatian (041a; HRV)
    Czech Czech (0405; CSY)
    Danish Danish (0406; DAN)
    Dutch Dutch (Netherlands) (0413; NLD)
    Dutch Dutch (Belgium) (0813; NLB)
    English English (United States) (0409; ENU)
    English English (United Kingdom) (0809; ENG)
    English English (Australia) (0c09; ENA)
    English English (Canada) (1009; ENC)
    English English (New Zealand) (1409; ENZ)
    English English (Ireland) (1809; ENI)
    English English (South Africa) (1c09; ENS)
    English English (Jamaica) (2009; ENJ)
    English English (Caribbean) (2409; ENB)
    English English (Belize) (2809; ENL)
    English English (Trinidad) (2c09; ENT)
    English English (Zimbabwe) (3009; ENW)
    English English (Philippines) (3409; ENP)
    Estonian Estonian (0425, ETI)
    Faeroese Faeroese (0438, FOS)
    Farsi Farsi (0429; FAR)
    Finnish Finnish (040b; FIN)
    French French (France) (040c; FRA)
    French French (Belgium) (080c; FRB)
    French French (Canada) (0c0c; FRC)
    French French (Switzerland) (100c; FRS)
    French French (Luxembourg) (140c; FRL)
    French French (Monaco) (180c; FRM)
    Georgian Georgian (0437; KAT)
    German German (Germany) (0407; DEU)
    German German (Switzerland) (0807; DES)
    German German (Austria) (0c07; DEA)
    German German (Luxembourg) (1007; DEL)
    German German (Liechtenstein) (1407; DEC)
    Greek Greek (0408; ELL)
    Gujarati Gujarati (0447; GUJ)
    Hebrew Hebrew (040D; HEB)
    Hindi Hindi (0439; HIN)
    Hungarian Hungarian (040e; HUN)
    Icelandic Icelandic (040F; ISL)
    Indonesian Indonesian (0421; IND)
    Italian Italian (Italy) (0410; ITA)
    Italian Italian (Switzerland) (0810; ITS)
    Japanese Japanese (0411; JPN)
    Kannada Kannada (044b; KAN)
    Kashmiri Kashmiri (India) (0860; KAI)
    Kazakh Kazakh (043f; KAZ)
    Konkani Konkani (0457; KOK)
    Korean Korean (0412; KOR)
    Korean Korean (Johab) (0812; KOJ)
    Latvian Latvian (0426, LVI)
    Lithuanian Lithuanian (0427, LTH)
    Lithuanian Lithuanian (Classic) (0827, LTH)
    Macedonian Macedonian (042f; MKD)
    Malay Malaysian (043e;MSL)
    Malay Malay Brunei Darussalam (083e;MSB)
    Malayalam Malayalam (044c; MAL)
    Marathi Marathi (044e; MAR)
    Nepali Nepali (Nepal) (0461; NEP)
    Nepali Nepali (India) (0861; NEI)
    Norwegian Norwegian (Bokmal) (0414; NOR)
    Norwegian Norwegian (Nynorsk) (0814; NON)
    Oriya Oriya (0448; ORI)
    Polish Polish (0415; PLK)
    Portuguese Portuguese (Brazil) (0416; PTB)
    Portuguese Portuguese (Portugal) (0816; PTG)
    Punjabi Punjabi (0446; PAN)
    Rhaeto-Romanic Rhaeto-Romanic (0417; RMS)
    Romanian Romanian (0418, ROM)
    Romanian Romanian (Moldova) (0818, ROV)
    Russian Russian (0419; RUS)
    Russian Russian (Moldova) (0819, RUM)
    Sami Sami (Lappish) (043b; SZI)
    Sanskrit Sanskrit (044f; SAN)
    Serbian Serbian (Cyrillic) (0c1a; SRB)
    Serbian Serbian (Latin) (081a; SRL)
    Sindhi Sindhi (0459; SND)
    Slovak Slovak (041b; SKY)
    Slovenian Slovenian (0424, SLV)
    Sorbian Sorbian (042e, SBN)
    Spanish Spanish (Spain - Traditional Sort) (040a; ESP)
    Spanish Spanish (Mexico) (080a; ESM)
    Spanish Spanish (Spain - Modern Sort) (0c0a; ESN)
    Spanish Spanish (Guatemala) (100a; ESG)
    Spanish Spanish (Costa Rica) (140a; ESC)
    Spanish Spanish (Panama) (180a; ESA)
    Spanish Spanish (Dominican Republic) (1c0a; ESD)
    Spanish Spanish (Venezuela) (200a; ESV)
    Spanish Spanish (Colombia) (240a; ESO)
    Spanish Spanish (Peru) (280a; ESR)
    Spanish Spanish (Argentina) (2c0a; ESS)
    Spanish Spanish (Ecuador) (300a; ESF)
    Spanish Spanish (Chile) (340a; ESL)
    Spanish Spanish (Uruguay) (380a; ESY)
    Spanish Spanish (Paraguay) (3c0a; ESZ)
    Spanish Spanish (Bolivia) (400a; ESB)
    Spanish Spanish (El Salvador) (440a; ESE)
    Spanish Spanish (Honduras) (480a; ESH)
    Spanish Spanish (Nicaragua) (4c0a; ESI)
    Spanish Spanish (Puerto Rico) (500a; ESU
    Sutu Sutu (0430; SXT)
    Swahili Swahili (Kenya) (0441; SWK)
    Swedish Swedish (041D; SVE)
    Swedish Swedish (Finland) (081d; SVF)
    Tamil Tamil (0449; TAM)
    Tatar Tatar (Tatarstan) (0444; TAT)
    Telugu Telugu (044a; TEL)
    Thai Thai (041E; THA)
    Tsonga Tsonga (0431; TSG)
    Tswana Tswana (0432; TNA)
    Turkish Turkish (041f; TRK)
    Ukrainian Ukrainian (0422, UKR)
    Urdu Urdu (Pakistan) (0420; URD)
    Urdu Urdu (India) (0820; URI)
    Uzbek Uzbek (Latin) (0443; UZB)
    Uzbek Uzbek (Cyrillic) (0843; UZC)
    Venda Venda (0433; VEN)
    Vietnamese Vietnamese (042a; VIT)
    Xhosa Xhosa (0434; XHS)
    Yiddish Yiddish (043d; JII)
    Zulu Zulu (0435; ZUL)

  14. #14
    جناب مفیدی این آخرین تیر ترکش
    This list was compiled in July 1997. Check the Microsoft Developer's Network for changes to supported locales for Windows. Microsoft SQL Server 6.5 does not support locales marked with an asterisk.
    Country/region Language LCID ANSI CP OEM CP LANG ID
    Albania Albanian 041c 1250 720 SQI
    Algeria Arabic 1401 1256 720 ARG
    Argentina Spanish 2c0a 1252 720 ESS
    Australia English 0c09 1252 720 ENA
    Austria German 0c07 1252 720 DEA
    Bahrain Arabic 3c01 1256 720 ARH
    Belarus Belarusian 0423 1251 720 BEL
    Belgium Dutch 0813 1252 720 NLB
    Belgium French 080c 1252 720 FRB
    Belize English 2809 1252 720 ENL
    Bolivia Spanish 400a 1252 720 ESB
    Brazil Portuguese 0416 1252 720 PTB
    Brunei Darussalam Malay 083e 1252 720 MSB
    Bulgaria Bulgarian 0402 1251 720 BGR
    Canada English 1009 1252 720 ENC
    Canada French 0c0c 1252 720 FRC
    Caribbean English 2409 1252 866 ENB
    Chile Spanish 340a 1252 850 ESL
    Colombia Spanish 240a 1252 950 ESO
    Costa Rica Spanish 140a 1252 936 ESC
    Croatia Croatian 041a 1250 936 HRV
    Czech Republic Czech 0405 1250 936 CSY
    Denmark Danish 0406 1252 950 DAN
    Dominican Republic Spanish 1c0a 1252 852 ESD
    Ecuador Spanish 300a 1252 850 ESF
    Egypt Arabic 0c01 1256 850 ARE
    El Salvador Spanish 440a 1252 850 ESE
    Estonia Estonian 0425 1257 850 ETI
    Faeroe Islands Faeroese 0438 1252 850 FOS
    Finland Finnish 040b 1252 850 FIN
    Finland Swedish 081d 1252 737 SVF
    France French 040c 1252 437 FRA
    Germany German 0407 1252 850 DEU
    Greece Greek 0408 1253 850 ELL
    Guatemala Spanish 100a 1252 850 ESG
    Honduras Spanish 480a 1252 850 ESH
    Hong Kong Chinese 0c04 936 850 ZHH
    Hungary Hungarian 040e 1250 437 HUN
    Iceland Icelandic 040f 1252 850 ISL
    India Hindi 0439 1252 850 HIN
    Indonesia Indonesian 0421 1252 850 IND
    Iran Farsi 0429 1256 850 FAR
    Iraq Arabic 0801 1256 437 ARI
    Ireland English 1809 1252 437 ENI
    Israel Hebrew 040d 1255 850 HEB
    Italy Italian 0410 1252 850 ITA
    Jamaica English 2009 1252 850 ENJ
    Japan Japanese 0411 932 850 JPN
    Jordan Arabic 2c01 1256 850 ARJ
    Kenya Swahili 0441 1252 850 SWK
    Korea Korean(Ext. Wansung) 0412 949 850 KOR
    Korea* Korean(Johab)* 0812 1361 850 KOJ
    Kuwait Arabic 3401 1256 850 ARK
    Latvia Latvian 0426 1257 850 LVI
    Lebanon Arabic 3001 1256 850 ARB
    Libya Arabic 1001 1256 850 ARL
    Liechtenstein German 1407 1252 850 DEC
    Lithuania Classic Lithuanian 0827 1257 850 LTC
    Lithuania Lithuanian 0427 1257 850 LTH
    Luxembourg French 140c 1252 850 FRL
    Luxembourg German 1007 1252 850 DEL
    Macau Chinese 1404 950 850 ZHM
    Macedonia Macedonian 042f 1251 850 MKI
    Malaysia Malay 043e 1252 850 MSL
    Mexico Spanish 080a 1252 850 ESM
    Monaco French 180c 1252 850 FRM
    Morocco Arabic 1801 1256 850 ARM
    Netherlands Dutch 0413 1252 850 NLD
    New Zealand English 1409 1252 850 ENZ
    Nicaragua Spanish 4c0a 1252 850 ESI
    Norway (Bokmål) Norwegian 0414 1252 850 NOR
    Norway (Nynorsk) Norwegian 0814 1252 862 NON
    Oman Arabic 2001 1256 852 ARO
    Pakistan Urdu 0420 1252 850 URP
    Panama Spanish 180a 1252 850 ESA
    Paraguay Spanish 3c0a 1252 850 ESZ
    Peru Spanish 280a 1252 932 ESR
    Philippines English 3409 1252 949 ENP
    Poland Polish 0415 1250 1361 PLK
    Portugal Portuguese 0816 1252 850 PTG
    PRC Chinese 0804 936 850 CHS
    Puerto Rico Spanish 500a 1252 850 ESU
    Qatar Arabic 4001 1256 850 ARQ
    Romania Romanian 0418 1250 852 ROM
    Russia Russian 0419 1251 850 RUS
    Saudi Arabia Arabic 0401 1256 850 ARA
    Serbia (Cyrillic) Serbian 0c1a 1251 852 SRB
    Serbia (Latin) Serbian 081a 1250 866 SRL
    Singapore Chinese 1004 936 852 ZHI
    Slovakia Slovak 041b 1250 852 SKY
    Slovenia Slovene 0424 1250 855 SLV
    South Africa English 1c09 1252 852 ENS
    South Africa Afrikaans 0436 1252 852 AFK
    Spain Basque 042d 1252 850 EUQ
    Spain Catalan 0403 1252 850 CAT
    Spain (Mod. Sort) Spanish 0c0a 1252 874 ESN
    Spain (Trad. Sort) Spanish 040a 1252 857 ESP
    Sweden Swedish 041d 1252 437 SVE
    Switzerland French 100c 1252 850 FRS
    Switzerland German 0807 1252 866 DES
    Switzerland Italian 0810 1252 866 ITS
    Syria Arabic 2801 1256 852 ARS
    Taiwan Chinese 0404 950 775 CHT
    Thailand* Thai 041e 874 775 THA
    Trinidad English 2c09 1252 775 ENT
    Tunisia Arabic 1c01 1256 775 ART
    Turkey Turkish 041f 1254 720 TRK
    U.A.E. Arabic 3801 1256 1258 ARU
    Ukraine Ukrainian 0422 1251 850 UKR
    United Kingdom English 0809 1252 866 ENG
    United States English 0409 1252 850 ENU
    Uruguay Spanish 380a 1252 850 ESY
    Venezuela Spanish 200a 1252 437 ESV
    Viet Nam* Vietnamese* 042a 1258 850 VIT
    Yemen Arabic 2401 1256 850 ARY
    Zimbabwe English 3009 1252 437 ENW

  15. #15
    سلام

    چرا من نتونستم صفحه کلید رو فارسی کنم

    اما انگلیسیش درست شد

    ویندوزم xp هست و فارسی هم نصب است

    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    بابا دستت درد نکنه آقای گودرزی
    :flower: چه میکنه این علیرضا گودرزی :flower:

  17. #17
    :موفق:

  18. #18

  19. #19
    ببین همه چیزهای بالا درسته فقط تو میتونی روی رویداد gotfocus اون تکست باکسی که میخوای توش پسورد بنویسی زبان را انگلیسی کنی و در رویداد کلیک کلید ت یا رویداد lostfocus همون تکست زبان را دوباره به فارسی تبدیل کنی

  20. #20

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در VB

    با سلام آقا من کد شما رو امتحان کردم انگلیسی میشه ولی فارسی نمیشه
    یعنی در یه تکست باکس روی فرایند gotfocus انگلیسی میشه ولی روی تکست باکس بعدی فارسی نمیشه

  21. #21
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در VB

    سلام جناب anp2001 به تاریخ تاپیک و پست ها نگاهی بیندازید این افراد دیگه حضور ندارند.

    راستی برای تشکر فقط از دکمه تشکر باید اتفاده کرد در غیر این صورت پست شما حذف میشه.

    بهتره به این تاپیک هم سری بزنید:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=102664
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  22. #22

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در VB

    نمونه ی ساده و کامل:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه



تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •