نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

  1. #1

    به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    با سلام خدمت همه دوستان
    فرض کنید که می خواید یک اسکریپت بنویسید که pagerank سایت های دیگران رو بهشون نشون بدید. برای اینکار می خواید یک کد توی صفحتون بگذارید که ملت تو سایت هاشون بگذارند و از طریق سرویس سایت شما، pagerank سایتشون رو ببینند. یعنی شما عملا یک لینک دارید از یه صفحه توی سایت www.test.com به سایت خودتون به آدرس مثلا http://mysite/show.php حالا سوال اینجاست که این اسکریپت که تو صفحه show.php هست چجوری می تونه فقط دومین اون صفحه ای رو که درخواستش کرده بفهمه؟ یه چیزی شبیه
    $_SERVER['REMOTE_ADDR'] 
    قبل از اینکه دوستان جواب بدن بگم که HTTP_HOST و SERVER_NAME اطلاعات خود سرور رو می دن نه اون صفحه ای که اسکریپت رو درخواست کرده. REMOTE_HOST هم تو اکثر موارد کار نمی کنه. هر گونه نظری خوشحالم می کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    می تونی با راههای مختلفی مثل استفاده از regular expression ها نامه دامنه رو به دست بیاری.
    ولی من پیشنهاد میکنم به جای این کار از متقاضیان بخواه که نامه دومینشون رو بصورت متغیر GET با استفاده از همون لینک ارسال کنند.
    مثلا به جای این :

    <a href='http://yoursite.com/show.php'>Link</a>

    اینو بنویسن :

    <a href='http://yoursite.com/show.php?domain=mysite'>Link</a>

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    دوست عزیز.
    ممنون از جوابتون. اگه دقت می کردید سوال من یه سوال خیلی تخصصی بود و این که توی لینک دومین رو بفرستیم یه راه حل کاملا ابتدایی هست. مطمئن باشید من بارها همه فروم های خارجی و گوگل رو برای یه مساله جستجو می کنم و اگه به نتیجه نرسم از تجربیات دوستان کمک می گیرم.
    به هر حال ممنون که وقت گذاشتید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط donvito مشاهده تاپیک
    دوست عزیز.
    ممنون از جوابتون. اگه دقت می کردید سوال من یه سوال خیلی تخصصی بود و این که توی لینک دومین رو بفرستیم یه راه حل کاملا ابتدایی هست. مطمئن باشید من بارها همه فروم های خارجی و گوگل رو برای یه مساله جستجو می کنم و اگه به نتیجه نرسم از تجربیات دوستان کمک می گیرم.
    به هر حال ممنون که وقت گذاشتید.
    من معذرت میخوام که دقت نکردم. الآن هم هر چی دقت می کنم، نمی فهمم از کجای سوالتون باید خیلی تخصصی بودنش رو متوجه بشم.
    در هر صورت اگر شما هم به جواب من دقت میکردید، جواب تخصصی رو هم دادم.
    به هر حال اون یک پیشنهاد بود. برای شما که خیلی متخصصی جواب اینه :
    می تونی با راههای مختلفی مثل استفاده از regular expression ها نامه دامنه رو به دست بیاری.

  5. #5

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر


    $URLInfo = parse_url($_SERVER['HTTP_REFERER']);
    $Host = $URLInfo['host'];

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی http_referer فقط وقتی کار می کنه که طرف روی لینک کلیک کنه و اگه فقط لینک رو توی صفحه بگذاره کار نمی کنه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: به دست آوردن دومین یک سایت از یک سایت دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط donvito مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی http_referer فقط وقتی کار می کنه که طرف روی لینک کلیک کنه و اگه فقط لینک رو توی صفحه بگذاره کار نمی کنه.
    ببين اين به دردت ميخوره؟
    https://barnamenevis.org/showpo...94&postcount=4

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •