نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fa_te64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد-تهران
    پست
    153

    Lightbulb مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    سلام
    چطور ميتونم در ستاپ برنامه مسير پايگاه داده رو تغيير بدم،به طور پيش فرض در مسير نصب برنامه پايگاه رو نصب ميكنه،ميخوام مسير نصب و پايگاه داده فرق كنه و موقع ستاپ از كاربر بپرسه

  2. #2

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    از چه برنامه يا بزاري براي ساخت نصب كننده استفاده مي‌كنين؟
    برنامه‌هاي نصب كننده (مثل Install Shield)؟
    يا از Publish و Visual Studio؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fa_te64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد-تهران
    پست
    153

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    از چه برنامه يا بزاري براي ساخت نصب كننده استفاده مي‌كنين؟
    برنامه‌هاي نصب كننده (مثل Install Shield)؟
    يا از Publish و Visual Studio؟
    از خود سي شارپ استفاده كردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط fa_te64 مشاهده تاپیک
    سلام
    ميخوام مسير نصب و پايگاه داده فرق كنه و موقع ستاپ از كاربر بپرسه
    میشه بگی چه دلیلی داره.حتما که نباید پایگاه داده attach باشه.
    به صورت محلی اگر آدرس دهی تو پوشه bin/debug باشه و سپس تبدیل به exe کنی هرجا که بزاریش کار مینه(البته این تجربه خودم هست،شاید غلط باشد)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fa_te64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد-تهران
    پست
    153

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    كسي نميتونه كمك كنه؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fa_te64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد-تهران
    پست
    153

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط bia2dadash2 مشاهده تاپیک
    میشه بگی چه دلیلی داره.حتما که نباید پایگاه داده attach باشه.
    به صورت محلی اگر آدرس دهی تو پوشه bin/debug باشه و سپس تبدیل به exe کنی هرجا که بزاریش کار مینه(البته این تجربه خودم هست،شاید غلط باشد)
    مسير پايگاه موقع نصب از debug هست و برنامه مشكلي نداره و كار ميكنه.موقع نصب برنامه مسير نصب برنامرو ميپرسه نه صرفا پايگاه داده رو و مسير هردو يك محل ديسكه.ميخوام طوري باشه كه موقع نصب مسير برنامه از مسير پايگاه داده جدا باشه
    كلا روالش چطوره؟منطقيه كه مسير نصب برنامه و پايگاه يكي باشه؟

  7. #7

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

    اكثر برنامه‌هايي كه روي يك سيستم نصب مي‌شوند (در واقع تك كاربره) مسير برنامه و فايل ديتابيسشون يكي است ، غير از برنامه هاي بزرگ كه كلا ديتابيسشون روي يك سرور SQL است و ...
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: مسير نصب پايگاه داده موقع ستاپ برنامه

        ad = Directory.GetCurrentDirectory();
    ad += ad.Substring(2, 1).ToString();
    ad += "Database1.sdf";
    FileInfo f = new FileInfo(ad);
    if (f.Exists) connection_string.Properties.Settings.Default.conn ectionstring = ad;
    // Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\conn.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True

    label1.Text= connection_string.Properties.Settings.Default.conn ectionstring;
    همانطور که در کد هم میبینی connection string اینگونه تعریف شده است:
    |DataDirectory|\conn.mdf
    یعنی این آدرس نسبی است،به هر حال اگر خواستی ببینی پایگاه داده ات در bin/debug هست یا نه،میتوانی از آن استفاده کنی،و با انجام تغییراتی در متغییر global که تو Settings.settings آنرا ساختی،متغییر جدید را وارد کنی.

    پیروز باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •