نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در setup

  1. #1

    مشکل در setup

    سلام به دوستان
    من یک برنامه با دلفی نوشتم که از بانک sql server استفاده میکنه و نمیدونم چطوری
    setup رو بسازم
    البته تو سایت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
    من از installshield استفاده می کنم.
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    اگر از ADO استفاده کردی، برای SQL Server لازم نیست کار خاصی روی setup انجام بدی. بطور عادی Setup رو بساز.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    ازado استفاده کردم
    اما یه error میده

  4. #4
    ویندوز کاربر چیه؟!
    نمی دونم کلا درایورهای ADO روی سیستمش نصب نیست یا اینکه باید Alias مورد نظر رو توی سیستم کاربر هم درست کنی. روش درست کردنش الان یادم نیست. آخه من از ODBC بطور جدی استفاده نمی کنم!
    حالا لازم حتما از ODBC استفاده کنی؟ اصلا برنامه چی هست؟ تحت شبکه هم باید کار کنه یا فقط روی یه کامپیوتر باید نصب بشه؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    ویندوز 98se
    نه لازم نیست .آیا شما راه حل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید.
    برنامه تحت شبکه نیست.یک برنامه خیلی ساده.

  6. #6
    ویندوز 98SE. برنامه تحت شبکه نیست.یک برنامه خیلی ساده.
    خب، شما یه ADOConnection روی فرم یا روی Data Module برنامه ات بزار. بعدشم با استفاده از خاصیت ConnectionString به سرور وصل شو. خاصیت Connection تمام ADOTable ها یا ADOQuery ها رو هم روی همون ADOConnection تنظیم کن.

    یه نسخه از بانک اطلاعاتی خالی رو با برنامه ات به مشتری بده. (می تونی InstallShield رو طوری تنظیم کنی که هر فایلی رو که میخوای با برنامه ات روی سیستم کاربر توی هر پوشه ای که خواستی کپی کنه.
    مثلا می تونی توی InstallShield Express در قسمت Groups and Files یه گروه جدید ایجاد کنی و اسمش رو بذاری Database، بعد فایلهای خالی database ات رو به این گروه اضافه کن و مسیر نصب این فایها رو هم فرضا بزار <INSTALLDIR> - یعنی فایهای بانک اطلاعاتی همون جایی کپی بشن که برنامه نصب شده. به این ترتیب هنگام نصب برنامه روی سیستم کاربر فایهای database هم در همون مسیر کپی میشند)
    اگر فایهای database رو در مسیر <INSTALLDIR> نصب کرده باشی، می تونی با استفاده از دستور:

    ExtractFilePath(Application.ExeName);

    مسیر فایل رو بدست بیاری. مثلا اگه اسم فایل database ات باشه MyDatabase، مسیر فایل میشه:

    DatabasePath := ExtractFilePath(Application.ExeName) + '\MyData.MDF';


    حالا می تونی در رویداد OnCreat فرم یا Data Module ات با استفاده از این کدها ConnectionString رو تنظیم کنی:

    1- اگر از Username و password برای کانکت شدن به سرور استفاده می کنی و database ات هم روی سیستم کاربر به سرور Attache نشده، از یه ConnectionString مثل این استفاده کن:

    ADOConnection1.ConnectionString := 'Provider=SQLOLEDB.1;' +
    'Persist Security Info=False;' +
    'User ID=Your UserName;' +
    'Password=Your Password;' +
    'Initial Catalog=Your Database Name;' ;

    *دقت کن که بعد از هر خط در داخل علامت نقل قول یه SemiColon وجود داره!
    * بجای Your Username و Your Password یوزر نیم و پسوردی رو که استفاده می کنی قرار بده. بجای Your .MDF file's path هم مسیر فایل MDF بانک اطلاعاتی رو بزار، مثلا اگه بر اساس مثالی که در بالا زدم عمل کنی خط آخر اینجوری میشه:

    'Initial File Name=' + ExtractFilePath(Application.ExeName) + '\MyData.MDF;' ;


    2- اگر database روی سیستم کاربر از قبل Attache شده، دیگه نیازی به این همه دردسر نیست و لازم نیست فایهای database رو با برنامه ات نصب کنی. فقط از یه ConnectionString مثل این استفاده کن:

    // if your database is already attached to the server

    ADOConnection1.ConnectionString := 'Provider=SQLOLEDB.1;' +
    'Persist Security Info=False;' +
    'User ID=Your UserName;' +
    'Password=Your Password' +
    'Initial Catalog=Your Database Name' ;


    نکته: قبل از تنظیم ConnectionString خاصیت Connected رو مساوی False کن. بعد از تنظیم ConnectionString با True کردن Connected برنامه ات به سرور وصل میشه.
    اگر هم نمی خوای هربار ازت Username و Password بگیره خاصیت LoginPrompt رو False کن.

    امیدوارم متوجه شده باشی.
    می بخشی اگه توضیحاتم زیاد جالب نیست. :oops: (آخه ساعت 3.30 صبح سه شنبه است!)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    برای اینکه بخوای فایل پیش Exe باشه لازم نیست این همه درد سر بکشی
    کافیه آدرس نذاری !‌فقط بگی FileName.Ext همین
    بای

  8. #8
    کافیه آدرس نذاری !‌فقط بگی FileName.Ext همین
    به شرطی که در Shortcut ای که setup میسازه درقسمت Start in همون آدرسی باشه که در قسمت Target هم هست!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Setup
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 09:57 صبح
  2. setup ساختن پروژه در vb6
    نوشته شده توسط roohi_shokooh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 10:58 صبح
  3. در خواست نرم افزاری برای ساخت setup
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 17:22 عصر
  4. مشکل setup کردن در VB.NET
    نوشته شده توسط vahid_sat در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 06:58 صبح
  5. ساختن فایل setup برای برنامه های با دلفی نوشته شده اند
    نوشته شده توسط eilia_43 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •