نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه كردن printpreview به كريستال ريپورت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MZOSAN
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران هميشه آباد
    پست
    60

    Question اضافه كردن printpreview به كريستال ريپورت

    چطوري ميشه قبل از پرينت گزارشها از اون print preview گرفت؟
    كامپوننت crystalreportviewer ابزار print داره ولي ابزار print preview نداره.
    وقتي هم كه دو تا ابزار print document و print dialog به فرم اضافه مي كنم و دستور
    this.printdialog.show(this.cristalreportviewer1) رو استفاده ميكنم print preview باز ميشه ولي يه صفحه خالي رو نشون ميده و محتويات كريستال ريپورت ويوور رو نشون نميده
    چرا؟
    منون ميشم اگه كدم اشكال داره راهنماييم كنيد
    فقط يه كمي زودتر كه خيلي عجله دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: اضافه كردن printpreview به كريستال ريپورت خيلي با عجله

    سلام
    نمی دونم تا چه حد با گزارش سازی با CrystalReport در #C آشنا هستید.
    من با این روش ، این مدل گزارشها رو می سازم:
    اول در Solution Explorer یک آیتم Crystal Report اضافه می کنم و جدول یا جداول خودمو اضافه می کنم و طراحی گزارش رو هم انجام می دم.
    بعد یه کامپوننت crystalReportViewer روی فرم مورد نظر قرار می دم و بین آیتم Crystal Report و کامپوننت crystalReportViewer به صورت زیر ارتباط برقرار می کنم.

    CrystalReport1 CrReport= new CrystalReport1 ();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(YourString, con);
    DataSet Ds = new DataSet();
    da.Fill(Ds, "YourTable");
    CrReport.SetDataSource(Ds);
    crystalReportViewer1.ReportSource = CrReport;

    اگه باز هم مشکلی بود بفرمائین تا یه نمونه بذارم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •