نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

  1. #1

    Tick جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    پس از اجرای برنامه هایی که می نویسم ، پنجره کنسول بسته میشه.
    با نوشتن getch در آخر برنامه هایی که در C نوشته می شدن، این مشکل حل می شد ( با اینکه نمی دونم راه حل اصولیش چی هست ) اما در ++C با خطای زیر روبر می شوم (علت بروز این خطا را می دونم) اما نمی دونم که چطور مانع بسته شدن پنجره برنامه بشم.
    error C2065: 'getch' : undeclared identifier

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    اگه در بورلند یا vc ورژن 6 کار میکنید باید هدر conio.h را hinclude کنید.
    در ورژن های بالاتر هم همان return 0 برای عدم خروج از برنامه کفایت میکند.

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    معمولا از هر تابعی که منتظر دریافت یک کارکتر باشد استفاده می کنند.
    در نسخه های جدید باید از getch_ به جای getch استفاده کنید (قبل آن یک _ نیاز هست) با conio.h

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط A_Salimi مشاهده تاپیک
    اگه در بورلند یا vc ورژن 6 کار میکنید باید هدر conio.h را hinclude کنید.
    در ورژن های بالاتر هم همان return 0 برای عدم خروج از برنامه کفایت میکند.
    من از vc استفاده می کنم. با اینکه conio.h را include میکنم، باز هم خطای "undeclared identifier" ظاهر میشه.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    از همون هدر conio.h استفاده کن!ولی بجای getch سعی کن از ()getche_ استفاده کنی!ایشالا کار می کنه!

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    سلام دوست عزیز اگه فقط می خواهی که بسته نشه می تونی string.h را include کنی و بعدش
    system("pause");
    البته فکر می کنم که include ان String باشه مطمئن نیستم

  7. #7

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن پنجره برنامه

    عزیزان
    من تازه وارد هستم دارم یک برنامه آزمایشی بسیار ساده مینویسم، مشکلم دقیقا همین بسته شدن آنی پنجره بعد از اجرای فایل EXE هست، جالبه که توی Run خود کامپایلر برنامه بسته نمیشه.
    تمامی کد هایی هم که دوستان پیشنهاد دادن رو امتحان کردم اما فایده نداره getch(); رو هم که میذارم خطای :
    [Error] 'getch' was not declared in this scope
    رو میده لطفا یک راه اصولی برای اینکه پنجره رو تا خودمون نبستیم بسته نشه معرفی کنید
    از برنامه Dev C++‎‎‎ استفاده میکنم و کدی که تا بحال وارد کردم:

    #include<stdio.h>
    main()
    {
    int a=2,b=3,s=a+b;
    printf("%d",s);
    getch();
    }



    در ضمن اگر کد رو طوری تغییر بدم که از کاربر مقداری رو درخواست کنه برنامه باز میمونه اما این درخواست مقدار چطور صورت میگیره؟ چون سوالی نمیپرسه!
    راستی یک سوال دیگر هم دارم! main int با main چه فرقی میکنه؟ اخه تو کتاب دانشگاهی ما با main شروع کرده ولی تو برنامه نویسی های داخل اینترنت دیدم که از main int استفاده میکنند؟
    ممنون از دوستان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •