نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

  1. #1

    نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    اقا من پستها رو در دیتابیس نگه میدارم حالا میخام موقع خوندن فقط 5 خط اول نوشته بشه و در انتها نوشته شه [ادامه] و اون هم به طور اتومات لینک بشه به صفحه ای که با توجه به id پست کاملشو نشون بده
    ممنون میشم کسی کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    دوست عزیز
    SELECT TOP 5 column FROM table

    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  3. #3

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    yaqubian عزیز منظورم این نبود
    منظورم اینکه از هر پست فقط 5 خط اولش رو نشون یده نه 5 پست اخر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    با سلام
    دوسا عزیز بهتره براش یه تابع بنویسی که بر اساس کاراکتر حدا کنه یعنی کاراکترها رو بشماره و به اندازش جدا کنه.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    این تابع بر اساس کلمه هست نه بر اساس خط
    function LimitWord($str, $length) {
    $str = strip_tags($str);
    $str = explode(" ", $str);
    return implode(" " , array_slice($str, 0, $length))."...";
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    این تابع بر اساس کلمه هست نه بر اساس خط
    function LimitWord($str, $length) {
    $str = strip_tags($str);
    $str = explode(" ", $str);
    return implode(" " , array_slice($str, 0, $length))."...";
    }
    اين تابع، عبارت زير رو چطور بر مي گردونه؟

    $str="Sal aam";
    همونطور كه مي دونيد، space هاي متوالي، كد HTML محسوب نمي شن و به عنوان بيش از يك space هم عمل نمي كنند.

    djscsi، شما مي خواي خلاصه عبارت رو نشون بدي يا اينكه ميخواي 5 تا enter در جمله رو بشماري و نشون بدي؟

  7. #7

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    دوست عزیز
    اون چیزی که من از مطالب جنابعالی برداشت کردم راهش این متد: nl2br
    http://ir.php.net/nl2br
    http://www.webmasterworld.com/forum88/11684.htm
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    اون چیزی که من از مطالب جنابعالی برداشت کردم راهش این متد: nl2br
    http://ir.php.net/nl2br
    http://www.webmasterworld.com/forum88/11684.htm
    موفق باشید
    نه!
    من برداشتم اينه كه ايشون قصد تخليص دارند. احتمالاً نياز به استفاده از substr دارند.
    البته اگه سوال منو جواب بدن، بهتر ميشه كمكشون كرد.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mn3250
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    84

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست


    function truncate ($string, $max = 50, $rep = '') {
    if ( strlen($string)>$max ) {
    $leave = $max - strlen ($rep);
    return substr_replace($string, $rep, $leave);
    } else {
    return $string;
    }
    }

    تابع بالا رو همراه با nl2br استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    بچه ها میخواید صبر کنیم صاحب سوآل یه چیزی بگه نظرتون چیه ؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    این کد رو قبلاً سایت ایران پی اچ پی گذاشته بود



    <?PHP
    /**
    * PHP version 5
    *
    * This source file is subject to version 2.1 of the GNU Lesser General Public
    * License, that is bundled with this package in the file COPYING, available
    * through the world wide web at the following URI:
    * http://www.gnu.org/copyleft/lesser.html.
    *
    * @author Arash Mikaeili< arash@iranphp.net This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it >
    *
    * Return part of a string.
    * returns the portion of string specified by the start and length parameters.this function works like substr() but this version is UTF-8 safe
    * @param string $string
    * @param int $length
    * @return string
    */
    function utf8_safe_substr($string,$length,$start=0) {
    //setting internal encoding to utf-8
    iconv_set_encoding('internal_encoding', 'UTF-8');
    $string=iconv_substr($string,$start,$length);
    $string=iconv_substr($string,0,iconv_strrpos($string,' ')+1);
    return
    $string;
    }
    echo
    utf8_safe_substr('ورژن کنترل به معنای هنر مدیریت تغییرات اطلعات میباشد. برنامه نویسان در حین طراحی یک پروژه
    اغلب ساعتهای زیادی را صرف ساختن فایلهای جدید کرده و پس از ساخت این فایلها تغییرات زیادی را
    طی روزهای متمادی در تک تک این فایلها اعمال می نمایند. بنابر این میتوان گفت که هر فایلی از پروژه
    از بدو تولد تا زمان بلوغ )تکمیل شدن نهایی( بارها تغییر پیدا میکند که حتی در مواردی به خاطر
    اشتباهات برنامه نویسی، برنامه نویس ناچار میشود از نسخه قبلی و یا حتی چند نسخه قبلی یک
    فایل استفاده کند.'
    ,35);
    //this will print ورژن کنترل به معنای هنر مدیریت to browser
    ?>



  12. #12

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    بچه ها میخواید صبر کنیم صاحب سوآل یه چیزی بگه نظرتون چیه ؟؟
    از همگی ممنونم من این چند وقتعه اینترنت نداشتم
    ممنون

  13. #13

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردند ولی چند تا مشکل هست
    مهمترینش اینه که چون ما روی متن کنترل داریم و مثلا رنگشو عوض می کنیم این تو دیتابیس به صورت کدhtm ذخیره میشه و اندازه اون با اندازه ای که ما فکر میکنیم فرق داره
    حالا با این وضع چه کنیم
    و یه سوال چه طور میشه بصورت در صد نشون یده منظورم اینه که مثلا بگیم که 30 درصد متن رو نشون بده
    ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    نقل قول نوشته شده توسط djscsi مشاهده تاپیک
    ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردند ولی چند تا مشکل هست
    مهمترینش اینه که چون ما روی متن کنترل داریم و مثلا رنگشو عوض می کنیم این تو دیتابیس به صورت کدhtm ذخیره میشه و اندازه اون با اندازه ای که ما فکر میکنیم فرق داره
    حالا با این وضع چه کنیم
    و یه سوال چه طور میشه بصورت در صد نشون یده منظورم اینه که مثلا بگیم که 30 درصد متن رو نشون بده
    ممنون
    اگر شما می خوای دقیقاً عین همون متن رو خلاصه کنی و بتونی تگ ها رو هم استفاده کنی ولی تعداد کاراکتر مورد نظر خودتو نشون بدی، بهتره یه تابع براش بنویسی.
    اما اگر میخوای توی tooltip نمایش بدی یا به هر حال کدهای HTML رو توش استفاده نکنی، می تونی از توابعی مثل strip_tags ، nl2br و ... استفاده کنی

  15. #15

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    گر شما می خوای دقیقاً عین همون متن رو خلاصه کنی و بتونی تگ ها رو هم استفاده کنی ولی تعداد کاراکتر مورد نظر خودتو نشون بدی، بهتره یه تابع براش بنویسی.
    اما اگر میخوای توی tooltip نمایش بدی یا به هر حال کدهای HTML رو توش استفاده نکنی، می تونی از توابعی مثل strip_tags ، nl2br و ... استفاده کنی
    اول از همه ببخشید گه دیر جواب میدم
    ای گاش یه مثال میزدی البته مشگل حل شده ولی یه مشکل جدید پیدا شده اونم اینه که چون به صورت کد html در دیتا بیس ذخیره میشه موقع خوندن مثلا اگه بگم فقط 30 تا حرف اول رو نشون بده ممگن هست اساخرش اینجوری بشه ">a href" و چون وسط این کد 30 تا کاراکتر تموم میشه اینجوری مینویسه اگه میشه اینو راهنمایی کنید
    ممنون

  16. #16

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    شاید بهتر باشه با strip_tags اول همه کدهای اچ تی ام ال رو حذف کنی و بعد 30 کلمه یا حرف رو از متنت جدا کنی .

  17. #17

    نقل قول: نوشته شدن 5 خط اول هر پست

    شاید بهتر باشه با strip_tags اول همه کدهای اچ تی ام ال رو حذف کنی و بعد 30 کلمه یا حرف رو از متنت جدا کنی .
    ای کاش کاملتر توضیح میدادی ولی ممنون میرم امتحان کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •