نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام
    در VS2005 وقتي روي Button کليک مي کرديم به محيط #C مي رفت اما در S2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    آيا در VS2008 مشکلاتي هم وجود دارد
    آيا مي شود با اطمينان از Vs2005 به Vs2008 رفت

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    در VS2005 وقتي روي Button کليک مي کرديم به محيط #C مي رفت اما در S2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود
    با DoubleClick البته!
    آيا در VS2008 مشکلاتي هم وجود دارد
    آيا مي شود با اطمينان از Vs2005 به Vs2008 رفت
    مشکلی نیست، شک نکنید، همین الان هم دیر شده!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    نقل قول نوشته شده توسط arsp_2004 مشاهده تاپیک
    با DoubleClick البته!

    مشکلی نیست، شک نکنید، همین الان هم دیر شده!

    وفتي DoubleClick مي کنم بجاي #C به محيط HTML مي رود امکان است نسخه V2008 مشکل داشته باشد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام، دوستمون حق داره. توی 2005 وقتی یه HTML button رو "runat="server می کنیم با دابل کلیک تابع button1_serverclick رو توی #C باز می کنه، ولی توی 2008 با اینکه "runat="server هم می ذاریم باز هم تابع button1_onClick رو توی خود aspx source باز می کنه. مشکل چیه؟

  5. #5

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    نقل قول نوشته شده توسط sheitoonbala مشاهده تاپیک
    سلام، دوستمون حق داره. توی 2005 وقتی یه HTML button رو "runat="server می کنیم با دابل کلیک تابع button1_serverclick رو توی #C باز می کنه، ولی توی 2008 با اینکه "runat="server هم می ذاریم باز هم تابع button1_onClick رو توی خود aspx source باز می کنه. مشکل چیه؟
    من امتحان کردم. دوستان حق دارن. حتی با runat=server انگار نمی تونه یه htmlInputButton رو به یه webServerControl تبدیل کنه.
    این پیغامو میده:

    Unable to cast object of type 'System.Web.UI.HtmlControls.HtmlInputButton' to type 'System.Web.UI.WebControls.Button'

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    من امتحان کردم. دوستان حق دارن. حتی با runat=server انگار نمی تونه یه htmlInputButton رو به یه webServerControl تبدیل کنه.
    این پیغامو میده:

    Unable to cast object of type 'System.Web.UI.HtmlControls.HtmlInputButton' to type 'System.Web.UI.WebControls.Button
    شما ظاهرا اومدی کنترل html رو به کنترل Button سمت سرور تبدیل کردی. شما نمیتونی با اضافه کردن runat="server" کنترل رو به کل ماهیش رو عوض کنی. htmlInputButton یه کلاس هست و Button هم یک کلاس و ربطی به هم ندارن. با اضافه کردن runat فقط میتونی به اون کنترل html در سمت سرور هم دسترسی داشته باشی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    من از کنترل استاندارد Button استفاده کرده ام نه HTML

  8. #8

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    اگر وقتی کلیک میکنید به HTML میرود و این را میبینید:

    <
    scriptrunat="server">
    protectedvoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }
    </script>

    شمادر حالت Inline دارید کار میکنید و مشکلی نیست. کافیه وقتی یک صفحه جدید اضافه می کنید Place code in seprate file رو تیک بزنید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام. دکمه یه input Button هست. کدش هم :
    <input id="Button1" type="button" runat="server" value="button" />

    توی 2005 وقتی روی این دابل کلیک میکنیم تابع button1_serverclick رو توی #C باز می کنه، ولی توی 2008 تابعی به نام button1_onClick رو به این صورت
    <head runat="server">
    <title></title>

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    // <!CDATA[

    function Button1_onclick() {

    }

    // ]]>
    </script>
    </head>


    توی خود aspx source باز می کنه. مشکل چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sheitoonbala : سه شنبه 12 آذر 1387 در 00:04 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام. دکمه یه input Button هست. کدش هم :
    کد:
    <input id="Button3" type="button" runat="server" value="button" />
    توی 2005 وقتی روی این دابل کلیک میکنیم تابع button1_serverclick رو توی #C باز می کنه، ولی توی 2008 تابعی به نام button1_onClick رو توی خود aspx source باز می کنه. مشکل چیه؟
    ببخشیدا ولی تا جایی که من برنامه نویسی کردم این همون دکمه سمت کلاینته که خاصیت runat=server گرفته و سروری شده و یه کنترل استاندارد asp.net این طوری هست:
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Button" />

    موفق باشید

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    من که نگفته بودم asp button هست.عرض کرده بودم یه html input button هست که "runat="server رو واسش گذاشتیم ولی باز هم تابع اون توی aspx source باز میشه.

  12. #12

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    طبق گفته دوستمون با اضافه شدن runat=server فقط می تونیم به اون کنترل html ای در سمت سرور دسترسی داشته باشیم. اصلا حسن این دسترسی چیه؟ چرا event ای به نامه OnServerClick رو خواهیم داشت؟ اگه تبدیل نمیشه پس این event چه معنی میده؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    میشه بفرمایید داخل VS 2008 اگه بخوایم با کلیک روی یه html button یه تابع #C سمت server اجرا بشه چه کدی رو کجا باید بنویسیم. ممنون

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    چرا کسی جواب نداد ؟؟؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام
    وقتی یه html button رو سروری می کنیم فقط و فقط میتونیم به بعضی از خاصیتهای اون در سمت سرور دسترسی داشته باشیم مثلا value رو تغییر بدیم و از این کارا و نمیشه که براش یه event ساخت در سرور و فقط میشه مثل همون قدیما که سروری نشده بود یه توابع جاوایی رو براش ساخت
    موفق باشید

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    سلام.پس چطور توی 2005 می شه؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    چی در 2005 میشه؟!
    یه نمونه کد سا یه سورس بزارید ببینیم

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار sheitoonbala
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    توی 2005 vs میشه پشت یه دکمه html ی با گذاشتن "runat="server و دابل کلیک روی دکمه توی محیط #C براش کد نوشت. ولی توی vs2008 نمیشه...

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: چرا در VS2008 کليک کردن روي Button به محيط #C نمي رود

    نمیدونم!
    ولی شاید این امکان برداشته شده
    (مثل سایر خراب کاری های میکروسافت)
    در کل کار اصولی هم نیست
    اخه یعنی چی بیای یه کنترل html رو سروریس کنی و براش کد بنویسی .خوب از همون کنترل asp.net استفاده میکردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •