نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

  1. #1

    نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    با سلام
    من اول جستجو کردم ولی مطلب رو پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید
    من تکس باکسی رو میخوام که فقط عدد بنویسه

  2. #2

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس


  3. #3

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    ممنون
    میشه نحوه استفاده رو بگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    شما میتونید تابع FilterKey رو به دلخواه و بر اساس کاراکتر های مورد نظر خودتون تغییر بدید
    متاسفانه سیستم من با تگ ها مشکل پیدا کرده!!از این لینک دانلود کنیدhttp://www.2shared.com/fadmin/438735.../filterkey.zip
    آخرین ویرایش به وسیله kiosksoft : چهارشنبه 13 آذر 1387 در 09:07 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    اينم يك نمونه ساده با جاوااسكريپت :

    <script language="JavaScript">

    function check_num(){
    if (window.event.keyCode<48 || window.event.keyCode>57 )
    {
    window.event.keyCode=0;
    }
    }
    </script>

    <input onkeypress="javascript:check_num();" type="text">

  6. #6

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    دوست عزیز شرمنده لینک بالا خرابه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    سلام
    کد رو بگیر
    (جواب در پست 5 داده شده بود)
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    باید از عبارات با قائده استفاده کنید
    وقتی که به راحتی با رویداد ها میتونیم کار کنیم چرا regex ؟
    همون کدی که دادم کفاف میده!

  9. #9

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    حتما جواب میده

    <html>
    <body>
    <script type="text/javascript">
    function onlyNumbers(e)
    {
    var keynum;
    var keychar;
    var numcheck; if(window.event) // IE
    {
    keynum = e.keyCode;
    }
    else if(e.which) // Netscape/Firefox/Opera
    {
    keynum = e.which;
    }
    keychar = String.fromCharCode(keynum);
    numcheck = /\d/;
    return numcheck.test(keychar);
    }
    </script>
    <form>
    <input type="text" onkeydown="return onlyNumbers(event)" />
    </form>
    </html>

  10. #10

    نقل قول: نوشتن فقط عدد در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط shoopalakh مشاهده تاپیک
    حتما جواب میده

    <html>
    <body>
    <script type="text/javascript">
    function onlyNumbers(e)
    {
    var keynum;
    var keychar;
    var numcheck; if(window.event) // IE
    {
    keynum = e.keyCode;
    }
    else if(e.which) // Netscape/Firefox/Opera
    {
    keynum = e.which;
    }
    keychar = String.fromCharCode(keynum);
    numcheck = /\d/;
    return numcheck.test(keychar);
    }
    </script>
    <form>
    <input type="text" onkeydown="return onlyNumbers(event)" />
    </form>
    </html>
    ضمن تشكر از كدي كه نوشتيد، اما با اين كد ديگه از كليدهايي مثل Backspace و... نمي‌شه استفاده كرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •