نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل این برنامه کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hsn_abieteh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    نزدیک امام رضا!
    پست
    136

    مشکل این برنامه کجاست؟

    سلام دوستان
    برنامه نوشتم که کسرها یک یک + یک دوم + یک سوم تا ... را محاسبه کند
    ولی نمی دونم چرا جوابی که می خوام رو نمیده

    اگه ممکنه ببینید مشکلش کجاست


    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    {
    int x,num,c;
    float sum=1;
    printf("\n\n");
    scanf("%d",&num);
    for(x=1,c=1;c<=num;C++‎,x*=2)
    {
    sum+=1 / x;
    printf("sum=%f",sum);
    printf("\n");
    }
    getch();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل این برنامه کجاست؟

    سلام
    برنامه جالبی بود....
    من از شما خیلی خیلی تازه وارد ترم...ولی متوجه شدم که مشکل برنامتون کجاست؟
    شما چون فراموش کردین که تقسم یه عدد صحیح به یه عدد صحیح دیگه میشه یه عدد صحیح با این برنامه مشکل دارین.
    فقط کافیه جای اون 1 که تقسیمش کردین به x بنویسین 1.0
    موفق باشین!

  3. #3

    نقل قول: مشکل این برنامه کجاست؟

    یه چیز دیگه هم خواستم بگم
    گفتم که تازه کارم خیلی نمی دونم که واسه چی یه متغیر دیگه هم گرفتین و در 2 ضرب کردین.حوصله فکر کردن هم ندارم
    .
    ولی برنامه ی شما درست جواب نمیده...
    Sum رو نباید از ابتدا برابر 1 در نظر بگیرین.باید 0 بزارین.
    من اصلاحش کردم اینجوری جوابش کاملا درست میشه...

    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    {
    int x,num;
    float sum=0;
    printf("\n\n");
    scanf("%d",&num);
    for(x=1;x<=num;x++)
    {
    sum+=1.0 / x;
    printf("sum=%f",sum);
    printf("\n");
    }
    getch();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •