نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: DataGrid و TreeView در VB.Net

  1. #1
    مهمان

    DataGrid و TreeView در VB.Net

    سلام
    چند سوال در مورد DataGrid و TreeView در VB.Net دارم:
    - چطور می شه ستون خاصی از Grid را بصورت ComboBox و یا کلیدی که روی آن علامت (...) است نمایش داد؟
    - آیا DataGrid در VB.Net خاصیت RowSelect داره؟ ( می خوام وقتی کاربر روی هر قسمت از سطر کلیک کرد، تمام اون سطر به حالت انتخاب در بیاد )
    - در TreeView وقتی کاربر اسم یک Node را وارد می کنه، چطور می شه حداکثر طول گره وارد شده را کنترل کرد؟(اجازه نده، اسمی که برای گره تعیین می کنه، از یک حدی بیشتر باشه)

    شیما عباس زاده

  2. #2

    جوابیه

    سلام شیما خانم
    من شهریار هستم
    گفتم جوابتونو با مثال بدم

  3. #3
    مهمان
    سلام
    خیلی ممنون از بابت جوابتون.
    در مورد سوال دوم و سوم هم، می تونین کمکم کنین؟

  4. #4

    انتخاب یک ردیف از datagrid - پاسخ سوال 2

    دستور rowselect در vb.net همان دستور select می باشد .
    ( DataGrid1.Select(DataGrid1.CurrentRowIndex
    خط بالا را باید در event مربوط به کلیک کردن DataGridTextBoxColumn ها قرار دهید .که البته باید در مورد کلیه سطرهای گرید این کار را تکرار نمایید . زیرا event کلیک مربوط datagrid روی کلیک cell های آن عمل نمی کند .

    اگر باز هم مشکلی دارید بگید تا کد کاملتری بنویسم .



    نسیم .[/code]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: DataGrid و TreeView در VB.Net

    سلام
    با دستور
    grdDataGridView.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect
    وقتی روی یک خانه از DataGridView کلیک کنید کل آن سطر در حالت انتخاب قرار میگیره

تاپیک های مشابه

  1. پر کردن اطلاعات از بانک به treeview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 11:35 صبح
  2. سوال در مورد TreeView
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 07:17 صبح
  3. جستجوی یک TreeView
    نوشته شده توسط moallemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 10:45 صبح
  4. سوال راجع به Treeview
    نوشته شده توسط saman2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 09:17 صبح
  5. نحوه کار کردن با TreeView - تو رو خدا کمک کنید
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •