نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قرار دادن فایل PHP در HTML و ارتباط آنها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    قرار دادن فایل PHP در HTML و ارتباط آنها

    سلام
    بالاخره اولین برنامه کاربردی با PHP را نوشتم
    من یه برنامه نوشتم که آمار بازدید کنندگان از سایت را نشان می دهد (عکس شماره 1)
    حال چگونه این فایل را در یک فایل Html قرار بدهم مانند عکس دوم
    فعلا فقط می خوام روی کامپیوتر خودم اجرا بشه بعد میام می پرسم چطور بگذارمش روی اینترنت و هاست
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    این هم عکس دوم

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    منظور سوالت رو شاید نفهمیده باشم ولی شما باید فایل php رو در فایل php فراخوانی کنی. مگر اینکه فایل html ات رو به صورت php پردازش کنی!!!! (فهمیدی چی می گم؟؟ من خودم نفهمیدم!!)

    موفق باشید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    امید خان ببینید من یه متن Html دارم مثل این
    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
    <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>New Page 2</title>
    </head>

    <body>

    <p> </p>
    <p> </p>
    <p> </p>

    <table border="1" cellspacing="1" width="100%" id="AutoNumber1">
    <tr>
    <td width="50%"> <a href="#">Link1</a></td>
    <td width="50%"> <a href ="#">Link2 </a></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%"> <a href ="#">Link3<a/></td>
    <td width="50%"><a href="#">Link4</a></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%">Test Php In Html</td>
    <td width="50%"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%">
    <p dir="ltr"> </td>
    <td width="50%"> </td>
    </tr>
    </table>

    </body>

    یه متن Php هم دارم که اینه (البته تازه کاریه دیگه :oops: )
    <?php

    $host ='localhost';
    $username = 'root';
    $pasword = '';
    $databasename = 'dbamar';
    $connection = mysql_connect($host,$username,$pasword);
    mysql_select_db($databasename,$connection) ;
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    $sql = "select max(date_rooz) as a1 from amar";
    $result=mysql_query($sql);
    $res=mysql_fetch_assoc($result);
    $t = $res['a1'];
    $d = date('ymd');

    $sql = "select tedad as a2 from amar where date_rooz = $t";
    $result=mysql_query($sql);
    $res=mysql_fetch_assoc($result);
    $tedad = $res['a2'] + 1;

    echo " Emrooz : $tedad </br>";
    if ($d <> $t)
    {
    $sql = "insert into amar (date_rooz,tedad) values ('$d','1')";
    mysql_query($sql,$connection);
    }
    if ($d == $t)
    {
    $sql = " UPDATE amar SET date_rooz = '$t', tedad = '$tedad' WHERE date_rooz = $t";
    mysql_query($sql,$connection);
    }

    $t = $t -1;
    $sql = "select max(tedad) as a1 from amar where date_rooz = $t";
    mysql_query($sql,$connection);
    $result=mysql_query($sql);
    $res=mysql_fetch_assoc($result);
    $tedad = $res['a1'];
    echo "Dirooz : $tedad </br>" ;

    $sql = "select sum(tedad) as k1 from amar ";
    mysql_query($sql,$connection);
    $result=mysql_query($sql);
    $res=mysql_fetch_assoc($result);
    $tedad = $res['k1'];
    echo " Bazdid Kol : $tedad" ;


    ?>

    حالا می خوام که این خروجی Php را منتقل کنم توی صفحه Html یعنی بالای سر صفحه خروجی ای باشه که PHP به ما میده

    ممنونم

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333

    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
    <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>New Page 2</title>
    </head>

    <body>

    <p>
    <?php

    // ANY PHP CODE

    ?>
    </p>
    <p>
    <?php

    // ANY PHP CODE

    ?>
    </p>
    <p> </p>

    <table border="1" cellspacing="1" width="100%" id="AutoNumber1">
    <tr>
    <td width="50%"> <a href="#">Link1</a></td>
    <td width="50%"> <a href ="#">Link2 </a></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%"> <a href ="#">Link3<a/></td>
    <td width="50%"><a href="#">Link4</a></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%">Test Php In Html</td>
    <td width="50%"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%">
    <p dir="ltr">
    <?php

    // ANY PHP CODE

    ?>
    </td>
    <td width="50%"> </td>
    </tr>
    </table>

    </body>

    شما در هر جای فایلتون می تونید کد php قرار بدید. در حقیقت در هر جای فایل php تون می تونید کد html قرار بدید. به مثال بالا دقیق دقت کنید!!!!

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 17:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 01:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 10:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 01:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •