نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه میتوان به mailserver دلخواه ایمیل زد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71

    چگونه میتوان به mailserver دلخواه ایمیل زد؟

    با سلام
    چگونه میتوان وقتی کاربر ایمیل خود را وارد کرد mailserver مربوط به آن ایمیل را پیدا کرد

    وچگونه میتوان به آن میل سرور ایمیل زد
    در ضمن بدون استفاده از commponet خاصی
    این کار را با aspNetEmail انجام دادم ولی این کامپوننت پولی است
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    سوال تکراری است. در بخش جستجو کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    پیدا کردن mailserver ??????
    گشتیم یافت نشد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش فکر میکن شما متوجه منظور من از طرح این مشکل نشدید
    من میخواهم به محض اینکه کابر میل خود را وارد کرد میل سرور او را تشخیص دهم به عنوان مثال اگر کاربر وارد کرد maymail@yahoo.com من بتوانم میل سرور او که max1.mail.yahoo.com است را بیابم ویا اگر کاربر وارد کرد mymail@barnamenevis.org برنامه به من نام میل سرور او که فکر کنم mail.barnamenevis.org است را بدهد
    متشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به فرض دانستن آدرس smtp server‌ فرضا سایت برنامه نویس چه کاری می خواهید بکنید؟
    به چه دلیل نیازی به این کار دارید؟ اگر smtp server‌ روی هاست شما نصب هست که هست به سادگی با کمک فضای نام مربوطه در دات نت می توانید به هر جایی ایمیل بزنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    System.Web.Mail.MailMessage mail =new MailMessage();
    mail.To = test@mailir.com;
    mail.From = mymil@yahoo.com;
    mail.Subject = subjet.Text;
    mail.Body = TEXTAREA1.Value;
    SmtpMail.SmtpServer="mail.mydomain.com";
    SmtpMail.Send(mail);
    پس چرا این کد نه خطا میگیره و نه نامه ارسال میشه؟
    فقط وقتی که من آدرس میل سروری را که میخواهم به آن میل بزنم را در قسمت smtp.smtpmailserقرا میدهم درست کار میکنه در بقیه موارد حتی وقتی که آدرس میل سرور را برابر آدرس میل سرور هاستم قرار میدم به هرمیلی که میخواهم نمی توانم میل بزنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    فقط ذکر IP صحیح SmtpServer کافی است (اگر میل سرور صحیح کار بکند). در بقیه موارد میل زدن هاست شما به FAQ آنها مراجعه کنید و یا با آنها تماس بگیرید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    ببینید من میخواه یک سیستمی را راه اندازی منم که هر کس بتواند از طریق آن با هر ایمیلی که دوست دارد به هر ایمیلی که میخواهد پیغام بفرستد
    یعنی مثلا ssss@xxx.net بتواند به AAA@hhh.com ایمیل بزند و فقط هم چیزی که در اختیار دارد میل سرور خودش است یعنی smtp.fffff.ir حالا امید وارم متوجه درخواست من شده باشید البته من یک پیغام خصوصی برای اقای وحید نصیری فرستادم ولی مثل اینکه ایشون سرشن خیلی شلوغ هستش وجوابی به من ندادن
    ممنون میشم کسی به این مشکل جوابی بده
    متشکر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من به پیغامهای خصوصی هیچ کسی جوابی نمی دهم. (فوروم برای همین کار درست شده)
    =========
    + فضای نام ایمیل دات نت برای این منظور کفایت می کند (برای بار صدم) و خودش به صورت خودکار به میل سرور گیرنده ایمیل را ارسال می کند(نیازی نیست شما آدرس دقیق میل سرور گیرنده را بدانید). اگر سرور شما مشکل دارد به کسی ارتباطی ندارد.

    برای خاتمه بحث این سه مقاله توصیه می شود :
    http://www.iranasp.net/Articles/Show...x?articleid=53
    http://www.iranasp.net/Articles/Show...?articleid=111
    http://www.iranasp.net/Articles/Show...?articleid=141

تاپیک های مشابه

  1. MailServer
    نوشته شده توسط navid491 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 13:35 عصر
  2. mailserver برای برنامه نویسان php
    نوشته شده توسط Farhadi در بخش PHP
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 17:53 عصر
  3. تنظیم MailServer
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 19:26 عصر
  4. برای ارسال میل به mailboxمختلف چطور اسم hostهایشان را بدست اوریم؟
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 03:00 صبح
  5. mailserver(mdeamon
    نوشته شده توسط Andy در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •