نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش عکس در php

  1. #1

    نمایش عکس در php

    دوستان سلام
    چطوری میشه یه عکس رو روی سرور در مرورگر نمایش داد؟
    منظورم اینکه وقتی فایل رو باز کردم چطوری به مرور گر ارسالش کنم؟

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،
    منظورتون چیه؟؟ این سوال ربط به php داره؟!
    می شه بیشتر توضیح بدید.

    ممنون
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    منظورم اینکه تو php میخوام با دستور fopen یا فایل عکسی رو باز کنم و اونو به مرورگر بفرستم یعنی عکس رو توی مرورگر ببینم البته اسم فایل از یه پایگاه داده خوانده شده.

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    باید header مربوطه رو درست تنظیم کنی. مثلا اگر فایلت jpeg هستش باید header عکس های jpeg رو اول کدت بفرستی به سمت کلاینت. (اگر در مورد header اطلاعات کم داری بگو تا برات مثال بنویسم)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws
    (اگر در مورد header اطلاعات کم داری بگو تا برات مثال بنویسم)

    موفق باشید، امید
    لطف کنین ممنون میشم

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    یک داده که از سمت سرور به کلاینت میاد، فقط و فقط یک جریان (stream) از بایت هاست، چه میخواد عکس باشه و چه html و ... . فقط کافیه که این جریان دارای هویت بشه که این کار رو header انجام می ده.

    header رو می تونی با دستور زیر بفرستی:
    header("Content-type: image/png");

    این دستور اعلام می کنه که رشته ای که در ادامه به دست کلاینت می رسه از نوع png است.
    حالا این رشته می تونه از داخل یک فایل خونده بشه یا از داخل بانک یا ...

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    عکس سمت چپ صفحه اول www.cfz.ir از ا?ن روش استفاده م? کنه


    <?php
    $dir = "images/firstpage_pic";
    if (is_dir($dir)) {
    if ($dh = opendir($dir)) {
    $file_array=array();
    while (false !== ($file = readdir($dh))){
    $file_array[]=$file;
    }
    $first_page_pic_rand=rand(2,count($file_ar ray)-1);
    echo "<img src=$dir/$file_array[$first_page_pic_rand]>";
    closedir($dh);
    }
    }
    ?>
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  8. #8
    مرسی :reading:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •