نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    سلام
    من وب سرویسي دارم که با #C نوشته شده و با دلفی 2006 دارم ازش استفاده میکنم ولی همون WSDL یا اصلا هر کدوم از وب سرویسهام رو که تو دلفی 2009 میخوام به پروژم اضافه کنم disco.exe یه ارور با مضمون Fail to create process میده که نمیدونم میشه از Web Reference ای که تو 2006 درست میشه استفاده کرد یا مه؟
    اگه کسی با این مشکل برخورد کرده لطفا منو راهنمایی کنه...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : جمعه 13 دی 1387 در 17:57 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    Arrow نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    اگه کسی از دوستان عزيز با این مشکل برخورد نکرده هم کمک کنه ممنون میشم،
    من دات نت فریم ورکهای 1و 2و 3.5 رو نصب دارم رو سیستم ...
    اگه فقط بدونم مشکل از دات نت فریم ورک یا خود دلفی CodeGear نیست کمک بزرگی واسه منه؛ واقعیش اصلا اگه این یه مشکل عمومی باشه من نمیتونم برم رو 2009 چون من تو پروژه هام خیلی به وب سرویسها وابسته ام ...
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : جمعه 13 دی 1387 در 17:58 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    من قبلا از وب سرویسهای C#‎ در دلفی استفاده کرده ام به این صورت که ابتدا یک پروژه دلف نت ایجاد می کردم سپس وب سرویس را به این پروژه Add web reference می کردم بعد از آن در پروژه اصلی یعنی در دلفی 2007 از یونیت ایجاد شده استفاده می کردم و جواب هم می داد
    شما هم امتحان کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    مشکل دقیقا همین Add web reference هست، اگه به تصویر ضمیمه دقت کنی همون جا که میخوام رفرنس رو add کنم دلفی 2009 ارور میده و من با هیچکدوم از دلفی های دیگه یا خود VS.Net این مشکل رو ندارم منظورم این بود که همچین باگی تو فروم های دلفی 2009 گزارش نشده یا patch خاصی واسه اون در نیومده؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    من برای آزمایش همین الان یک پروژه delphi.net در دلفی 2009 ایجاد کرده و یک سرویس وب که با C#‎ نوشته شده بود را Add WebReference کردم و مشکلی پیش نیامد
    ببین شاید خود وب سرویس شما مشکل دارد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    ممنون
    ولی آخه 1 وب سرویسم یا 2 تاش مشکل داره (که نداره چون الان تو 17-18 تا شهر همین وب سرویس زیر بار) من با هر چی دارم تست میکنم همین مشکل رو دارم، شاید نسخه دلفی چه میدونم مشکل داره ؟؟!!
    این نسخه ای که من دارم استفاده میکنم :
    دلفی دات نت 2009 مال CodeGear RAD Studio نسخه اش هم 12.0.3163.16897

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    با دلفی 2006 تست کن چون من با اون هم تست کرده ام
    ضمنا اگر میشه فایل های وب سرویسو بذار

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    با دلفی 2006 تست کن چون من با اون هم تست کرده ام
    من كه عرض كردم با دلفی 5 الي 2007 مشكلي ايجاد نميشه فقط همين 2009 كه هيچ WSDL اي رو نميتونه Import كنه تصوير خطايي هم كه ميده (تو پست اوليه) ضميمه كردم
    من برای آزمایش همین الان یک پروژه delphi.net در دلفی 2009 ایجاد کرده و یک سرویس وب که با C#‎ نوشته شده بود را Add WebReference کردم و مشکلی پیش نیامد
    ببین شاید خود وب سرویس شما مشکل دارد
    با تمام وب سرويسهاي وي بي و سي شارپ و حتي C++‎.Net (كه بازم تاكيد ميكنم دارن كار ميكنن) هم تست كردم بازم disco.exe ارور ميده؛ حتي از بچه هاي جاوا كارمون هم URL وب سرويسشون رو گرفتم و همون URL اي كه تو 2006 داره كار ميكنه اينجا WSDL اش درست نميشه.
    ضمنا خود وب سرویس از چه لحاظ ممكنه مشكل داشته باشه؟ ما يه ضرب المثل داريم بين خودمون كه وقتي يه جايي يه پروژه به هيچ صراطي مستقيم نباشه ميگيم شهرش خرابه؛ حرف شما هم يه جورايي شبيه اينه ... {البته شوخي }
    ممكنه بگين نسخه دلفي شما چنده؟
    ضمنا اگر میشه فایل های وب سرویسو بذار
    متاسفانه اين امكان رو هم ندارم چون سيستم زير باره و مسئوليت داره واسم، ببخشيد ...
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : جمعه 22 آذر 1387 در 02:00 صبح دلیل: اشتباه تايپي

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    از اساتيد عزيز ديگه هم اگه تو دلفي 2009 تون ميتونين يه وب سرويس رو به web reference تون add كنيد به من بگيد بيزحمت تا از مشكل داشتن دلفي 2009 خودم مطمئن شم.

    ضمنا من بازم فكر ميكنم به اين تاپيكهاي فرعي داره بي محلي ميشه، همه يه جايي تو اون تاپيك شلوغها پست ميدن و جواب ميگيرن ميرن و ما همينجا داريم دور خودمون ميچرخيم ...
    چون فكر نميكنم سوال فوق فني اي پرسيده باشم كه فقط يكي از دوستان بتونه در موردش صحبت كنه. جناب مديران به فكر ما بچه خوبا هم باشين كه دوست نداريم روال درستي رو كه در پيش گرفتين به هم بزنيم ممنون ...

  10. #10

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    من محض آزمایش چندتا از WebServiceهای موجود در XMethod را با دلفی 2009 Import کردم. به مشکلی در هنگام Import برنخوردم. نسخه دلفی 2009 من 12.0.3210 هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed_m_Farid مشاهده تاپیک
    ضمنا خود وب سرویس از چه لحاظ ممكنه مشكل داشته باشه؟ ما يه ضرب المثل داريم بين خودمون كه وقتي يه جايي يه پروژه به هيچ صراطي مستقيم نباشه ميگيم شهرش خرابه؛ حرف شما هم يه جورايي شبيه اينه ... {البته شوخي }
    ...
    دکترا وقتی تو چیزی می مونن می گن عصبیه(شوخی)
    ورژن دلفی 2009 من 12.0.3163.16897 می باشد که همانگونه که گفتم با وب سرویس های C#‎ مشکلی ندارد

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    دلفی 2006 هنوز با وب سرویس ها مشکل داشت. در نسخه 2007 ببعد اون مشکلات برطرف شده اند.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    دلفی 2006 هنوز با وب سرویس ها مشکل داشت. در نسخه 2007 ببعد اون مشکلات برطرف شده اند.
    سلام جناب DelphiAssistant :
    بنده با 2006 و قبليهاش هم اين مشكل رو نداشتم و منظورتون رو از مشكل داشت نميدونم در چه مورديه؛ اگه مشكلش رو واسه من باز كنين شايد گره از مشكل ديرينه من هم باز بشه.

    در مورد وب سرويسها من فقط تو BCB6، متغير Rio‌ اي كه new ميكردم بعضي وقتها تو بعضي Thread هام ميتركيد! يعني هم اشاره گر خودش NULL ميشد و هم ميزد تمام اشاره گرهاي thread رو invalid ميكرد و بالطبع تمام روال thread بهم ميريخت! واسه همين اومدم تو دلفي 2006 يه كنسول ارتباطي با وب سرويسم نوشتم و يه كاري كردم كه هنوزم توش موندم : يعني بازاء هر درخواست كاربر مجبورم منتظر شم تا با پايپينگ مقدار خروجي برنامه كنسولي كه با 2006 نوشتم بگيرم. درضمن نميتونم همه برنامه رو ببرم رو 2006 بعلت اينكه شديدا درگير سخت افزارم و اين دلفي جديدا خيلي دست آدم رو ميبندن قسمتهاي قبلي با همون BCB هست ...

    من اين CodeGear RAD Studio 2009 Architect Edition كه تو فروشگاه برنامه نويس قرار دادين گرفتم كه هنوز دستم نرسيده و اميدوارم مشكلم اينجوري رفع بشه.

    با تشكر.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    سلام
    جناب كرامتي و كشاورز من واسه اطمينان از نسخه دلفي 2009؛ همون DVD سايت برنامه نويس رو تهيه كردم، و با كمال تعجب دوباره همون خطاي disco رو دريافت كردم!
    نميدونم گفتم يا نه ولي اكثر وب سرويسهاي ما با دات نت نسخه 1.1 نوشته شدن و يه نمونه wsdl‌ از دو تاشون رو ميذارم كه اگه محبت كنيد با اينها هم يه تستي بكنيد كه مشكل نداشته باشن (همين wsdl‌ ها با 2006 دارن كار ميكنن) . لازم بذكره كه بنده با كمال شرمندگي كماكان قادر به استفاده از نسخه 2009 دلفي نيستم و خيلي مشتاقم كه بتونم از شر اين مشكل خلاص شم، ديگه دارم مطمئن ميشم دلفي 2009 با وب سرويسهاي دات نت مشكل داره! واقعا ديگه از جستجوي سايتهاي مختلف هم خسته شدم.
    اگه فكر ميكنيد مشكل حل نميشه يا اصلا همچين چيزي وجود خارجي نداره بگيد تا از خير نسخه 2009 بگذريم، ضمنا اگه ميشه مزاياي نسخه 2009 دلفي رو به نسبت به نسخه 2006 در مورد وب سرويسها بفرماييد.

    باتشكر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    من اون دو تا WSDL را بدون مشکل در دلفی 2009 (Win32) تونستم Import کنم، و کلاس های مربوطه ساخته شدند.

    در دلفی 2009 دات نت هم هر دو بدون مشکل به Web References اضافه شدند.

    من همچنین در دلفی 2009 ( Win32) فایل WSDL مربوطه را با RemObjects SDK هم، که سازگاری بیشتری با وب سرویس های دات نت داره، Import کردم، و ایرادی گرفته نشد.

    البته بطور کلی پشتیبانی از وب سرویس ها در دلفی، حتی دلفی 2009 چندان رضایت بخش نیست، و من خودم همین چند وقت پیش وب سرویسی نوشته بودم که با دلفی 2009 کار نمی کرد، ولی در دلفی 7 تا حدودی (نه کاملا) کار می کرد. این حوزه از جمله حوزه هایی هست که CodeGear چندان روش کار نکرده! وقتی هم که صحبت استفاده از وب سرویس های سایر سکوها میشه، اوضاع خراب تر میشه. پیاده سازی Soap توسط دلفی که مشکل داره، استاندارد نه چندان واضح Soap هم باعث شده هر شرکتی برداشت خودش را از آن داشته باشه، و وب سرویس های سکوهای مختلف سازگاری چندانی با هم نداشته باشند.

    فعلا رفتم سراغ RemObjects SDK، به امید آنکه پیاده سازی بهتر، و سازگاری بیشتری را در نوشتن وب سرویس، و استفاده از آن در دلفی فراهم کند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    من اون دو تا WSDL را بدون مشکل در دلفی 2009 (Win32) تونستم Import کنم، و کلاس های مربوطه ساخته شدند.

    در دلفی 2009 دات نت هم هر دو بدون مشکل به Web References اضافه شدند.
    یعنی چطوریه که من نمیتونم؟! تمام مراحل کارایی که میکنم رو کپچر کردم اگه یه نگاهی بندازین ببینین همون مراحله؟ از چی میتونه باشه؟ دقیقا همین مراحل رو تو دلفی 2006 هم انجام میدم No Problem!
    ضمنا میشه بگید دات نت چه نسخه ای رو سیستمتون هست؟ شاید از نسخه دات نت باشه!

    من همچنین در دلفی 2009 ( Win32) فایل WSDL مربوطه را با RemObjects SDK هم، که سازگاری بیشتری با وب سرویس های دات نت داره، Import کردم، و ایرادی گرفته نشد.
    میشه درمورد RemObjects SDK یکم بیشتر توضیح بدین، یه feature از دلفیه یا نرم افزار جداست؟ اگه در این مورد هم یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

    با تشکر از توجه شما.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip WS.zip‏ (171.8 کیلوبایت, 10 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : پنج شنبه 10 بهمن 1387 در 02:00 صبح

  17. #17

    نقل قول: مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009

    میشه درمورد RemObjects SDK یکم بیشتر توضیح بدین، یه future از دلفیه یا نرم افزار جداست؟
    یک فریم ورک هست که بصورت مجموعه کامپوننت روی دلفی نصب میشه. محصول شرکت RemObjects هست. می تونید توی سایت RemObjects درباره اش بیشتر مطالعه کنید.
    تمام مراحل کارایی که میکنم رو کپچر کردم اگه یه نگاهی بندازین ببینین همون مراحله؟
    بله، همین مراحل هست، ولی با توجه به پیام خطایی که میده، انگار اصلا نمیتونه برنامه مربوط به WSDL Importer دات نت را اجرا کنه.

    ضمنا میشه بگید دات نت چه نسخه ای رو سیستمتون هست؟ شاید از نسخه دات نت باشه!
    احتمال اینکه از دات نت باشه زیاده. روی سیستم من 1.1 و 2.0 نصب هستند. دلفی 2007 و 2009 نیاز به 2.0 یا بالاتر دارند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •