نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    دوستان چندتا سوال دارم که اگر لطف کنید و جواب بدین ممنون می شم

    من دارم یه برنامه با VB.Net2005 می نویسم که میاد اسامی تعدادی دانش آموز رو می گیره
    و بعد برای آنها نمره وارد می شه و معدل گیری می شه و بر اساس معدل رتبه بندی صورت می گیره حالا سوالاتم اینه
    1- چون تعداد دانش اموزان متغیره چطور می شه وقتی کاربر بر فرض مثال می خواد نمره درس عربی رو وارد کنه به تعداد دانش آموزان تکست باکس تولید بشه تا بشه برای همه دانش آموزان نمره وارد کرد

    2- چطور وقتی کاربر نمرات را وارد کرد خود برنامه بیاد معدل گیری کنه و بعد بر اساس معدل ها رتبه بندی انجام بده و در یک فیلد از پایگاه داده ذخیره کنه

  2. #2

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    من فهمیدم چی مخوای کنی...ولی فکر نمیکنی کارت یکم مسخره باشه؟؟ البته شاید هم درست نفهمیدم باشم. اگر یه عکس از اون محیط بزاری تا اونجایی که میتونم کمکت میکنم. من یه همچین برنامه ای نوشتم که اونطوری کار نمیکنه...حالا شما یه عکس از اون محیط بزار..کاری هم متغیر بودنش نداشته باش، فکر کن همیشه 5 نفر هستن، با این فرض یه عکس بزار تا بگم چی کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    صد جور مي‏شه اين برنامه را نوشت. كمي اصلاعات بيشتر بديد از برنامه خود. جواب به سوالات كلي كمي سخت است.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    بجای تکس باکس بهتر از دیتاگرید استفاده کنی تا لیست برای ورود نمرات داشته باشی و به راحتی اپدیت بشه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    براي معدل بايد محاسبات انجام بشه بعد در بانك ذخيره بشه. براي اين كار از sp در sql استفاده كني و يا در رويداد datagrid بنويسي كه با هر تغيير تابع محاسبات مجدد اجرا شود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    دوست عزیزم الگوریتمی که شما برای انجام این کار در نظر گرفتید اشتباه است.
    به نظر من شما چند تا پروژه که در حد متوسط هست و در این سایت وجود دارد را نگاه کنید تا اساس کار دستتون بیاد.
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    نقل قول نوشته شده توسط arsalansalar مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم الگوریتمی که شما برای انجام این کار در نظر گرفتید اشتباه است.
    به نظر من شما چند تا پروژه که در حد متوسط هست و در این سایت وجود دارد را نگاه کنید تا اساس کار دستتون بیاد.
    موفق باشید.
    میشه شما لطف کنید و چند تا از همین پروژه ها رو به من معرفی کنید

    ***ویرایش شده توسط مدیر***
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : شنبه 23 آذر 1387 در 22:38 عصر دلیل: لطفا" سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح نمایید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    دوستان ببخشید یه سوال دیگه هم برام پیش اومد

    من از طریق کد زیر میخوام اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره کنم وقتی دکمه ثبت رو می زنم هیچ پیغام خطایی نمی ده ولی اطلاعات هم در دیتا بیس ذخیره نمی شه


    olecom.Connection = oleconn
    olecom.CommandText =
    "insert into asami (code, name, family, paye, kelas) values(@code, @name, @family, @paye, @kelas)"
    olecom.Parameters.AddWithValue("@code", strid)
    olecom.Parameters.AddWithValue(
    "@name", TxtName.Text)
    olecom.Parameters.AddWithValue(
    "@family", Txtfamily.Text)
    olecom.Parameters.AddWithValue(
    "@paye", CboPaye.SelectedItem)
    olecom.Parameters.AddWithValue(
    "@kelas", CboKelas.SelectedItem)
    Try
    olecom.ExecuteNonQuery()
    Catch OleDbExceptionErr As OleDbException
    MessageBox.Show(OleDbExceptionErr.Message)
    EndTry
    oleconn.Close()

    لطفاً کمکم کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    یک چرخ تو سایت بزنی و بری تو قسمت codesample و تایپیک های مفید این پروژه هارو می بینی.
    واسه add کردن از کد زیر استفاده کن:

    Try
    Dim strSQL As String = _
    "INSERT INTO for1 (name,family)" & _
    "VALUES (@name,@family)"
    Dim cmd As New OleDbCommand(strSQL, con)
    With cmd
    .Parameters.Add(New OleDbParameter("@name", t1.Text))
    .Parameters.Add(New OleDbParameter("@family", T2.Text))
    End With
    con.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch sqlExc As OleDbException
    MessageBox.Show(sqlExc.ToString, "SQL Exception Error!", _
    MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    Catch exc As Exception
    End Try



  10. #10

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    دوست عزیز این پروژه که شما گرفتید من تقریبا یک سالی میشه که نوشتم و برنامم تو آموزش پرورش شهرستان هم پخش شد . . .

    اگه کمکی خواستید در خدمتم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: چطور نرم افزار تولید کارنامه بسازم

    نقل قول نوشته شده توسط VB.NET2005 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این پروژه که شما گرفتید من تقریبا یک سالی میشه که نوشتم و برنامم تو آموزش پرورش شهرستان هم پخش شد . . .

    اگه کمکی خواستید در خدمتم
    من این پروژه رو برای مدرسه ای که توش کار می کنم دارم مینویسم حالا اگر براتون ممکن نحوه پرینت گرفتن از صفحات رو برام توضیح بدین ممنون می شم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •