نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Backup and Restore از داخل برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    Backup and Restore از داخل برنامه

    سلام دوستان.
    ايا اين كدها درست است.
    Backup and Restore از داخل برنامه.


    Private Sub backing_up_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles backing_up.Click

    'Cmd.CommandText = "Backup Database databasename to Disk='" & path & "'"
    'Cmd.ExecuteNonQuery()



    SaveFileDialog1.Title = "لطفا مسیر فایل پشتیبان را انتخاب کنید "
    SaveFileDialog1.Filter = "DateBase Backup File(*.Bak)|*.Bak"
    SaveFileDialog1.OverwritePrompt = True
    SaveFileDialog1.RestoreDirectory = True
    SaveFileDialog1.ShowHelp = False
    SaveFileDialog1.ValidateNames = False


    If ((Windows.Forms.DialogResult.Cancel) = (SaveFileDialog1.ShowDialog)) Then
    Msgbox_Custom("شما هیچ پشتیبانی را برای برنامه تهیه نکرده اید.آیا مایل به تهیه پشتیبانی هستید؟ ", 2, 1, "هشدار تهیه پشتیبانی")

    If Msgbox_Custom_Result = 1 Then
    backing_up_Click(sender, e)

    Else
    Return
    End If
    Else

    filen = SaveFileDialog1.FileName + ".Bak"

    filep = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\f.Bak"

    FileCopy(filep, filen)
    End If
    End Sub




    Private Sub restorig_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles restorig.Click


    OpenFileDialog1.Title = " لطفا مسیر فایل پشتیبان را انتخاب کنید؟ "
    OpenFileDialog1.Filter = "DateBase Backup File(*.Bak)|*.Bak"
    'OpenFileDialog.OverwritePrompt = True
    OpenFileDialog1.RestoreDirectory = True
    OpenFileDialog1.ShowHelp = False
    OpenFileDialog1.ValidateNames = False
    OpenFileDialog1.FileName = "f"

    If ((Windows.Forms.DialogResult.Cancel) = (OpenFileDialog1.ShowDialog)) Then
    Msgbox_Custom("شما هیچ فایلی را برای بازیابی انتخاب نکردید.آیا مایل به بازیابی نسخه پشتیبان هستید؟ ", 2, 1, "هشدار بازیابی نسخه پشتیبان ")
    If Msgbox_Custom_Result = 1 Then
    restorig_Click(sender, e)
    Else
    OpenFileDialog1.Reset()
    Return
    End If
    Else
    filen = OpenFileDialog1.FileName

    filep = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\f"

    FileCopy(filen, filep)
    End If




    End Sub



    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    نقل قول: Backup and Restore از داخل برنامه

    يادم رفت بگم با sqlserver 2000 كار ميكنم.
    لطفا نظر بدين.
    خيلي خيلي فوريه!!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    نقل قول: Backup and Restore از داخل برنامه

    خواهش ميكنم يك نفر جواب بده.
    خيلي حياتيه.
    :'(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,079

    نقل قول: Backup and Restore از داخل برنامه


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •