نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

  1. #1

    غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    چطوری میشه فعالیت یک رویداد رو از توی یه رویداد دیگه غیر فعال کرد؟ یعنی به اون رویداد خاتمه داد. حتی اگر در حال انجام عملیات هست، در هر صورت انجام عملیات رو ول کنه ( اون رویدادی که قراره غیر فعال بشه ). جست و جو هم کردم، ولی چیزی پیدا نکردم...
    با تشکر...

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Click -= new EventHandler(button1_Click);
    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    کدی که شما دادید، event اختصاص داده شده به Button1 رو پاک میکنه، از انجام عملکرد در حال حاضر جلو گیری نمیکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    چه کاری می خواید انجام بدین؟ شاید راه مناسبتری براش باشه...

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Armin060 مشاهده تاپیک
    کدی که شما دادید، event اختصاص داده شده به Button1 رو پاک میکنه، از انجام عملکرد در حال حاضر جلو گیری نمیکنه
    خوب واضحه، زمانی که شما در یک رویداد هستین که نمیشه اون رویداد رو کنسل کرد. مگه اینکه با یه شرطی از اون خارج بشین ولی زمانی که در یک رویداد دیگه هستین میشه یک رویداد دیگه رو کنسل کرد.

  6. #6
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    اینطوری راهی به ذهنم نمی رسه ولی وقتی شما از رویداد یه دکمه استفاده می کنی تا به پایان نرسه نمیتونی از یه رویداد دیگه استفاده کنی مگه اینکه از چیزهایی مثل Thread استفاده کنی.که در این صورت می تونی اون thread رو abort کنی و به اون رویداد خاتمه بدی..
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  7. #7

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    اینطوری راهی به ذهنم نمی رسه ولی وقتی شما از رویداد یه دکمه استفاده می کنی تا به پایان نرسه نمیتونی از یه رویداد دیگه استفاده کنی مگه اینکه از چیزهایی مثل Thread استفاده کنی.که در این صورت می تونی اون thread رو abort کنی و به اون رویداد خاتمه بدی..
    خوب چطوری، میتونی یه کد بهم بدی. من از Tread فقط Sleep رو بلدم.

  8. #8
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: غیر فعال کردن یک رویداد از درون رویداد دیگر

    برای مثال شما نمی تونی رویداد کلیک دکمه 1 رو توسط یه رویداد دیگه در حالت زیر غیر فعال کنی تا وقتی که 10 تا پیغام ببینی

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    MessageBox.Show("sa");

    }

    ولی در حالت زیر این کار ممکن میشه...

    Thread t;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    t = new Thread(new ThreadStart(s));
    t.Start();
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    t.Abort();
    }

    void s()
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    MessageBox.Show("sa");
    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •