نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تخصیص مقدار به یک شی درون FastReport نسخه 3 ببعد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660

    تخصیص مقدار به یک شی درون FastReport نسخه 3 ببعد

    سلام
    من توی نسخه 2.5 FR با تعریف ذو تا متغییر از نوع Page و View میتونیستم به یک شی درون FastReport دسترسی داشته باشم و مقدار اون رو تغییر بدم
    اما الان توی نسخه 3.0 به مشکل برخوردم ؟

    میخوام ببینم چی طوری میشه مقداری رو واسه یک شی درون FR ست کرد؟ (نسخه 3.0 به بعد)

    تشکر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    برگرفته از فایل Programmers Manual راهنمای FastReport ، صفحه 22:
    <span dir=ltr>
    • Access report objects from a code
      FastReport’ s objects (such as report page, band, memo-object) are not directly
      accessible from your code. This means that you cannot address the object by its name, as,
      for example, when you addressing to a button on your form. To address an object, it
      should be found with the help of the «TfrxReport.FindObject» method:
    </span>
    var
    Memo1&#58; TfrxMemoView;
    Memo1 &#58;= frxReport1.FindObject&#40;'Memo1'&#41; as TfrxMemoView;

    <span dir=ltr>
    • after that, one can address the object’s properties and methods. You can address the
      report’s pages using the «TfrxReport.Pages» property:
    </span>
    var
    Page1&#58; TfrxReportPage;
    Page1 &#58;= frxReport1.Pages&#91;0&#93; as TfrxReportPage;


    خوش باشید :)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    سلام و تشکر آقا مهدی
    شرمنده ها چون من این راهنما رو نداشتم همین الان رفتم داونلودش کنم

    میدونم خلاف قانونه سایته اما چون زیاد مهم نیست همین جا میگم : شما فایل frxrcClass.pas رو فارسی شده رو دارین یا نه چون تو ترجمه بعضی جملاتش گیریدم ...

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما فایل frxrcClass.pas رو فارسی شده رو دارین یا نه
    بیشتر توضیح دهید، فایل فارسی شده دیگه چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    سلام به صورت کاملتر فایل های frxrcClass.pas و frxrcDesgn.pas و frxrcExports.pas و frxrcInsp.pas و fs_iconst.pas شامل یک سری متغیر هستن که اگه اون ها فارسی بشن منو ها (در کل جاهایی که از اون متغییرها استفاده شده) فارسی میشه
    حالا میخواستم ببینم این فایل (یا فایل ها) رو فارسی شده دارین یا نه؟
    آخه لغات این فایل ها رو میشه معنی کرد اما واسه خیلی از جملاتش معادلی یافت نمیکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    نه اینکه یافت نمیکنم ها یعنی نمیتونم ترجمه شون کنم :mrgreen:

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    فایلهای مربوط به Localization در فولدر Res قرار دارند، نه فایلهایی که شما لیست کردید.

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن تابع و یونیت به محیط FastReport
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 20:12 عصر
  2. ایجاد گروه در Fastreport
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 10:59 صبح
  3. fastreport
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 09:10 صبح
  4. سوال در مورد کار با fastreport
    نوشته شده توسط majid2004 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 13:24 عصر
  5. پیغام fastreport
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •