نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقسوم علیه های یک عدد

  1. #1

    مقسوم علیه های یک عدد


    دوستان اگر در مورد این موضوع الگوریتمی دارین برام بفرستین.
    ممنون میشم.

  2. #2
    میدانیم که هر عدد به 1 و خودش بخش پذیر است (پس 1وn دو مقسوم علیه ثابت هر عدد مباشد به جز خود 1)
    و بزرگترین مقسوم علیه یک عدد (به جز خود عدد) حداکثر برابر نصف آن عدد است

    reaadln(n);
    for i:=2 to n /2 do
    if n mod i =0 then (iمقسوم علیه n است)

    :sunglass:

  3. #3
    می تونیم به جای n/2 از جذر n یعنی (Sqrt(n استفاده کنیم

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    11

    نقل قول: مقسوم علیه های یک عدد

    private sub command_click()
    dim i as integer
    dim c as integer
    i = inputbox ("enter number ?")
    for c = 1 to i
    if i mod c = 0 then
    print c
    end if
    next c
    end sub
    این برنامه مقسوم علیه های یک عدد که از ورود یدریافت می شه ،با ویژوال نوشتمش ، همینطور هم که از متن برنامه می بینی فقط یکcommand می خواد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •