نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: class وpackage

  1. #1

    class وpackage

    سلام
    من از j2sdk1.4استفاده میکنم و برنامه هام و نیز توی notepad می نویسم
    برای استفاده از classها وpackageهایی که از انتر نت گیر می ارم باید چه کار کنم
    به عنوان مثال (Grafix.jar).

  2. #2
    سلام :
    داش عباس باید کلاس ها و پکجها رو اول برنامه import کنی مثلا : import panle.class یا import *.* or
    که همه کلاس ها را برات میاره ....
    همین: ok abbas.exe ?
    :D

  3. #3
    ا اونجا که من می دونم باید jarش کنم
    ولی هنوز نتونستم :mad:

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    پست
    181
    براى اینکه بتونى از Jarها و به طور کلى کلاس‌هاى جدید استفاده کنى باید اونها رو توى Class Path بگذارى تا JDK بتونه اونها رو پیدا کنه. براى این کار فقط کافیه موقع Compile بنویسى:
    <p align="left">javac -classpath foo.jar;bar.jar SomeClass.java</p>

    لازمه که براى اجرا هم Jarها توى Class Path باشند، یعنى:

    <p align="left">java -classpath .;foo.jar;bar.jar SomeClass</p>

تاپیک های مشابه

  1. control class,entity class,boundary class
    نوشته شده توسط ali643 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:22 عصر
  2. DTS Package چیست؟
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1385, 09:19 صبح
  3. طریقه ساخت Package
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1385, 13:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •