صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 104

نام تاپیک: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

  1. #41

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام دوست عزیز خوبی
    من یه مشکل کوچولو دارم
    این error رو میده برا من
    راهنمایی کن لطفا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #42

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام یه کمی ور رفتم باهاش اینو داد error رو میگم :D
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #43

    Smile نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت


    سلام مهندس
    از راهنمایی کاملت ممنونم.
    آنها را انجام خواهم داد خیلی امیدوارم به مشکلی بر نخورم.

  4. #44

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام لطفا راجع به آدرس فایل پایگاه داده که از آن صرف نظر کرده اید هم صحبت کنید.
    چون خیلی مهم است و باید آدرس را وابسته به فایل exe برنامه بدهیم.

  5. #45

    Question نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    4-Connection String شما به صورت زیر در می آید .
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Ostad.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
    لطفا راجع به این آدرس |DataDirector هم توضیح بدهید چون آدرس ما باید وابسته به فایل exe برنامه باشد. یعنی فایل پایگاه داده در کامپیوتر مقصد در آدرسی نامعلوم کپی میشود.

  6. #46

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    با سلام
    دوستاني كه در موقع اتچ ارور مي ده اگه قبل از اتچ كردن sql را stop كنند مشكلشان حل مي شود
    موفق باشيد

  7. #47

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    ممنون از شما
    کمالی

  8. #48

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    دوستان من چند تا سوال برام پیش اومده
    1- من پروژم با vs2008 و sql2008 نوشته شده،حالا من باید جداگانه sql express 2008 رو دانلود کنم؟
    2- اگر آره اونوقت چطور به اون گزینه هایی که اینجا باید تیک میزدیم اضافش کنم؟
    3-یه مقدار راجع به ساخت آیکون برای برنامه میشه توضیح بدید؟
    4-امکان فارسی سازی محیط نصب اینجا وجود نداره؟

  9. #49

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    دوستان یکی جواب بده لطفا

  10. #50

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    با سلام من میخوام پروژه ای بنویسم با vs که به این صورت باشد:تحت sql , حداقل 2 یا 3 جدول table با
    join همراه view و stored procedure اتصال از محیط visiual c شارپ و فرم table , شامل insert , delete ,
    text box و lable کسی هست کمک کنه؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط shahab66 مشاهده تاپیک
    دوستان من چند تا سوال برام پیش اومده
    1- من پروژم با vs2008 و sql2008 نوشته شده،حالا من باید جداگانه sql express 2008 رو دانلود کنم؟
    2- اگر آره اونوقت چطور به اون گزینه هایی که اینجا باید تیک میزدیم اضافش کنم؟
    3-یه مقدار راجع به ساخت آیکون برای برنامه میشه توضیح بدید؟
    4-امکان فارسی سازی محیط نصب اینجا وجود نداره؟
    در موردد سوال اول شما باید sql رو جداگانه نصب کنید(بهترین ره)
    2- و سوال دوم دراین صورت امکان اینکه شما از گزینه ها بتونیدانتخاب کنید وجود نداره یعنی باید جدا در کامپیوتر هدف نصب شه
    3- توی Propertice یهگزینه به نام ایکون وجودداره میتونی از اونجااقدام کنی
    4- اون هم وجود داره فقط باید صحیح بنویسی

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط sunn789 مشاهده تاپیک
    در موردد سوال اول شما باید sql رو جداگانه نصب کنید(بهترین ره)
    2- و سوال دوم دراین صورت امکان اینکه شما از گزینه ها بتونیدانتخاب کنید وجود نداره یعنی باید جدا در کامپیوتر هدف نصب شه
    3- توی Propertice یهگزینه به نام ایکون وجودداره میتونی از اونجااقدام کنی
    4- اون هم وجود داره فقط باید صحیح بنویسی
    سلام
    ممکنه در مورد شماره 3 و 4 بیشتر توضیح بدید؟؟؟ ممنون

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    ببخشید دیر جواب میدم
    شما روی پروژه SetUp کلیک کنی و در بالای پنجره Solution روی File system Editor کلیک کن در اونجا اگه پروژه رو اضافه کرده باشی توی پوشه User's Desktop یه Shortcut از فایل اجرایی پروژه اضافه کن و Propertice اون روبگیر در قسمت Propertice یه ایتم به نام Icon میبینی که میتونی با آدرس دهی اون رو اضافه کنی البته تا این مرحله توی فیلم اموزشی که در امضا وجود داره میتونی ببینید
    در مورد جواب بعدی یعنی فارسی نویسی در پنجره Solushen روی User InterFace Editor کلیک کن و از پنجره ای که باز میشه روی هر گزینه که کلیک کنی در پتجره Propertice میتونی فارسینویسی کنی
    آخرین ویرایش به وسیله sunn789 : دوشنبه 28 دی 1388 در 13:55 عصر دلیل: اصلاح توضیخات

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط sunn789 مشاهده تاپیک
    در مورد جواب بعدی یعنی فارسی نویسی در پنجره Solushen روی User InterFace Editor کلیک کن و از پنجره ای که باز میشه روی هر گزینه که کلیک کنی در پتجره Propertice میتونی فارسینویسی کنی

    این کار رو میکنم اما هنگام اجرای فایل SetUp فونت ها به هم میریزه..
    آخرین ویرایش به وسیله mehrnoosh_al62 : سه شنبه 29 دی 1388 در 12:57 عصر

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    این کار رو میکنم اما هنگام اجرای فایل SetUp فونت ها به هم میریزه..
    درسته مال من هم همینطور می شه.

  16. #56

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط hanif_x90 مشاهده تاپیک
    1- Connection پروژه خود را این گونه درست کنید.



    2-بعد فایل های دیتابیس خود را Browse کنید و Test Connection را بزنید.


    3- فایل دیتابیس به پروژه شما اضافه می شود.


    4-Connection String شما به صورت زیر در می آید .
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Ostad.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True

    5-بقیه پروژه را با این Connection String ادامه دهید.

    حال برای ساخت Setup برنامه به صورت زیر عمل میکنیم.
    6-یک پروژه جدید ایجاد کرده (البته از نوع Setup)





    بعد از انتخاب فایل های مورد نیاز پروژه و دیتا بیس روی Next و سپس Finish کلیک کنید.

    7-روی پروزه راست کلیک کرده بعد Properties را باز کنید





    8- بقیه تنظیمات از قبیل رجیستری و Shortcut و ... بسته به خودتان دارد.

    9- حال پروژه را Build کنید .


    10- به فولدر پروژه Setup بروید و در فولدر Debug ببینید خود مایکروسافت برایتان فایل های مورد نیاز را Add کرده.


    سلام.
    وقتي ميخوام connection بسازم اين error روميده:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (21.4 کیلوبایت, 500 دیدار)

  17. #57

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    به نام خدا
    سلام به همه
    بانک رو که اضافه کردم به پروژه دیگه
    sqlDataAdapter.Update(dataSet, "Moshakhasat_Omoomi");
    کار نمی کنه و اطلاعات در بانک اطلاعاتی ثبت نمیشه.
    چیکار کنم؟
    موفق باشید.
    خدانگهدار.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    براي نصب بايد windows installer package براي اجراي برنامه نصب بشه؟؟

    بعد وقتي نصب بشه يك سري فايل هم نصب ميكنه چه جوري بايد فايل هاي اضافي مخفي كنم؟؟
    بعد تصويري كه براي فايل exe هست چجوري ميشه تغيير داد؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    دوستان یه مشکلی در مورد استفاده از این آموزش دارم.
    من در پایگاه داده پروژه ام از قابلیت File Stream استفاده کردم که در نسخه اکسپرس از Sql ساپورت نمیشه.
    سوالم اینه که آیا قابلیت استفاده از نسخه کامل Sql Server در این آموزش وجود داره؟
    با تشکر

  20. #60

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    توی قدم دوم گفتید دیتابیس ها رو browse کنیم
    میشه بگین کجا دنبالشون بگردم؟

  21. #61

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    توزیع(ایجادبرنامه نصب) برنامه های نوشته شده با Csharp.Net & Sql Server

    برای توزیع(ایجادبرنامه نصب) برنامه هایی که از Sql Server 2005 و نسخه های بالاتر استفاده می کنند
    بایستی یکی از گزینه های زیر رو انتخاب کرد:

    1- نسخه سرور اس کیو ال (با حجم حدوداً سه گیگ ونیم) درکامپیوتر مقصد نصب بشه،

    2- نسخه اکسپرس آن در کامپیوتر مقصد نصب بشه، که ویرایش های متعدد با امکانات و حجم متفاوت دارد ( برای توضیح بیشتر کلیک کنید )

    3- نسخه Desktop آن(باحجمی حدود سه چهار مگ) در کامپیوتر مقصد نصب بشه

    بنابراین بایستی باتوجه به نیاز پروژه وامکانات هرنسخه یکی ازگزینه های بالا راانتخاب کرد.


    (اگه ازبرنامه ایجاد نصب ویژوال استودیو استفاده می کنید برای اضافه کردن نسخه اکسپرس - وهربرنامه ای که می خواید قبل ازبرنامه اصلی نصب بشه - می تونید ازاین ابزار استفاده کنید Bootstrapper Manifest Generator -البته از InstallShieid هم می تونید استفاده کنید)


    توضیح درباره Bootstrapper Manifest Generator



    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله saeid1389 : شنبه 15 آبان 1389 در 22:49 عصر دلیل: اصلاح

  22. #62

    یک خطای جدید و راه حل

    One or more files do not match the primary file of the database. If you are attempting to attach a database, retry the operation with the correct files. If this is an existing database, the file may be corrupted and should be restored from a backup.
    Cannot open user default database. Login failed.
    Login failed for user 'BARAN\Administrator'.
    Log file 'F:\Project\CLINIC\CLINIC\bin\Debug\Clinic_log.ldf ' does not match the primary file. It may be from a different database or the log may have been rebuilt previously.

    برای رفع این خطا باید user instance = false باشه
    توضیحات دلیل هم در لینک زیر هست
    http://social.msdn.microsoft.com/For...3-bff3c0503a69

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    دوست عزیز ملت را گذاشتی سر کار این که ستاپ نیست که این روش ساخت یک برنامه نصب برای نرم افزار چون شما وقتی روی ستاپ کلیک کنید که دات نت یا غیره را نصب نمیکنه که و این فقط ستاپ برای نرم افزار مونتاژ شده شما است البته میتونید فونت و دو سه تا چیز دیگم نصب کنید

  24. #64

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام دوستان

    شرمنده ولی میرم رو اصل موضوع من دو تا مشکل دارم با سی شارپ
    اولیش اینه وقتب به روش شما کانکشن استرینگ میدمو میخام که داتا بیسمو
    بروس کنم این خطارو میده(وقتی که میخام داتا بیسم اضافه شه به برنامه)


    11.jpg


    دوم اینکه وقتی برنامارو رو یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم برنامه کار میکنه اما
    رو بعضی از فرمام که دیتا گرید دارن این خطارو میده

    Untitled2.gif

    در ضمن هم اسکیو الم هم ویژوال استدیوم 2008 هستن
    ممنون میشم جواب بدید

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    بابا با این SQL این همه مشکل دارین.من که الان یه مدته دنبال ساخت SETUP برای نرم افزارم با دیتابیس اوراکل هستم رو چی میگین.اصلا معلوم نیس این اوراکل چی داره که کسی کمکی نمیکنه
    بابا لطف کنید اگه بلدین نحوه ساخت SETUP برای یک نرم افزار که دیتابیسش اوراکله رو توضیح بدین
    باور کنین همه با این کمکتون یه چیزی یاد میگیرن و دعاتون میکنن.

  26. #66

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط amir11205 مشاهده تاپیک
    سلام
    بابا با این SQL این همه مشکل دارین.من که الان یه مدته دنبال ساخت SETUP برای نرم افزارم با دیتابیس اوراکل هستم رو چی میگین.اصلا معلوم نیس این اوراکل چی داره که کسی کمکی نمیکنه
    بابا لطف کنید اگه بلدین نحوه ساخت SETUP برای یک نرم افزار که دیتابیسش اوراکله رو توضیح بدین
    باور کنین همه با این کمکتون یه چیزی یاد میگیرن و دعاتون میکنن.

    سلام
    حتما شما با sql مشکلی ندارین دیگه ؟ اگه میشه لطف کنین منو راهنمایی کنین من میخوام setup با sql بسازم
    ممنون

  27. #67

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    یه کمک فوری میخواستم . من وقتی میخواهم Connection را ان طوری که شما گفتید بسازم error می دهد لطفاً منو راهنمایی کنید .

  28. #68

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط khoshemdavey مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    شرمنده ولی میرم رو اصل موضوع من دو تا مشکل دارم با سی شارپ
    اولیش اینه وقتب به روش شما کانکشن استرینگ میدمو میخام که داتا بیسمو
    بروس کنم این خطارو میده(وقتی که میخام داتا بیسم اضافه شه به برنامه)


    11.jpg


    دوم اینکه وقتی برنامارو رو یه کامپیوتر دیگه اجرا میکنم برنامه کار میکنه اما
    رو بعضی از فرمام که دیتا گرید دارن این خطارو میده

    Untitled2.gif

    در ضمن هم اسکیو الم هم ویژوال استدیوم 2008 هستن
    ممنون میشم جواب بدید

    سلام
    دوست عزیز بنده حدود 3ماه دارم روی نحوی ساخت setup برای دات نت تحقیق میکنم و وسط راه به error شما برخورد کردم خیلی دوندگی کردم برای رفع این مشکل حتی کلی تو مطالب غیر ایرانی گشتم اما پیدا نشد، ولی بالاخره راه ساخت یک Setup کامل رو یاد گرفتم که هم برای کاربر راحت باشه هم خوب روی سیستم بشینه.
    من در حال ساخت این مقاله هستم. اگر خیلی عجله داری بگو که زود تر برات راه حل رو بزارم وگر نه صبر کن تا کامل شه.




  29. #69

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت(کمک فوری)

    سلام با روشی که توضیح دادید برای ساخت setup در ویژال استادیو چطور میتونم کار کنم که با نصب برنامه آیکن برنامه روی دسکتاپ یا allprogram اضا فه بشه ؟؟؟؟

    تشکر

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت(کمک فوری)

    دوستان سلام یه سوال دارم اون هم اینه که واقعا با این همه برنامه نویس و شرکت تا حالا هیچ کس برنامه ای که با دیتا بیس کار کنه ( vs 2008 و sql 2008) وبراش ستاپ ساخته باشه و روی سیستم کاربر نصب کرده باشه وجواب گرفته باشه نیست؟ اگر نیست که ول معطلیم اگر هم هست که یکیشون لطف کنن یه آموزش درست و حسابی بزارن تا همه استفاده کنن
    این هم خطای منerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrror.jpg

  31. #71
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    من وقتی برنامه SetUp‌رو به پروِژه اضافه می کنم و فایلهای دیتابیس رو اضافه میکنم موقع Build‌پیغام میدهد که این فایلهای توسط برنامه دیگه داره استفاده مبشه. چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

  32. #72

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    با visual studio 2010 چه طور باید انجام دهم
    اصلا گزینه setup ان را پیدا نمی کنم؟

  33. #73
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام
    مشکل قبلم حل شد. در صورتیکه فایلهای دیتابیس Atach شده باشه قبل از ساختن SetUp باید اونا رو Detach کرد.
    اما یه مشکل دیگه دارم: بعد از نصب setUp دیتابیس Atach نمیشه . من روی سیستمی که Sql‌به طور کامل نصب شده امتحان کردم Atach با موفقیت انجام میشه اما رو SqlExpress نه درصورتی که من از همون نسخه vs استفاده کردم.

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    با سلام و خسته نباشید,
    با تشکر از شما بابت آموزش درست کردن فایل نصب.
    خیلی مبحث خوبی بود.
    من مواردی را که شما آموزش داده بودید را انجام دادم بعضی از پروژه هایم فایل نصب درست شد. اما در بعضی بیغام خطایی را که مشاهده میفرمایید اعلام شد.
    واقعا من با این مورد مشکل دلرم و هرچه سریعتر میخواهم جواب بگیرم.
    لطفا راهنماییم بفرمایید تا مشکلم برطرف شود.
    پیشاپیش از راعنمایی شما متشکرم. untitled.JPG

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    منم این مشکل رو دارم
    بانک رو دیتچ کردم
    تمام سرویس های sql رو متوقف کردم
    تمام مجوزها رو هم فول کردم اما این خطا رو میده
    ( استاندارد vs 2010-sql server 2008)

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام دوستان عزیز .

    من برنامه ای نوشتم که الان باید براش Setup بسازم . مشکل اینجاست که تو قسمت Publish یا ساخت Setup خود VS برای انتخاب Prerequisites فقط می شه Sql Express 2005 sp2 رو انتخاب کرد در صورتی که من Sql Express 2008 R2 رو نصب کردم .

    ممنون می شم بگین باید چی کار کنم ؟؟؟

    باتشکر احسان

  37. #77

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام ممنون از بحث مفیدتون. من مراحل گفته شده انجام دادم ولی هیچ چیزی در پوشه Debug تولید نشده، میتونید راهنمایی مشکل از کجاست؟

  38. #78

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام دوستان.میشه یکی دقیق بگه که تو اون مرحله که باید فایلهای مورد نیاز رو add کنیم دقیقا چه فایلهایی رو باید انتخاب کنیم.مرسی

  39. #79
    کاربر جدید آواتار farjam791
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شيراز ايران
    سن
    49
    پست
    1

    نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    با سلام به همه دوستان
    توي مسيري كه پروژه رو BUILD كرديد از مسير BIN\DEBUG
    يك فايل اپليكيشن با نام پروژه و يك فايل با نام پروژه CONFIG. و دو عدد فايل ديتا بيس با پسوندهاي MDF.و LDF. و اگر فايل DDL وجود داره بايد فايلاي DDL هم انتخاب كنيد


    Arshida.jpg
    وقتي عشق فرمان ميدهد محال سر تسليم فرود مي آورد.(دكتر شريعتي).
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله farjam791 : پنج شنبه 03 آذر 1390 در 14:43 عصر

  40. #80

    نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

    سلام ممنون از این مطلب مفیدتون اما من نمیخوام از این روش استفاده کنم...آخه اگر بخوام اینکار رو بکنم باید برنامه رو زیر و رو کنم خواهشا یک روش دیگه هم بدید

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •