نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر عرض سطر DBgrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    131

    تغییر عرض سطر DBgrid

    با سلام.

    کسی میدونه چطوری میشه عرض سطر های یک دی بی گرید رو تغییر داد ؟ یعنی پهن ترش کرد ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matinebi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    433

    نقل قول: تغییر عرض سطر DBgrid

    باید فونت بزرگتری انتخاب کنی تا عرض سطر هات بیشتر بشه
    نه با دابل کلیک و انتخاب فیلد بلکه با کلیک روی گرید و افزایش فونت

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    131

    نقل قول: تغییر عرض سطر DBgrid

    از پاسخ شما ممنونم ولی میخوام بدون بزرگ کردن فونت این کار انجام بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: تغییر عرض سطر DBgrid

    با سلام
    همون پاسخ اول منطقیه. اما این روش هم هست:
    این دوتا دستور رو بعد از Open کردن جدولی که DBGrid به اون متصل هست بنویسید:

    TStringGrid(DBGrid1).DefaultRowHeight:=50; //for all rows
    TStringGrid(Dbgrid1).RowHeights[0]:=20; //for single (row 0=title) row only

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    131

    نقل قول: تغییر عرض سطر DBgrid

    با تشکر.
    میخواستم بدونم که چرا بعد از اجرای دستور دیگه ای DBG دوباره به حالت اولش بر میگرده ؟(کوچیک میشه)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تغییر عرض سطر DBgrid

    نقل قول نوشته شده توسط acilios مشاهده تاپیک
    با تشکر.
    میخواستم بدونم که چرا بعد از اجرای دستور دیگه ای DBG دوباره به حالت اولش بر میگرده ؟(کوچیک میشه)
    همونطور كه گفته شد راه منطقي همون ره اولي است ولي پاسخ شما دليلش اين است كه چون فونت شما كوچكتر از اندازه اي كه مورد استاندارد ارتفاع DBgrid است به محض اينكه تغييري ايجاد ميشه دوباره به حالت اول باز ميگرده. يك راه داره كه زياد درست نيست ولي امكان داره كار شما را ره بيندازه. بايد از تابع زير استفاده كني:


    DBGrid1.Columns.SaveToFile('DB1.dat');//save
    كد بالا رو بايد بعد از تغييراتي كه روي DBGrid دادي بنويسي تا تغييرات را ذخيره كند.
    بعد از انجام دستوراتي كه گفتي باعث ميشه كه ظاهر DBgrid تغيير كنه بايد از كد زير استفاده كني تا به حالت قبلي برگرده:

    DBGrid1.Columns.LoadFromFile('DB1.dat');//Load

    راه دوم كه صحيح است:
    در پنجره Object Tree View برروي ديبي ريد كليك كن و بعد در پنجره Object Inspector در قسمت فونت، فونت را به اندازه دلخواه بزرگ كن بعد در پنجرهObject Tree Viewبه زير شاخه DBgrid يعني Colunms برو و تمام ستون ها رو توسط كيد Shift و موس انتخاب كن و فونت آنها رو به اندازه دلخواه كوچك كن.
    اين كار باعث ميشه كه ارتفاع رديفها بزرگ بشه و فونتها كوچك بمونه

    اميد وارم متوجه شده باشي
    آخرین ویرایش به وسیله Modernidea : جمعه 13 دی 1387 در 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •