صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 67

نام تاپیک: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

  1. #1

    نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    دوستان در صورتی که نظر یا پیشنهادی جهت پیشرفت هر یک از بخش های خانواده C دارند می توانند در اینجا مطرح کنند، فقط حتما موارد زیر در نظر گرفته شود:

    1- مطالب خود را حتما به صورت کوتاه مطرح کنید تا با توجه به مشغله هایمان ما وقت خواندن آن را داشته باشیم.

    2- قبل از ارسال مطالب حتما قوانین و تذکرات ذکر شده زیر را مطالعه کنید:

    درخواست تمرینات دانشجویی و عنوان نامناسب اکیداً ممنوع (مشاهد قوانین سایت)

    3- سوالاتی و پیشنهادات زیادی نیز در پست 3 تاپیک زیر مطرح شده و پاسخ داده شده است که ابتدا آن را مطالعه کنید تا تکراری نباشند، ضمنا پیشنهادات را فقط در همین جا مطرح کنید و در لینک زیر مباحث مرتبط با موضوع را پیگیری کنید.
    ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران

    4- ادب و احترام به سایر کاربران حفظ شود

    5- در صورت بیان پیشنهاد، راهکاری عملی نیز برای آن ارائه دهید و در صورت امکان خود نیز می توانید پیش قدم شوید.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام ببخشيد من يه پيشنهاد دارم
    انم اينه كه چرا تمام قسمت هاي برنامه نويسي را با هم ادغام نمي كنيد؟
    اخه معمولا برنامه هايي كه نوشته مي شه در محيط هاي مختلف همگي با يه كم تغيير در محيط هاي ديگه هم جواب مي ده
    اين طوري بعضي از مباحث دور از چشم مي مونه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوست عزيز .
    من دقيقا نظري مخالف نظر شما دارم .
    به نظر من بايد بخش سخت افزار ، برنامه نويسي پيشرفته ، مباني برنامه نويسي ، برنامه نويسي سيستمي و... كاملا از هم جدا باشند چراكه فردي كه سوالي را مطرح كرده و سپس پاسخ را فراتر از آن چه خوانده (پيشرفته تر ) دريافت مي كند و دل سرد مي شود.
    خدانگهدار.

  4. #4

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزيز .
    من دقيقا نظري مخالف نظر شما دارم .
    به نظر من بايد بخش سخت افزار ، برنامه نويسي پيشرفته ، مباني برنامه نويسي ، برنامه نويسي سيستمي و... كاملا از هم جدا باشند چراكه فردي كه سوالي را مطرح كرده و سپس پاسخ را فراتر از آن چه خوانده (پيشرفته تر ) دريافت مي كند و دل سرد مي شود.
    خدانگهدار.
    من با بخش بخش کردن این قسمت مخالف هستم چرا که بیشتر باعث سردرگمی می شود. اما خوب است که یک بخش برای کاربران تازه وارد (newbie) در نظر گرفته شود و سوالاتی که trivial به نظر می رسد در آن جا پرسیده شود.

  5. #5

    Smile نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام به همه برنامه نویس های عزیز و گرامی ، بنظر من یکی از دلایل عمده کم کار یا

    کم فعال بودن بخش ++C , C ، نسبت به بخش های دیگر مثلا #C ، اینه که چون در اکثر

    دانشگاه ها عموما این دو زبان تدریس میشوند ، این بخش تبدیل شده به جایی برای یافتن

    حل تکالیف دانشجویی تا ارائه مطالب ناب و تازه از دنیای این دو زبان !!! و بنظر من باید کاربر

    های فعال سعی کنند با ارائه مطالب مفید و مثمر ثمر ، سطح علمی این بخش را بالا

    ببرند !!!

    موفق و پیروز باشید !!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام
    من همیشه گفتم برای اینکه این بخش از رخوت در بیاد بیایم یه تاپ تاپیک درست کنیم و سورس کد های برنامه های مشهور رو بزاریم تا همه از کد ها استفاده کنن خود من بیشتر وقتم سر خوندن کد ها میشه واقعا تاثیر داره بارها شده دیدم دارم یه جاهایی غیر حرفه ای کد می زنم و اصلاحش می کنم
    تا من این حرف زدم بعضی از دوستان گفتن کار دانشجویی آخه سورس کد یک مرورگر مثل موزاییک به چه درد دانشجوی ما می خوره این می تونه یک بانک اصلاعاتی خوب باشه حتی روی کدها بحث کنیم با سوالات پیش پا افتاده این بخش پیشرفت نمی کنه باید درگ
    یر شد یه اشکال برخورد و مطرح کرد

  7. #7

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    ا من این حرف زدم بعضی از دوستان گفتن کار دانشجویی آخه سورس کد یک مرورگر مثل موزاییک به چه درد دانشجوی ما می خوره این می تونه یک بانک اصلاعاتی خوب باشه حتی روی کدها بحث کنیم با سوالات پیش پا افتاده این بخش پیشرفت نمی کنه باید درگ
    یر شد یه اشکال برخورد و مطرح کرد
    ایدۀ خوبیه ، منتها بهتره از سطوح پایین تر شروع بشه. خب مسلما اگه سورس memory manager لینوکس رو بذاری اینجا به درد کسی نمی خوره. اصولا سورس بدون توضیحات به درد کسی نمی خوره ، چون همه جا میشه سورس پیدا کرد. نظر من اینه که از سورس های کوچک تر و به درد بخور تر که مخاطبان گسترده تری هم داره شروع کرد. مثلا Beautiful Code رو ببینید. همچون چیزی منظورمه ، همراه با توضیحات فارسی، که بشه مرجع سورس کد این بخش و با نظارت سخت گیرانۀ مدیر بخش کیفیت بالایی رو می شه ازش انتظار داشت
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    بله اگه یه چیز ساده یا متوسط باشه و دارای توضیحات کافی باشه خیلی می تونه مفید باشه مثلا فکر نکنم سورس کد مینیکس بتونه به درد خیلی از ماها بخوره واقعا پیچیده است ولی دارای توضیحات واقعا عالی است بعضی برنامه ها بیشتر اهداف آموزشی دارن مثل مینیکس در نتیجه دارای توضیحات کافی هستن سورس این برنامه ها می تونه خیلی به درد بخوره به درد کار دانشجویی هم نمی خوره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوستان عزيز.

    من با بخش بخش کردن این قسمت مخالف هستم چرا که بیشتر باعث سردرگمی می شود. اما خوب است که یک بخش برای کاربران تازه وارد (newbie) در نظر گرفته شود و سوالاتی که trivial به نظر می رسد در آن جا پرسیده شود.
    درست راه حل شما منطقي تر است.

    با سلام
    من همیشه گفتم برای اینکه این بخش از رخوت در بیاد بیایم یه تاپ تاپیک درست کنیم و سورس کد های برنامه های مشهور رو بزاریم تا همه از کد ها استفاده کنن خود من بیشتر وقتم سر خوندن کد ها میشه واقعا تاثیر داره بارها شده دیدم دارم یه جاهایی غیر حرفه ای کد می زنم و اصلاحش می کنم
    تا من این حرف زدم بعضی از دوستان گفتن کار دانشجویی آخه سورس کد یک مرورگر مثل موزاییک به چه درد دانشجوی ما می خوره این می تونه یک بانک اصلاعاتی خوب باشه حتی روی کدها بحث کنیم با سوالات پیش پا افتاده این بخش پیشرفت نمی کنه باید درگ
    یر شد یه اشکال برخورد و مطرح کرد
    گفته ي شما به نظر من درست نيست .
    شما چندين بار اين مورد را در جا هاي مختلف بيان كرديد ولي بايد بگويم كه اكثر دوستان پس از ياد گيري زبان سي تا زماني كه به آن نياز دارند (يعني ترم 3 ) به دنبال فراگيري اين زبان هستند ولي همين كه خرشان از پل گذشت ديگر ....... .
    به نظر من بهتر است يك بخش مربوط به موارد پيشرفته تر به خصوص موارد مربوط به ACM ايجاد شود تا هم گفته ي شما عملي شود هم گفته ي من.
    به زودي همه به سوي ACM خواهند رفت.
    خدانگهدار.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    گفته شما هم اشتباه است به نظر من
    واقعا عذر می خوام این حرف می زنم ولی احساس می کنم شما کاسه از آش داغتر شدید خیلی نگران کار دانشجویی هستید قبلا هم با هم همین مشکل داشتیم فعالیت مثبت به خاطر فعالیت منفی یک عده متوقف کنیم
    من که نظر خودمو دادم دیگه کار از مدیران است

  11. #11

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط sang9111 مشاهده تاپیک
    گفته شما هم اشتباه است به نظر من
    واقعا عذر می خوام این حرف می زنم ولی احساس می کنم شما کاسه از آش داغتر شدید خیلی نگران کار دانشجویی هستید قبلا هم با هم همین مشکل داشتیم فعالیت مثبت به خاطر فعالیت منفی یک عده متوقف کنیم
    من که نظر خودمو دادم دیگه کار از مدیران است
    با نظر شما کاملا موافقم ....

    بهتره روی تحلیل سورس کد ها و الگوریتمشون کار کنیم .

    و همچنین قابلیت های جدید و نهفته زبان در کامپایلر های جدید.

    و همینطور میتونیم گروهک هایی تشکیل بدیم و به مدیریت افراد با تجربه و حرفه ای

    مدیریت بشه که هم افراد کم تجربه بتونند سوالات خودشونا در گروه مطرح کنند

    و هر فرد در گره خودش فعالیت داشته باشه و مدیر گروه جهت پیشرفت میتونه پروژه هایی

    رو برای اعضا بزاره تا اونا بنویسند و الگوریتم های بهتری ارائه بدن و البته پروژه ها و مسابقاتی

    بین تمامی گروه ها انجام بشه تا بهترین گروه ها و مدیرانش از نظر کارکرد مشخص بشوند

    و برنامه های زیادی که میتونه به صورت گروهی مدیریت بشه.

  12. #12

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    1- در مورد بخش بخش کردن تا زمانی که بحث خاصی کاربران بسیار زیادی نداشته باشد این کار انجام نخواهد شد. پس بحثی روی این موضوع نیست.


    2- این که تاپیکی درست کنیم و هر کسی که خواست سورس کدی در آن قرار دهد، هم خوب هست و هم بد ...

    مشکلات آن: فرق این بخش با بخش های دیگر سایت همین موضوعات دانشجویی است. متاسفانه در تاپیک ها کنونی که چند نفر کدی قرار داده اند، هر روز افراد زیادی ثبت نام می کنند تا فقط بیایند و در این تاپیک ها بگویند سورس کد فلان برنامه را هم اگر دارید به من بدهید فوری! در حالی که این مشکل در تالار های دیگر تقریبا وجود ندارد، جز بخش الگوریتم.
    (فراموش نکنید که بسیاری از این تاپیک ها که هر روزه پاک می کنم از دید شما پنهان می ماند)

    - سوالی که باقی می ماند این است که اگر مثلا فردا این تاپیک ایجاد شود، افراد این بخش پیشرفت می کنند؟ آیا این بهترین راهکار است؟ (دقت کنید که این سوال در مورد افرادی با دید غیر دانشجویی است)

    اگر نظر دوستان مثبت هست که بنده هم قبول می کنم و این راه کار اجرا می شود.

    چون هدف از این تاپیک به نتیجه رسیدن هست پس اگر استقبال شد، یک تاپیک ایجاد می کنم و البته قوانین آن هم از ابتدا باید مشخص شود:
    مثلا قرار دادن یا درخواست تمرینات دانشجویی ممنوع است، حق کپی رایت حفظ شود و فعالیت وارز نباشد و ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با نظر شما کاملا موافقم ....
    بهتره روی تحلیل سورس کد ها و الگوریتمشون کار کنیم .
    و همچنین قابلیت های جدید و نهفته زبان در کامپایلر های جدید.
    و همینطور میتونیم گروهک هایی تشکیل بدیم و به مدیریت افراد با تجربه و حرفه ای
    مدیریت بشه که هم افراد کم تجربه بتونند سوالات خودشونا در گروه مطرح کنند
    و هر فرد در گره خودش فعالیت داشته باشه و مدیر گروه جهت پیشرفت میتونه پروژه هایی
    رو برای اعضا بزاره تا اونا بنویسند و الگوریتم های بهتری ارائه بدن و البته پروژه ها و مسابقاتی
    بین تمامی گروه ها انجام بشه تا بهترین گروه ها و مدیرانش از نظر کارکرد مشخص بشوند
    و برنامه های زیادی که میتونه به صورت گروهی مدیریت بشه.
    من با گفتهي شما مخالف نيستم و اگر كسي را ناراحت كردم من را ببخشيد.
    ولي من مي گويم يك بخش جدا بايد مربوط به اين كار بشه .(كه رد شد)
    ببخشيد ولي بايد بگويم گفته ي شما خيلي بلند پروازانه است.
    گروه خوبه و من هم موافقم ولي مي دونيد چي داريد مي گوييد ........
    البته بايد بگويم راه كار شما از برخي جنبه ها قابل تامل است.

    گفته شما هم اشتباه است به نظر من
    واقعا عذر می خوام این حرف می زنم ولی احساس می کنم شما کاسه از آش داغتر شدید خیلی نگران کار دانشجویی هستید قبلا هم با هم همین مشکل داشتیم فعالیت مثبت به خاطر فعالیت منفی یک عده متوقف کنیم
    من که نظر خودمو دادم دیگه کار از مدیران است
    تا ديروز همه را از ادامه ي كار با سي نا اميد مي كرديد (براي اثبات سرچ كنيد) حالا ادعاي برادري مي كنيد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوستان عزيز و آقا نيما.
    نظر تان در مورد تاپيك مربوط به ACM چيه؟
    اين تاپيك خيلي مهمه.نمي گم كه يك بخش جديد مي گم فقط يك تاپيك.
    خدانگهدار.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام
    من تازه عضو برنامه نويس شدم ولي مشكلاتي كه به عنوان يك كاربر تازه وارد به چشمم خورده :
    1.پراكنده بودن موضوعات مشابه در بخش هاي مختلف
    2.تكراري بودن تاپيك ها
    راستي به نظر من اگه بعد از هر تاپيك اعضاي حرفه اي سايت يه نتيجه گيري كلي از اون تاپيك رو ايجاد كنند خيلي كار راحت مي شه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوست عزيز.

    نقل قول نوشته شده توسط elyascomputer مشاهده تاپیک
    سلام
    من تازه عضو برنامه نويس شدم ولي مشكلاتي كه به عنوان يك كاربر تازه وارد به چشمم خورده :
    1.پراكنده بودن موضوعات مشابه در بخش هاي مختلف
    2.تكراري بودن تاپيك ها
    راستي به نظر من اگه بعد از هر تاپيك اعضاي حرفه اي سايت يه نتيجه گيري كلي از اون تاپيك رو ايجاد كنند خيلي كار راحت مي شه

    راه حل ها خوب است، ولي :
    1.پراكندگي ، منظور شما رامتوجه نمي شوم.(اگر منظور اتفاق نظر نداشتن است كه اين خودش طبيعي است و اگر منظور شما در مورد موضوع است كه چنين چيزي امكان ندارد.)
    2.شما خودت حاضري اول سرچ كني بعد سوال را مطرح كني!
    اگر نتيجه گيري را معني كنيد خيلي خوب مي شد.
    خدانگهدار.

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    1.پراكندگي ، منظور شما رامتوجه نمي شوم.(اگر منظور اتفاق نظر نداشتن است كه اين خودش طبيعي است و اگر منظور شما در مورد موضوع است كه چنين چيزي امكان ندارد.)
    دوست عزيز منظورم از پراكندگي، موضوعات است مثلا در مورد ++c ، يك موضوع به اشكال مختلف در صفحات مختلف بحث شده و اكثرا نتايج بسيار مفيدي را شامل مي شود
    ولي اگه همه ي اين موضوعات در يك تاپيك باشه مسلما خيلي بهتره و اگه كسي هم سوالي داشت در ادامه ي همون تاپيك مطرح كنه
    2.شما خودت حاضري اول سرچ كني بعد سوال را مطرح كني!
    قبول دارين كه سرچ كردن زياد جالب نيست؟! و اكثرا جوابي رو كه مي خواي پيدا نمي كني(نمي دونم شايد من ياد ندارم سرچ كنم)
    اگر نتيجه گيري را معني كنيد خيلي خوب مي شد.
    در برخي سوالاتي كه مطرح مي شه پاسخ هاي متعددي داده مي شه ولي اين كه كداميك از اين راه حل هااز همه بهتره؟ مشخص نيست به عبارت ديگه منظورمن يك راهكار كلي براي يك مشكله.


  18. #18

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    1- در مورد بخش بخش کردن تا زمانی که بحث خاصی کاربران بسیار زیادی نداشته باشد این کار انجام نخواهد شد. پس بحثی روی این موضوع نیست.


    2- این که تاپیکی درست کنیم و هر کسی که خواست سورس کدی در آن قرار دهد، هم خوب هست و هم بد ...

    مشکلات آن: فرق این بخش با بخش های دیگر سایت همین موضوعات دانشجویی است. متاسفانه در تاپیک ها کنونی که چند نفر کدی قرار داده اند، هر روز افراد زیادی ثبت نام می کنند تا فقط بیایند و در این تاپیک ها بگویند سورس کد فلان برنامه را هم اگر دارید به من بدهید فوری! در حالی که این مشکل در تالار های دیگر تقریبا وجود ندارد، جز بخش الگوریتم.
    (فراموش نکنید که بسیاری از این تاپیک ها که هر روزه پاک می کنم از دید شما پنهان می ماند)

    - سوالی که باقی می ماند این است که اگر مثلا فردا این تاپیک ایجاد شود، افراد این بخش پیشرفت می کنند؟ آیا این بهترین راهکار است؟ (دقت کنید که این سوال در مورد افرادی با دید غیر دانشجویی است)

    اگر نظر دوستان مثبت هست که بنده هم قبول می کنم و این راه کار اجرا می شود.

    چون هدف از این تاپیک به نتیجه رسیدن هست پس اگر استقبال شد، یک تاپیک ایجاد می کنم و البته قوانین آن هم از ابتدا باید مشخص شود:
    مثلا قرار دادن یا درخواست تمرینات دانشجویی ممنوع است، حق کپی رایت حفظ شود و فعالیت وارز نباشد و ...
    سورس های زیادی در اینترنت وجود دارند که می توانند راهنمای خوبی برای برنامه نویسی مخصوصاً برای تول کیت های کراس پلتفرم باشند. من به شخصه با بررسی کد های منتشر شده موافقم و به نظرم می تونه مفید باشه.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوستان عزيز.

    دوست عزيز منظورم از پراكندگي، موضوعات است مثلا در مورد ++c ، يك موضوع به اشكال مختلف در صفحات مختلف بحث شده و اكثرا نتايج بسيار مفيدي را شامل مي شود
    ولي اگه همه ي اين موضوعات در يك تاپيك باشه مسلما خيلي بهتره و اگه كسي هم سوالي داشت در ادامه ي همون تاپيك مطرح كنه

    در برخي سوالاتي كه مطرح مي شه پاسخ هاي متعددي داده مي شه ولي اين كه كداميك از اين راه حل هااز همه بهتره؟ مشخص نيست به عبارت ديگه منظورمن يك راهكار كلي براي يك مشكله.
    گفته ي شما كاملا درست است .ولي من فكر مي كنم اين كار عملي نخواهد شد.
    به عنوان مثال من خودم تا چند وقت پيش نمي دانستم نخ تو سي چيه ولي الان فهميدم با وجود اينكه هنوز بلد نيستم از آن استفاده كنم.دانش تئوري با عملي از زمين تا آسمان تفاوت دارد.من دوستي دارم كه خيلي كتاب در مورد سي خوانده بطوري كه اگر همين الان از وي فلان دستور را بپرسي بطور كامل به شما در مورد طريقه ي استفاده ، موارد استفاده و .... پاسخ خواهد گفت ولي اگر به وي بگوييد يك برنامه بنويس كه از چند نوع از اين دستورات استفاده كند اعلام ناتواني مي كند.
    همين موضوع نخ را چندي پيش در همين بخش مطرح كرده بودند .به نظر شما بايد پست من حذف مي شد؟
    خيلي پيش مي آيد كه شما دچار مشكل مي شويد و سوال مي كنيد ، پس از رسيدن به پاسخ مي بينيد كه با پاسخ پست ديگري يكسان است. اين كه مشكل براي افراد مختلف بصورت يكسان پيش مي آمد مشكل تازه اي نيست. اگر قرار بود همه ي انسان ها يكسان ببينند و يكسان فكر كنند و همه به يك شكل به مشكل برخورد كنند كه همه مي شدند يكي و تفاوتي با هم نداشتند. برداشت افراد از يك موضوع متفاوت است.

    خارج اين بحث ها يك مطلب را بطور كلي بيان كنم: اين بخش واقعا ضعيف است.دليل آن هم اين است كه افراد پس از اينكه به ترم 4 رسيدن و ديگر با سي سرو كار نداشتند درش را مي بندند و ...... .
    خيلي از سوالات هنوز بي پاسخ مانده است.(باور نمي كنيد به پست هاي قبلي نظري بيندازيد.)
    نيما چند پست را در روز مي تواند پاسخ دهد.من خودم نمي دانم پس از ترم 4 من هم اين بخش را رها مي كنم يا نه ولي .... .
    اين اتفاق فقط در مورد بخش سي نيفتاده است . بخش هم همين طور است. در اين بخش فقط فردي به نام Kernel پاسخگو است و بقيه .... .

    قبول دارين كه سرچ كردن زياد جالب نيست؟! و اكثرا جوابي رو كه مي خواي پيدا نمي كني(نمي دونم شايد من ياد ندارم سرچ كنم)
    گفته ي شما درست است . ولي شما منظور من را از پست قبلي متوجه نشديد.من هم نظر شما را دارم.من خودم شخصا تا كنون (آن گونه كه حافظه ام مرا ياري مي كند.) يك بار قبل از ايجاد پست سرچ كردم و به جواب كامل و قابل قبول رسيدم.

    سورس های زیادی در اینترنت وجود دارند که می توانند راهنمای خوبی برای برنامه نویسی مخصوصاً برای تول کیت های کراس پلتفرم باشند. من به شخصه با بررسی کد های منتشر شده موافقم و به نظرم می تونه مفید باشه.
    اين پست خوب است ولي به شرطي كه هر كس كدي در آن گذاشت ، كد خود را تحليل كند.
    موافقيد.
    اگر به كسي بي احترامي كردم مرا ببخشيد.
    خدانگهدار.

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    zanjan
    پست
    92

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    خدمت همه دوستان سلام عرض میکنم
    من یکپیشنهادی داشتم قبل از اعلام آن میخواهم بگویم که وقتیکه قرار است در مورد یک چیزی یا کسی صحبت شودو ویژگیها و خوبیها و بدیهای آن بیان شود اول باید شناخه شود یعنی معرفی شود که چی هست؟ کی هست ؟لذا لطفا یک تاپیکی درست کنید که ++c اموزش دهد البته نه مثل بعضیها که کتاب را ترجمه میکند وقتی از خودش هم بپرسی در توضیح آن میمانند مثل بچه ها فقط از روی شکل کپی برداری نموده است بعنوان مثال همه دستور for را می شناسنداما درک آن و پیدا کردن ویژگیهای آن ابتکار عملی میخواهد
    باتشکر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    من خودم در حال تهيه ي همچين چيزي هستم و تا حالا از بخش اول ، فصل اولش رو نوشتم.
    مي توانم اگر مسئول بخش اجازه دهد آن را همزمان با آماده كردن ، در بخش بگذارم تا همه از آن استفاده كنند.لازم به ذكر است كه من از سطح خيلي پايين شروع كردم و كم كم جلو مي روم.
    البته خيلي از سايت ها هستند كه اين كار را انجام مي دهند .ولي به نظر من هيچ كدام درست جلو نمي رود و درجاهايي كه دچار مشكل مي شوند سريع موضوع را تمام مي كنند.
    به نظر من اگر ما در اين بخش يك گروه تشكيل دهيم و آن گروه مسئول انجام چنين كاري شود خيلي خوب است تا همه از تجربيات اين افراد استفاده كنند و تمامي موضوعات بطور مناسب بررسي شود.
    به هر حال من آماده ي كمك هستم.
    خدانگهدار.

  22. #22

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    حذف سوالات تکراری وبه گونه ا که اثری ازش نباشه. الان من برای یه مطلب حدود 100 صفحه خوندم. وسطاش همش نوشته بود حذف شده حذف شده.
    خوب اگه نیست چرا من باید وقت بزارم؟ کلا از بین بره بهتره یا منتقل کنید به بخشی به نام سطل آشغال تا توی مرور ها هی جا گیر نباشه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Keyhan Clever
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    28
    پست
    134

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    به نظرم خودتون یه آموزش بذارین و سوالاتی ازش مطرح کنین خیلی خوبه
    مثلا سوال روز بذارین و امتیازات افراد رو بر حسب حل سوالات محاسبه کنین
    اینجوری رقبت برای حل سوالم بیشتر میشه و هم دوستان با نمونه های بیشتری آشنا میشن

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام خدمت دوست عزیز.
    دوست ما در همان پروژه های دانشگاه مانده ایم.شما می گویی فلان کار را انجام دهیم.
    خب این کار چه تاثیری می گذارد.من می توانم سوالی را مطرح کنم که کسی قادر به پاسخ آن نباشد.زبان سی با آمدن جاوا جایگاه اصلی و قبلی خود را از دست داده است و کم کم در حال خارج شدن از گود رقابت است.البته هیچگاه چنین اتفاقی نخواهد افتاد .ولی با این وجود (در همین انجمن بررسی کنید) یک مقایسه انجام دهید .وقتی من در حال سرچ در مورد بعضی موضوعات هستم و به پاسخ می رسم ، وقتی به کسی که پاسخ را داده توجه می کنم ،می بینم وی مثلا تا 2 سال پیش روی سی کار می کرده ولی هم اکنون آن را بطور کامل کنار گذاشته.
    چرا ؟
    چون دوستان به دنبال یک سری امکانات هستند که ایجاد و داشتن آن ها در این زبان نیازمند هزینه (چه مالی و چه زمانی ) است بنابراین خیلی سریع از این زبان دلسرد شده و از آن خارج می شوند.(البته شایان ذکر است که این زبان امکاناتی دارد که من تا کنون در هیچ زبان دیگری بطور یکجا ندیدم.)
    بنابراین شما هم مطمئن باش که پس از ترم 2 و 3 (حداکثر 4 ) این زبان را کنار خواهی گذاشت.(می توانی امتحان کنی.)
    بنابراین وقت گذاشتن بیش از این روی این زبان زیاد سودمند نخواهد بود.
    خدانگهدار.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار zoofa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    287

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزیز.

    چون دوستان به دنبال یک سری امکانات هستند که ایجاد و داشتن آن ها در این زبان نیازمند هزینه (چه مالی و چه زمانی ) است

    شایان ذکر است که این زبان امکاناتی دارد که من تا کنون در هیچ زبان دیگری بطور یکجا ندیدم.)
    سلام دوست عزیز
    1- امکاناتی که می گید که ایجاد و داشتن آن ها در این زبان نیازمند هزینه (چه مالی و چه زمانی ) است کدام است؟

    2- که این زبان امکاناتی دارد که من تا کنون در هیچ زبان دیگری بطور یکجا ندیدم.) -> این امکانات کدام است؟

    با تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام.
    دوست من گویا شما با زبان های دیگر کمتر کار کرده اید واگر نه این سوال را نمی پرسیدید.
    پاسخ برای سوال اول :
    دوست من کمی بیشتر فکر و کار کن ، حتما مثالی برای این گفته ی من پیدا می کنی.
    پاسخ سوال دوم:
    دوست من مگر نه این است ، چرا کسی این راه را ادامه نمی دهد.چرا کسانی که قبلا در این بخش (یا بطور کلی زبان ) فعالیت می کردند دیگر راه خود را ادامه ندادند و سراغ سایر زبان های برنامه نویسی رفتند.

    قبول کنید .زبان سی در بعضی موارد ضعیف است.(البته همانطور که گفتم در بعضی موارد هیچ زبانی به پا آن نمی رسد.)
    خدانگهدار.

  27. #27

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با سلام به همه ی استادای خودم. دوستان بهتر نیست جای قطعه قطعه کردن زبان c و ++c به واسطه ی compiler و دعوای الکی واقعا سعی کنیم مشکلاتمون رو حل کنیم؟ و این بخش از حالت میدان جنگ در بیاد؟ ببخشید اما این بحثایی که من دیدم واقعا الکی و بچگانست این اولین سایتیه که میبینم ++c رو بر حسب compiler دسته بندی کرده!!! کوچیک همه ی شما هم هستم.

  28. #28

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    این بخش ها بر اساس کامپایلر دسته بندی نشدند، بلکه به تفکیک پایه یا تولکیت مورد استفاده در بخش های مختلفی قرار گرفته اند.

  29. #29

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط Lars_cs مشاهده تاپیک
    با سلام به همه ی استادای خودم. دوستان بهتر نیست جای قطعه قطعه کردن زبان c و ++c به واسطه ی compiler و دعوای الکی واقعا سعی کنیم مشکلاتمون رو حل کنیم؟ و این بخش از حالت میدان جنگ در بیاد؟ ببخشید اما این بحثایی که من دیدم واقعا الکی و بچگانست این اولین سایتیه که میبینم ++c رو بر حسب compiler دسته بندی کرده!!! کوچیک همه ی شما هم هستم.
    این مورد بر می گردد به عدم آگاهی شما از تفاوت بین کامپایلر و کتابخانه های GUI که این کامپایلر ها ارائه می کنند.

    MFC شیوه ای هست که در توسط کامپایلر ++visual C انجام می شود.
    VCL نیز توسط کامپایلر Borland یا همان C++‎Builder انجام می شود.

    البته ابن به این معنی نیست که هر وقت گفته شد ++visual C یعنی داریم درباره MFC می زنیم. خیر، این کامپایلرها شیوه های دیگر را نیز پشتیبانی می کنند مانند console و win32.

    اگر این سایت مثلا این دو مورد را جداگانه در دو بخش ارائه کرده است، برای این هست که بین MFC/win32 و VCL و برنامه نویسی تحت کنسول تفاوت قائل شده است، نه صرفا کامپایلر.

    دعوای الکی
    این مورد شما جای تعجب دارد، در مورد چه موضوعی صحبت می کنید!

  30. #30

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام
    خیلی وقت بود که احساساس می کردم توی سایت یه چیزی کمه. ممکنه ربطی به موضوع سایت نداشته باشه، اما بی ربط هم در زمینه پیشرفت بچه ها نیست. از آنجایی که منابع فارسی خوبی برای برنامه نویسان وجود نداره، بنابراین باید زبان انگلیسی خودمون رو تقویت کنیم. خارج از این حرفها اگر حداقل انگلیسی رو یاد داشته باشیم می تونیم علوم مربوط به رشته ی خودمون رو در مدت زمان کمتر و با کیفیت بهتر، به روز یاد بگیریم (همونطور که خودتون آگاه هستین). فکر کنین اگر به امید منابع فارسی باشیم، باید اینقدر صبر کنیم که یک یا چند مترجم بیان و یک کتاب رو بنابه علاقه یا ضرورت ترجمه کنند، بعد از چندی که کتاب ترجمه یا تالیف شد، حالا باید بگردن دنبال یه اسپانسل برای چاپ(که بعضی وقت ها بیشتر از یکسال هم به طول می انجامه). حالا چقدر از تاریخ انتشار اصل کتاب گذشته؟ . . . خودتون بهتر می دونین.
    حالا هدفم از ایجاد این پست و شاید در آینده تایپیک، این بود که، کسایی که انگلیسی تخصصی شون در رشته ی کامپیوتر و عمومی مربوط خوب و قوی هستش و صاحب تجربه هستن، بیان و هر چند وقت(هر وقت که وقت کردن و حوصله داشتن)، چند لغت تخصصی رشته ی کامپیوتر و مخصوصا برنامه نویسی رو بذارن و کاربردش رو نیز در جملات مختلف توضیح بدن؛ هم چنین با تجربه ها، ما رو از راهنمایی خودشون بی نصیب نذارن. این طوری شاید انگیزه هم بوجود بیاد. در ضمن منابع مناسب رو هم برای یادگیری بیشتر معرفی کنین.
    اگر تایپیک پا گرفت، نکات زیر رو به عنوان نظر، بهشون توجه کنین:
    1-از آنجایی که این طور تایپیک ها طولانی میشن، بهتره نکات آموزشی (مثل لغات و توضیحاتش) رو به عنوان یک فایل word و یا pdf ضمیه کنیم و در فروم فقط اشاره ای به مباحث داشته باشیم،(البته اگر آموزش ها طولانی بود، اینطوری استفاده اش هم آسان تر میشه)، باز هم هر جور که دوستان صلاح بدونن.
    2- شاید بعدها اضافه بشه.

    پاورقی :
    کسایی که از یادگیری زبان انگلیسی ابا دارن و یا تازه کارهایی که میخوان شروع کنن، مخصوصا کسایی که سن کمی دارن، بی شک با یاد گرفتن انگلیسی خیلی می تونن پیشرفت کنن. هر چند که الان دیگه بیشتر بچه ها در شهرهای بزرگ و تعداد معدودی در شهرستان های کوچک در حال یاد گیری دوزبان پارسی و انگلیسی به طور موازی هستند و این فرهنگ که باید یک زبان بین لملل یاد داشت داره کم کم تو جامعه جا میفته (البته در بعضی خانواده ها و مخصوصا خانواده هایی که مدارج علمی دارن قضیه فرق می کنه، چون حتما به این اصل توجه می کنند.)
    صحبتی با مدیران :
    در آخر هم از مدیران خواهش دارم اگر این پست مفید بوده، پست رو به عنوان یک تایپیک جدید در مکان مناسب باز کنن، تا کار شروع بشه.

    موفق باشید

  31. #31

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    به نظر من اگه بخواهیم بخش بخش کنیم یه جور تنبلی بین دانشجو ها بوجود میاد که دیگه به خودشوم زحمت کد نویسی ندن.
    یه پیشنهاد دارم :
    مسابقه ای برگزار یشه(حالا جایزه مهم نیست) که ترم بالایی ها یه سوال در حد ترم یک و دو و سه بپرسن و نوشتن برنامه رقابتی بشه.

    این کار باعث میشه شیوه های مختلف برنامه نوشتن و پیاده سازی الگوریتم همدیگر رو یاد بگیریم و به نظرم سرعت در یادگیریمون رو افزایش بدیم.همچنین کمبود های برنامه رو راحت تر پیدا کنیم و زودتر خطایابی کنیم.

    در ضمن به برنامه نویسی علاقه مند هم میشیم.....


    چطوره؟

  32. #32
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    5

    Wink نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام . یه پیشنهاد دارم ... به دلیل اینکه عموما توی دانشگاه های ایران سی و سی پلاس پلاس تدریس می شه به نظر من اینجا می شه با یه سری روشهای خاص دانشجو ها رو به برنامه نویسی علاقه مند کرد و راه درست شروع کردنو نشونشون داد . چون من خودم خیلی ها رو می شناسم که علاقه دارند ولی نمی دونن باید از کجا شروع کنن واسه همین هیچ وقت شروع نمی کنن. این خیلی حیفه !!! نه ؟

  33. #33

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام
    یه تاپیک تو این بخش درست می کردین به عنوان سوالات و مشکلات شما در برنامه نویسی c که دیگه مجبور نبودیم یه تاپیک جداگانه برای سوالاتمون ایجاد کنیم و هم از سوالات دیگران استفاده کنیم
    ممنون

  34. #34

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    با درود من در این بخش گیج شدم من میخوام برنامه نویسی C++‎‎, or c
    را یاد بگیرم مبتدی هم هستم دانشجو رشته کامپیوتر هم نیستم مثل اینکه این رشته اینجا رو بلوکه کرده شما باید کاری کنید که همه بتونند استفاده کنند الان من برای یادگیری از ابتدا از کجا شروع کنم ؟؟؟؟؟؟2ساله میخوام شروع کنم ولی نمی دونم از کجا از برادا میخوام کمک کنند میام جوابو میبینم

  35. #35
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام
    در کل بخش خوبیه ولی اگه یه قسمت باشه برای اونای که تازه کار با برنامه C شروع کردن ودر اونجا بتونند سوالای پیشآمده براشون رو بپرسن هم برای تازه کارا بهتره وهم فضای بخش این طور
    شلوغ نمیشه

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار giootin_tiz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    69

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    اگه تمام سورس ها در یک تاپیک جمع شود عالی میشود ....همه

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام خدمت مديران گرامي
    قبلا توي سايت سختگيري هاي بيشتري بود
    مثلا درخواست كد ممنوع بود
    پست هاي بي ربط حذف ميشد
    نه كه الان نميشه اما قبلا سختگيرانه تر بود و به نظر من از نكات مثبت اين سايت بود

  38. #38

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    نقل قول نوشته شده توسط بانوی ایران مشاهده تاپیک
    سلام خدمت مديران گرامي
    قبلا توي سايت سختگيري هاي بيشتري بود
    مثلا درخواست كد ممنوع بود
    پست هاي بي ربط حذف ميشد
    نه كه الان نميشه اما قبلا سختگيرانه تر بود و به نظر من از نكات مثبت اين سايت بود
    از آنجایی که نمی توانید موارد مدیریت شده را ببینید، فکر می کنید که سختگیری کمتر شده. اگر کارهای مدیریتی و وقت های بی خودی که هر روزه برای این گونه موارد تلف می کنم را به شما نشان دهم، نظرتان عوض خواهد شد.

    شما باید بر عکس به موضوع نگاه کنید، یعنی انقدر تعداد تاپیک های بی محتوا یا درخواست کد اخیرا زیاد شده است که با این همه حذف کردن و مدیریت، باز هم مواردی از دست ما در می رود. و یا چند ساعتی طول می کشد تا تاپیک رویت شود و سپس حذف شود.

    این را هم در نظر بگیرید که این چند هفته (جدا از حذف کردن ها و پاسخ دادن به تاپیک ها)، روزی حداقل 5 مرتبه فقط عنوان تاپیک ها را از "کمک کمک، فوری فوری" تغییر می دهم!

    متاسفانه روز به روز فرهنگ درست سوال پرسیدن ضعیف تر می شود و بسیاری از کاربران جدید اصلا هیچ توجه ای به قوانین نمی کنند.

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    سلام
    متاسفم كه اين رو ميشنوم اميدوارم دوستان توجه بيشتري كنند
    و البته من منكر زحمات و سختگيري هاي شما نيستم و خسته نباشيد عرض ميكنم
    اما چون اين سايت رو خيلي دوست دارم و براي من بار علميه زيادي داشته نظرم رو براي بهتر
    شدنش ارايه دادم
    اخه قديما هر كس ميومد سوال ميپرسيد دوستان راهنماييش ميكردن و جواب مستقيم نميدادن و يا هر كس قسمتي از كدش رو ميذاشت راهنمايي ميخواست
    اما الان اكثرا تمرين رو ميپرسن دوستان هم كد رو ميزارند
    چرا مديران هر بخش رو بيشتر نميكنيد؟
    البته تا فرهنگه درست نشه اين كارا فايده اي نداره
    به هر حال ممنون از زحماتتون
    آخرین ویرایش به وسیله بانوی ایران : جمعه 07 خرداد 1389 در 01:20 صبح

  40. #40

    Angry نقل قول: نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت بخش

    به نظر من این اشتباه که دانشجو هایی که باید برنامه نویسی پاس کنن و اینقدر میپیچونید.
    خودتون می دونید برنامه های نصفه مثل خوره میفتن تو جون آدم. همه که فقط نمی خوان صرفآ یه تمرین حل کنن و بدن به استاد.
    اینجا پیش اساتید و دوستامون نپرسیم کجا بپرسیم آقا نیما؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •