نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل Insert کردن در SQL

  1. #1

    مشکل Insert کردن در SQL

    دوستان لطف کنید بگید مشکل من چیه؟
    می خوام خیلی ساده از textbox های فرمم به داخل یه table هدسثقف کنم اما نمیشه

    این پیغام موقع زدن دکمه ثبت میاد
    ExecuteNonQuery: Connection property has not been initialized

    اینم کد من:

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click


    Dim cnn As SqlConnection
    cnn = New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Documents and Settings\AllenG\My Documents\INF.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    Dim cmd As New SqlCommand("INSERT INTO melk VALUES ('a'),_cnn")
    cnn.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub

    چطور میشه این برنامه رو نوشت .حالا من بالا فقط خواستم برای نمونه یه حرف a رو insert کنم ولی اگه بخوام یه دفعه 30 تا textbox رو اضافه کنم باید چه کنم
    در ضمن من table رو ساختم و همه اون 30 تا ستون هم براش درست کردم
    اگه میشه طرز نوشتن کدش رو برام بگید

  2. #2

    نقل قول: مشکل Insert کردن در SQL

    حالا من بالا فقط خواستم برای نمونه یه حرف a رو insert کنم ولی اگه بخوام یه دفعه 30 تا textbox رو اضافه کنم باید چه کنم
    اگر a رو متغير حساب كنيم اونوقت:

    Dim cmd As New SqlCommand("INSERT INTO melk VALUES (' " + a + " '),_cnn")


    موفق باشيد
    محمد حسين

  3. #3

    نقل قول: مشکل Insert کردن در SQL

    دوست عزیز ممنون از جوابت ولی درست نشد
    من کمی شکل کد رو تغییر دادم و لی حالا این پیغام رو هنگام زدن دکمه میگیرم

    Incorrect syntax near ','

    این کد:
    در ضمن bl# یک داده از نوع nvarchar(MAX) هست

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim a As String
    a = TextBox2.Text
    Dim cnn As SqlConnection
    cnn = New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Documents and Settings\AllenG\My Documents\e.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    Dim cmd As New SqlCommand
    cnn.Open()
    cmd.Connection = cnn
    cmd.CommandText = ("INSERT INTO melk (bl#) VALUES (' " + a + " '), _cnn")
    cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: مشکل Insert کردن در SQL


  5. #5

    نقل قول: مشکل Insert کردن در SQL



    Dim cnt As New SqlClient.SqlConnection
    Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand()
    Dim da As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim dt As New DataTable


    cnt.ConnectionString = "Data Source=10.11.120.200;Initial Catalog=database1;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=12345"
    cnt.Open()


    cmd.CommandType = CommandType.Text
    cmd.CommandText = "insert into sal (teo,coor) values ('" + Textbox1.text + "','" + Textbox2.txt + "')"
    cmd.Connection = cnt
    da.SelectCommand = cmd
    dt.Clear()
    da.Fill(dt)

  6. #6

    نقل قول: مشکل Insert کردن در SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Gondolf مشاهده تاپیک
    دوستان لطف کنید بگید مشکل من چیه؟

    می خوام خیلی ساده از textbox های فرمم به داخل یه table هدسثقف کنم اما نمیشه

    این پیغام موقع زدن دکمه ثبت میاد
    ExecuteNonQuery: Connection property has not been initialized

    اینم کد من:


    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click


    Dim cnn As SqlConnection
    cnn = New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Documents and Settings\AllenG\My Documents\INF.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    Dim cmd As New SqlCommand("INSERT INTO melk VALUES ('a'),_cnn")
    cnn.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()
    End Sub


    چطور میشه این برنامه رو نوشت .حالا من بالا فقط خواستم برای نمونه یه حرف a رو insert کنم ولی اگه بخوام یه دفعه 30 تا textbox رو اضافه کنم باید چه کنم


    در ضمن من table رو ساختم و همه اون 30 تا ستون هم براش درست کردم


    اگه میشه طرز نوشتن کدش رو برام بگید


    اول ترجیحا" یه متغیر int تعریف کن و ExecuteNoneQuery رو توی اون قرار بده . برای دستور insert روش زیر می تونه کمکت کنه :


    "insert into tb_sample (field_a, field_b, field_c, field_e)" + "values (@fa, @fb, @fc, @fe)"
    command.parameters.addwithvalue("@fa", textbox1.text);
    command.parameters.addwithvalue("@fb", textbox2.text);
    command.parameters.addwithvalue("@fc", textbox3.text);
    int x = command.executenonequery();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •