نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

    سلام
    برای یک ستون از دیتاگرید ویو که با کد نویسی یک ستون از نوع چک باکس ساختم
    قصد دارم برای اولین سلول این ستون ایونت select_change تعریف کنم
    با رویداد cellmouse_clik خود دیتاگرید میشه بررسی کرد که آیا در سلول مورد نظر کلیک انجام میشه یا نه

    اما باقیش چی
    به دلیل اینکه در تمام سلول رویداد cellmouse_click عمل میکنه نمیشه به درستی متوجه True/False بودن مقدار چک باکس شد

    دوستان راهی وجود داره ؟
    مثه fill کردن چک باکس درون سلول و یا ....



    با تشکر


  2. #2

    نقل قول: تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

    چرا با کد نویسی این کار و انجام دادی؟

    خوده دیتا گرید ویو که این امکان رو داره که بتونی یه سلول رو از نوع چک باکس قرار بدی.

    و برای چکشم دیگه خیلی سادس، راحت چک می کنی که چک شده یا نه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

    سلام

    خوده دیتا گرید ویو که این امکان رو داره که بتونی یه سلول رو از نوع چک باکس قرار بدی.
    درسته

    اما بعد از fill کردن دیتاگرید ویو می بایست این ستون اضافه شه
    و بعد از اون اگه کاربر اولین ستون چک باکس رو تیک زد باید باقی ردیف ها نیز تیک بخورن و ...

    اول سعی کردم که در هدر اون ستون یه چک باکس قرار بدم که با نمونه کد یکی از دوستان اینکار رو کردم ، اما برای اسکرول(افقی) اون فکری نشده بود
    البته می دونم کلی کامپوننت سفارشی شده برای دیتاگرید هم وجود داره
    اما نمی خوام از اونها استفاده کنم

    خب با توضیحات بالا چه نظری دارید؟؟

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

    اما بعد از fill کردن دیتاگرید ویو می بایست این ستون اضافه شه
    خوب، مشکلش کجاس؟
    و بعد از اون اگه کاربر اولین ستون چک باکس رو تیک زد باید باقی ردیف ها نیز تیک بخورن و ...
    بازم مشکلی وجود نداره.
    یکم ور بری، پیداش می کنی.

    ویرایش شده
    جواب پست 5:

    Sal_64 جان، من که متوجه نشدم هدفت از این کد چی بود.

    این چه ارتباطی به سوالت داشت؟
    آخرین ویرایش به وسیله h.jaza : جمعه 13 دی 1387 در 21:16 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو

    سلام

    آقا این نمونه کد رو ببینید
    شاید اینطور منظورم رو واضحتر متوجه شین

           private void dgv_CellMouseClick(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {

    bool bValue = false;
    if (e.RowIndex == 0)
    if (e.ColumnIndex == dgv.Columns["return_select"].Index)
    {

    MessageBox.Show(Convert.ToBoolean(dgv.Rows[0].Cells["return_select"].Value).ToString());
    // if (bValue = Convert.ToBoolean(dgv.Rows[0].Cells["return_select"].Value) == true)
    // MessageBox.Show("now True");

    }
    }
    خب حالا اگر در سلول اول کلیک کنید (در تمام سلول : چک باکس و فضای خالی اطراف) مقدار False رو برمی گردونه
    این امکان وجود داره که عرض ستون رو به انداره چک باکس کم کرد(ظاهر نامناسب ایجاد می کند) اما امکان تغییر ارتفاع ستون به دلیل وجود متن در باقی ستونها وجود نداره (ناخوانا شدن باقی ستونها)

    امیدوارم سوال واضحتر شده باشه

    نظر شما چیه ؟؟؟


    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •