نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اشکال در فرم login

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    اشکال در فرم login

    سلام
    من یک فرم login درست کردم
    که متاسفانه مشکل داره
    فرمی که درست کردم انگار اینطوری باید کار کنه
    1- login کنی(البته هنوز از md5استفاده نکردم که اگر طرز استفاده اون رو هم بگید ممنون می شم)
    2- اگر اطلاعات درست بود بره صفحه main و فقط از صفحه لوگین به اون صفحه بره که از isset استفاده کردم
    http://onsms.persiangig.com/Login.rar

    می خواستم اساتید محترم یک نگاه بندازند و بهم مشکلش رو بگند چی
    اگر لطف کنید سطح امنیتش و اینکه باگ داره یا نه رو هم بگید بسیار ممنون میشم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: اشکال در فرم login

    من یک فرم login درست کردم.
    که متاسفانه مشکل داره.
    ...
    می خواستم اساتید محترم یک نگاه بندازند و بهم مشکلش رو بگند چی
    اگر لطف کنید سطح امنیتش و اینکه باگ داره یا نه رو هم بگید بسیار ممنون میشم
    عزیز اولاً 10 ها مقاله در این رابطه نوشته شده. چه در این تالار چه در وبسایت های دیگه. شما باید یه جستجویی می کردید.
    دوماً فایل هاتون رو با RAR فشرده سازی نکنید. با Zip این کارو انجام بدید.

    این فایلهاتون مشکلاتش حل شد. کمی هم بهینه سازی و ایمن سازی شد. ولی تستش نکردم دیگه. اون تغییراتی که درش ایجاد کردم رو همیشه و در همه جا استفاده کنید.
    حتماً از Link های پایین امضام هم استفاده کنید. خیلی کمکتون می کنن.
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Yousha : دوشنبه 16 دی 1387 در 12:37 عصر

  3. #3

    نقل قول: اشکال در فرم login

    تابع md5 :
    ([string md5 ( string $str [, bool $raw_output
    پارامتر اول متنی است که میخواهید کد ( انکریپت ) کنید ، تابع متن کد شده را که طول 32 بیتی دارد برمیگرداند و اگر پارامتر دوم true باشد مقدار برگشتی 16 بیتی خواهد بود ( مقدار پیش فرض false است )
    مرجع الگوریتم md5 :
    http://www.faqs.org/rfcs/rfc1321
    دو تابع دیگر برای کد گذاری در php :
    ( )crc32
    ( )sha1

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: اشکال در فرم login

    نقل قول نوشته شده توسط Yousha;659[QUOTE=Yousha مشاهده تاپیک
    این فایلهاتون مشکلاتش حل شد. کمی هم بهینه سازی و ایمن سازی شد. ولی تستش نکردم دیگه. اون تغییراتی که درش ایجاد کردم رو همیشه و در همه جا استفاده کنید.
    حتماً از Link های پایین امضام هم استفاده کنید. خیلی کمکتون می کنن.
    موفق باشید.
    با تشکر از شما
    اما تو صفحه chaek می نویسه Extension(s) not loaded
    این برای چی میاد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: اشکال در فرم login

    اما تو صفحه chaek می نویسه Extension(s) not loaded
    یعنی تعدادی از Extension ها Load نشدن. مثل Socket, PCRE,...
    تابع Check PHP و خط زیر این تابع رو حذف کنید. در فایل MyTools.php

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: اشکال در فرم login

    حذف کردم حالا می نویسه
    Call to undefined function _Is_Blank()

    لطف می کنی شما خودت یک تستش کنی
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: اشکال در فرم login

    عزیز درست شد.
    آخرین ویرایش به وسیله Yousha : دوشنبه 16 دی 1387 در 12:38 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: اشکال در فرم login

    نقل قول نوشته شده توسط Yousha مشاهده تاپیک
    عزیز درست شد.
    دوست عزیز اما این بار هم تو صفحهی چک می ره و بدون ارور اونجا متوقف می شه
    صفحه ی main هم مستقیم میره
    اما قرار بود مستقیم نره main
    بعد از لوگین بره
    لطف کنید دوباره رسیدگی بفرمایید
    ---------
    ببخشید که به زحمت افتادید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: اشکال در فرم login

    دوست عزیز درست شد.
    این 3 مقاله رو هم مطالعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showth...203#post621203

    https://barnamenevis.org/showth...327#post629327

    https://barnamenevis.org/showth...287#post627287
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •