نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: معادل دستور format ویژوال بیسیک در asp چیست ؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد - رضاشهر
    پست
    19

    معادل دستور format ویژوال بیسیک در asp چیست ؟؟

    معادل دستور format که در ویژوال بیسیک داریم و شکل یک متغیر را مشخص می کند ( مثلا عدد با دو رقم اعشار ) در asp چه دستوری است ؟؟

  2. #2

    نقل قول: معادل دستور format ویژوال بیسیک در asp چیست ؟؟

    سلام دوست عزیز

    پیشنهاد می کنم با JQuery و امکاناتش آشنا شده و از ابزار های مرتبط ش استفاده کنید بخشی از این دستوران و امکانات مربوط به Format میشه که در خصوص اعداد ، تاریخ ، زمان و ... هستش در ذیل آدرس یه نمونه از این امکان رو براتون می زارم .

    آدرس : http://www.teamdf.com/web/178/jquery-number-format

    امیدوارم مفید فایده باشه

تاپیک های مشابه

  1. string.Format&&DataBinder.Eval ؟؟
    نوشته شده توسط marzieh behfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 01:39 صبح
  2. Format in ASM ??
    نوشته شده توسط BOB در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1383, 14:59 عصر
  3. تشخیص format
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •