نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: API&FindWindow&Atom?

  1. #1

    API&FindWindow&Atom?

    به راهنمای دلفی Windows SDK توجه کنید
    <span dir=ltr>

    FindWindow

    The FindWindow function retrieves the handle to the top-level window whose class name and window name match the specified strings. This function does not search child windows.

    HWND FindWindow(

    LPCTSTR lpClassName , // pointer to class name
    LPCTSTR lpWindowName // pointer to window name
    );


    Parameters

    lpClassName

    Points to a null-terminated string that specifies the class name or is an atom that identifies the class-name string. If this parameter is an atom, it must be a global atom created by a previous call to the GlobalAddAtom function. The atom, a 16-bit value, must be placed in the low-order word of lpClassName ; the high-order word must be zero.
    ...

    </span>
    و
    <span dir=ltr>

    Atoms
    In Microsoft ® Windows ® , an atom table is a system-defined table that stores strings and corresponding identifiers. An application places a string in an atom table and receives a 16-bit integer, called an atom , that can be used to access the string. A string that has been placed in an atom table is called an atom name .

    </span>


    :?: حالا این Atom چه بید؟من که نفهمیدم!

    نکنه بمب اتمی! :mrgreen:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    یک کلاس جدید مشتق شده از TStringList رو در نظر بگیرید که متدهای Add و Delete آن را به صورت زیر تغییر داده باشیم:

    <span dir=ltr>Add(const S: String): Integer</span>
    ایندکس خانه محتوی رشته S را پیدا کن.
    اگر ایندکس خانه پیدا نشد، رشته S را به لیست اضافه کن و ایندکس آن را نگهدار.
    تعداد ارجاع های خانه مربوی به ایندکس را یکی افزایش بده.
    ایندکس را برگردان.

    <span dir=ltr>Delete(Index: Integer)</span>
    تعداد ارجاعهای خانه مربوط به ایندکس را یکی کاهش بده.
    اگر تعداد رجاعها صفر بود خانه با ایندکس مربوطه را حذف کن.

    عملکرد Atomها در ویندوز همانند کلاس بالاست و هر Atom ایندکس مربوط به رشته ای است که در لیست نگهداری می شود.

    کامبیز

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    به به ! آقا کامبیز خودمون ! خوش اومدی . :D

تاپیک های مشابه

  1. عناوین یک تالار در فرمت atom یا rss
    نوشته شده توسط behrangsa در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 دی 1386, 17:32 عصر
  2. FindWindow
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 10:02 صبح
  3. Atom
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 23:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •