صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

  1. #1

    مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    دوستان سلام
    كسي كامپوننت يا سورس كدي مرتبط با عنوان تاپيك نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 17 اسفند 1393 در 17:53 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    اينارو براتون پيدا كردم
    كد پيج ايران سيستم هم هست (بالعكس شو نمي دونم هست يا نه)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس


  4. #4

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    دوستان اين ضميمه ها نتونست مشكل من را حل كند ، كسي از بچه ها نمونه يا الگوريتم ديگري ندارد

  5. #5

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    دوست عزيز
    شما مي خواهيد متني( TXT ) رو تبديل كنيد يا نه مي خواهيد يك بانك اطاعاتي مثل DBF رو ؟

  6. #6

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    ركورد را از بانك اطلاعاتي مي خوانم و مي خواهم آن را به كد پيج ايران سيستم برگردانم.(TXT)
    البته بصورت كامل.خودم يه كارايي كردم ولي متاسفانه اطلاعات بصورت كامل كانورت نميشه.

  7. #7

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    در كنار فايل DBF يك فايل CDX نيز مي باشد"فكر كنم انديكسهاي فايل DBF را داخل آن قرار مي دهند"،با خود فاكس پرو نيز اين فايل DBF من باز نمي شود و خطاي عدم وجود فايل REVERSE.prg را مي دهد

  8. #8

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    اُمت VB6 من بدجوري گير اين كد پيج ايران سيستم هستم (از win به Dos) چند تا نمونه بود ولي مشكل دارن .اگه الگوريتم تبديل را هم بگذاريد يه بلايي سرش ميارم.

  9. #9

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    به نظرم لينك زير بهترين برنامه در اين زمينه است كه كار شما رو بطور كامل انجام ميده.

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41062

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام

    فايل Dll زير يک تابع تبديل کننده متن ويندوز به متن Dos ( ايران سيستم ) مي باشد .

    مشکل اين فايل تنها اينه که سرعتش يک مقدار پايين است و اون هم به خاطر تبديل بدون مشکل اونه .

    اميدوارم که مشکل همگي حل بشه .

    در ضمن خواهش مي کنم در صورت بروز هرگونه مشکل در همين قسمت نوشته بگذاريد .

    مثال تحت VB6 :

    Dim W2D As New ClsWin2Dos
    Dim StrW2D As String
    StrW2D = W2D.Win2DosDll("متن")

    فايل جديدي به نام W2D_D2W با قابليت بيشتري نسبت به اين فايل ساخته شده
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 13:16 عصر دلیل: اضافه شدن فايل جديدتر

  11. #11

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام و تشكر
    دوست عزيز ، فوق العاده كانورت ميكنه ولي با حرف "ك" مشكل داره و بعد از كانورت به علات "؟" تبديل ميشه.

  12. #12

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    توي يك كامپيوتر ديگر امتحان كردم حرف "ك" تبديل به "غ" شد.
    كامپيوتر اول با سيستم عامل MediCenter بود و دومي با سيستم عامل XP per SP2

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
    همچنين سلام مخصوص خدمت دوست عزيزم hrj1981 ( با تشکر از نامه ات )

    قابل توجه کليه دوستان که از فايل win2dos.dll استفاده مي کنند :

    اگر هنگام استفاده از فايل فوق مشکل حرف "ک" داريد ميتونيد فايل زير را در ويندوز يک بار اجرا کنيد .
    توضيح در مورد فايل زير :
    فايل زير اصلاح کننده کيبورد فارسي در ويندوز xp هست ( حرف "پ" و "ژ" ) که اگه اونو فقط يک بار داخل هر ويندوز xp اجرا کنيد و ويندوز را مجدداً بوت کنيد مشکل حل مي شود .
    توجه کنيد که هنگام اجرا سي دي ويندوز داخل درايو سي دي نباشد . هيچ پنجره اي جهت نصب به شما نشان داده نمي شود . در انتها يک پنجره باز مي شود که در خواست سي دي ويندوز مي کند . شما پنجره را لغو و ويندوز را reset کنيد .

    کساني که به هر دليل نمي خواهند از فايل زير استفاده کنند ، منتظر ورژن بعدي فايل کتابخانه اي باشند .

    با تشکر از تمامي دوستان
    همچنان منتظر نظرات خوب شما هستم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    چقدر براي ورژن بعدي بايد صبر كنيم.من بدجوري گيرم

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    سلام
    چقدر براي ورژن بعدي بايد صبر كنيم.من بدجوري گيرم
    با سلام

    اگه خيلي عجله داري مي توني از فايل Fa_key استفاده کني .
    اگه از اين فايل استفاده کردي و باز مشکل داشتي يه خبر بده .

  16. #16

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    فايل fa_key را اجرا کردم ، وقتي پيغام قراردادنCD ظاهر مي گردد و هنگامي که آن را لغو مي کنم پيغام زير ظاهر مي شو د و مشکل همچنان باقي است
    You Chose not to restore the orginal version of the files.
    the may affect windows stability
    are you sure you want to keep these unrecognized file version?


    ضمنا حروف "ع" و "غ" در هنگامي به آخر کلمه مي رسند تبديل به حروف آخر چسبان نمي شوند.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    فايل fa_key را اجرا کردم ، وقتي پيغام قراردادنCD ظاهر مي گردد و هنگامي که آن را لغو مي کنم پيغام زير ظاهر مي شو د و مشکل همچنان باقي است
    You Chose not to restore the orginal version of the files.
    the may affect windows stability
    are you sure you want to keep these unrecognized file version?


    ضمنا حروف "ع" و "غ" در هنگامي به آخر کلمه مي رسند تبديل به حروف آخر چسبان نمي شوند.
    با سلاموقتي پيغام فوق نمايش داده شد ، شما گزينه Yes را انتخاب کرده و يک بار ويندوز را Reset نماييد .وقتي ويندوز بوت شد ، مشکل کاملاً بر طرف مي شود .منتظر جواب هستم .

  18. #18

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    کاري که گفتيد انجام شد ولي متاسفانه اتفاقي صورت نگرفت

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    کاري که گفتيد انجام شد ولي متاسفانه اتفاقي صورت نگرفت
    با سلام

    من اين فايل رو حداقل روي 100 تا کامپيوتر با هر ويندوز ايکس پي که داشته امتحان کردم و جواب گرفتم .
    در صورت امکان روي يک کامپيوتر ديگر امتحان کنيد .

    در مورد حروف "ع" و "غ" که فرموده بوديد :
    حرف "غ" مشکلي نداشت ولي مشکل حرف "ع" رو در ريويژن زير بر طرف کردم .

    فايل جديدي به نام W2D_D2W با قابليت بيشتري نسبت به اين فايل ساخته شده
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 13:17 عصر دلیل: اضافه شدن فايل جديدتر

  20. #20

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    من الان اين ريوژن را هم امتحان کردم ولي متاسفانه همان حرف ک را به غ تبديل کرد.ضمنا من مشکلم فقط با همين حرف است و ساير حروف مانند ژ و پ بدرستي کانورت ميشود.نمي دانم از زحمات حضرتعالي چگونه تشکر کنم ، شايد مشکل از سيستم من باشد اگر اجازه بدهيد شب با کامپيوتر منزل تست کنم شايد درست شد. راستي در رابطه با کانورت برعکس از داس به ويندوز چيزي نداريد؟

  21. #21

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    راستي براي مقدار اسکي حرف ک چه عددي را انتخاب نموده ايد.الان من در کامپيوتر خودم مقدار اسکي آن را 152 مي بينم

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    توجه توجه توجه :

    قابل توجه کليه کساني که از دو فايل Win2Dos.dll و Fa_Key استفاده مي کنند
    ( از جمله دوست عزيزم hrj1981 )

    اگر دوستان مشکل حرف ک داشتند و سپس از فايل Fa_Key استفاده کردند بايد بدانند متني که وارد فايل کتابخانه اي مي شود چيست .

    مثلا اگر شما فايل بانک اطلاعاتي اکسس را به عنوان منبع داشته ايد و يکسري اطلاعات وارد آن کرده ايد ( قبل از استفاده از fa_key ) پس از استفاده از فايل Fa_Key مشکل حرف ک حل مي شود . ولي اطلاعاتي که قبلا وارد شده تصحيح نمي شود .

    در نتيجه شما بايد بصورت دستي تمام حروف ک را در بانک اطلاعاتي با حرف ک جديد ريپليس کنيد و مجددا براي کانورت تلاش کنيد .

    من باز هم منتظر جواب هستم . با تشکر فراوان

  23. #23

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    مهندس جان اگر اجازه بدهي چون فايل من SQL است و شامل چند هزار رکورد بايد حدود چند ساعت براي کانورت حروف ک وقت بگذارم و شب در منزل بر روي آن کار مي کنم و فردا حتما در تالار پاسخ مي گذارم .
    فعلا مزاحم وقت گرانبهاي حضرتعالي نمي شوم. انشاا... اگر عمري باقي بود فردا مزاحتمان مي شوم.

  24. #24

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    هر طوري بود نصف اطلاعات را تصحيح کردم و حق با شما بود و با اصلاح آنها مشکل بر طرف شد."واقعا زحمت دوست عزيزمان M_MAN_M جاي تقدير دارد."ولي آيا اين تنها راه رفع اين مشکل است؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    خواهشاً نحوه كار با dos2win.dll را بفرماييد با توضيحات بيشتر

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام :

    نمي دونم منظور شما از فايل DOS2WIN همان فايل WIN2DOS هست يا خير .

    اگه ميخواهيد از فايل WIN2DOS استفاده كنيد مي توانيد پيغام هاي اين تاپيك را از ابتدا تا انتها مطالعه بفرماييد تا اطلاعاتي كه مايل هستيد بدست بياوريد ولي در خلاصه بايد بگم فابل فوق يك مبدل است و شما با آن قادر خواهيد بود يك متن تحت ويندوز با به متن تحت داس با كد پيج ايران سيستم كانورت نماييد . در ضمن شما ميتونيد از فايل زير به جاي فايل فوق استفاده كنيد .

    توضيحات در مورد فايل W2D_D2W.DLL
    فايل فوق از دو قسمت تشكيل شده است :
    1- تبديل از ويندوز به داس :
    اين قسمت همانند فايل WIN2DOS عمل مي كند و لازم به توضيح بيشتر نيست .
    2- تبديل از داس به ويندوز :
    اين قسمت از سه قسمت تشكيل شده است :
    الف : خواندن متن داس از روي فايل :
    براي تبديل يك متن تحت داس با كد پيج ايران سيستم به ويندوز در صورتي كه اين متن مستقيم از روي يك فايل خوانده مي شود مورد استفاده قرار مي گيرد . براي مثال وقتي كه شما با استفاده از PROVIDER شروع به خواندن ركورد هاي يك بانك اطلاعاتي مي كنيد مي توانيد از اين قسمت براي تبديل يك فيلد به ويندوز استفاده نماييد .
    ب : خواندن متن داس داخل ويندوز :
    پ : خواندن متن داس از داخل يك تكست باكس در ويندوز :
    اين دو قسمت هنوز صد در صد تست نشده ولي تا حدي جواب داده است .

    نكات قابل توجه :
    مشكل حرف ك و در بعضي مواقع نادر حرف ي در تبديل از ويندوز به داس با استفاده از فايل WIN2DOS در قسمت تبديلي از ويندوز به داس اين فايل جديد برطرف شده كه اميدوارم مشكل دوستان حل شود .

    در تمامي سه قسمت تبديل از داس به ويندوز اين فايل يك پارامتر BOOLEAN قرار دارد كه مقدار پيش فرض ان FALSE مي باشد .در صورتي كه شما اين مقدار را برابر TRUE قرار دهيد در صورتي كه بعد از هر حرف بزرگ در متن داس شما فاصله نگذاشته باشيد براي جلوگيري از چسبيدن در متن تحت ويندوز يك فاصله بعد از آن حرف بزرگ قرار داده مي شود .

    در پايان از تمامي دوستان تشكر كرده و خواشمندم در صورت بروز هر گونه مشكل در همين قسمت پيغام بگذارند تا بررسي و انشاءالله مشكل همگي بر طرف گردد .

    ورژن جديدتري از اين فايل در ادامه موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 13:19 عصر دلیل: اضافه شدن فايل جديدتر

  27. #27
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    5

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام من تازه عضو شدم.
    من فايلي با فرمت txt تحت dos دارم و مي خواهم آنرا در vb6 در بانك اكسس وارد كنم. لطفا راهنمايي كنيد تا بتوانم كاراكترهاي اسامي را در vb6 درست دريافت كنم. اگر كدي ارانه دهيد ممنون ميشم.

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز تازه وارد :
    اگر نمونه اي از فايل را همراه با پست خودتون ارسال مي كرديد بهتر مي تونستم كمكتون كنم ولي به هر حال مي تونيد بصورت زير عمل كنيد :
    1- ابتدا بايد فايل W2D-D2W.dll را دانلود و با دستور a داخل Start > Run اون و رجيستر كنيد .
    2- وارد گزينه Refrence پروژه ويژوال بيسيك شده و گزينه Convert windows string to dos … را يافته و آنرا فعال كنيد .
    3- چون من نحوه ريختن اطلاعات تحت داس را در فايل تكست شما نمي دونم پس اين مرحله را بايد خودتون عمل كنيد فقط بايد متن هاي داخل اين فايل را به هر صورت كه مايل هستيد و با دستوراتي كه فايل تكست را باز كرده و آنرا مي خواند خوانده و آنرا به يك Function تعريف شده با استفاده از دستور b ارسال كنيد .
    4- اطلاعات برگشت شده از Function را نيز با توجه به فايل اكسس و نحوه اطلاعات ورودي با دستورات مربوطه وارد بانك نماييد .

    A:
    Regsvr32 "آدرس و نام فايل كتابخانه اي"

    B:
    Private Function ToWin(ByVal StringDos as string , ByVal BooleanSpaceAfterUperCase as Boolean) as string
    Dim ClsD2W as new w2d_d2w.ClsDosToWin
    ToWin=clsd2w.گزينه سوم (StringDos, BooleanSpaceAfterUperCase)
    End function
    StringDos كلمه تحت داس است
    BooleanSpaceAfterUperCase يك مقدار درست و غلط است ( چون در محيط داس كلمات بزرگ بدون فاصله بعد از آن به كلمه بعدي نمي چسبد ولي در ويندوز مي چسبد اين مقدار در صورت درست بودن يك فاصله (در صورت نبودن) بعد از هر حرف بزرگ قرار مي دهد .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و خسته نباشید
    در کد های زیر منظور از گزینه سوم چیه؟ ... اگر زحمتی نیست یک نمونه برام قرار بدید. متشکرم

    Private Function ToWin(ByVal StringDos as string , ByVal BooleanSpaceAfterUperCase as Boolean) as string
    Dim ClsD2W as new w2d_d2w.ClsDosToWin
    ToWin=clsd2w.گزينه سوم (StringDos, BooleanSpaceAfterUperCase)
    End function
    آخرین ویرایش به وسیله smderfan : شنبه 23 خرداد 1388 در 15:28 عصر

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت دوستان :
    كد درخواست شده بصورت زير مي باشد :

    Private Function ToWin(ByVal StringDos As String, ByVal BooleanSpaceAfterUperCase As Boolean) As String
    Dim ClsD2W As New W2D_D2W.ClsDos2Win
    ToWin = ClsD2W.Dos2Win_ReadFromTextInWin(StringDos, BooleanSpaceAfterUperCase)
    End Function

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و خداقوت
    با تشکر از شما M_Man_M عزیز
    من با نرم افزار اکسس کار می کنم ... و می خوام از فایلی که اینجا قرار دادید با کد بالا در اکسس استفاده کنم.
    اگر زحمتی نیست یک نمونه برام قرار بدید تا بهتر بتونم اینکار رو انجام بدم.
    آیا این امکان وجود داره که بتونه فایل Dbf تحت داس رو قبول کنه و به یک فایل mdb تبدیل کنه؟
    با سپاس

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز :

    اولاً فايل مورد نظر يك برنامه Convertor نيست و تنها يك تابع كتابخانه ايست و اين به اين معناست كه شما نمي توانيد يك فايل تحت داس ارسال و يك فايل تحت ويندوز دريافت كنيد .

    ثانياً شما براي كار با اين فايل مي تونيد به مطلب شماره 28 همين تاپيك مراجعه كنيد . البته تنها تفاوت در اينه كه در اون مطلب از يك فايل تكست استفاده مي شد ولي در مورد شما يك فايل dbf هست .

    ولي به هر حال شما براي كار ، بايد ركورد ها را يك به يك از فايل dbf خونده ، آنرا به تابع استفاده شده از فايل فوق ارسال ( با استفاده از كد ذكر شده در قبل ) و متن برگشت داده شده را به يك جدول در ديتابيس مورد نظر خود ( فايل mdb ) اضافه نماييد .

    اميدوارم مطلب مورد نظر مورد استفاده قرار بگيرد . در صورت تمايل مي تونيد يك نمونه از فايل dbf و يك نمونه از فايل mdb را ارسال كرده تا نمونه كامل را من برات ارسال كنم .

    با تشكر از همه دوستان .

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    M_Man_M ببخشید که زحمتتون میدم.
    یک نمونه برات قرار دادم شرمنده که زحمتت میدم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    یک نمونه بسیار جالب برای تبدیل Dbf داس به ویندوز و برعکس پیدا کردم ولی سه مشکل داره :
    1- پس از تبدیل، بعضی از حروف فیلدهای حاوی کارکترهای فارسی به هم چسبیده هستند.
    2- در بعضی موارد تا 94% تبدیل انجام می شه سپس از برنامه خارج می شه.
    3- برای تبدیل برنامه به فرمت اجرایی EXE ، روی بعضی از آیتم های برنامه خطا صادر می شه و برنامه به فرمت exe تبدیل نمی شه.
    برای رفع این سه مشکل اگر پیشنهادی دارید متشکر می شم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    M_MAN_M
    من نمی تونمa را اجرا کنم فایل w2d را کجا باید کپی کنم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_on6681 مشاهده تاپیک
    سلام
    M_MAN_M
    من نمی تونمa را اجرا کنم فایل w2d را کجا باید کپی کنم
    سلام
    منظورتون رو از a متوجه نمی شم. من می خوام فایل Dbf موجود در Sample رو با فرمت ویندوز و در قالب mdb ذخیره کنم.
    در نمونه Convert ای که گذاشتم هدفم همین فرم است که Dbf رو به mdb تبدیل می کنه ولی مشکلات بالا رو داره.

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت دوستان از جمله دوست عزيزم SmdErfan

    چند نكته در مورد برنامه شما قابل ذكر است :
    اول اينكه من فقط در مورد مشكل اول مي تونم كمكتون بكنم
    دوم اينكه مورد دوم و سوم پس از حل مورد اول هيچ موقع براي من پيش نيومد
    سوم اينكه در مورد برنامه شما بايد بگم كه به جاي گزينه سوم بايد از گزينه اول استفاده كنيد
    (گزينه يك ReadFromFile - گزينه دو ReadFromText - گزينه سوم ReadFromTextInWin)
    و بصورت زير عمل مي كنيد

    به جاي فانكشن قديمي CVWD از فانكشن جديد زير استفاده كنيد :
    Function CVWD(St, Optional Convert_No As Boolean = True, Optional La As La = WdWin, Optional Style As CVStyle) As String
    Dim StrWin As New W2D_D2W.ClsDos2Win
    CVWD = StrWin.Dos2Win_ReadFromFile(St, True)
    End Function


    چون من گزينه هاي اول و دوم را بصورت صد در صد تست نكرده بودم تقريباً ميشه گفت گزينه اول را بصورت نود در صد با كمك دوست عزيزم SmdErfan در فايل زير حل كردم و همچنان گزينه دوم بصورت تست نشده باقي ماند .

    همچنان منتظر ارسال پيشنهاد ، انتقاد و يا باگ هستم .
    با تشكر فراوان از تمامي دوستان
    به اميد اينكه يك كانورتور فول ساخته بشه كه همگي بتونند از اون استفاده كنند .

    ورژن جديدتري از اين فايل موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 13:20 عصر دلیل: اضافه شدن فايل جديدتر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    یک نمونه بسیار جالب برای تبدیل Dbf داس به ویندوز و برعکس پیدا کردم ولی سه مشکل داره :
    1- پس از تبدیل، بعضی از حروف فیلدهای حاوی کارکترهای فارسی به هم چسبیده هستند.
    2- در بعضی موارد تا 94% تبدیل انجام می شه سپس از برنامه خارج می شه.
    3- برای تبدیل برنامه به فرمت اجرایی EXE ، روی بعضی از آیتم های برنامه خطا صادر می شه و برنامه به فرمت exe تبدیل نمی شه.
    برای رفع این سه مشکل اگر پیشنهادی دارید متشکر می شم.
    سلام
    در مورد گزینه اول لطفاً کمک کنید.

  39. #39
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد گزینه اول لطفاً کمک کنید.
    با سلام

    مگه شما از مطلب شماره 37 همين تاپيك استفاده نكرديد كه هنوز مشكل داريد .
    چرا ؟

  40. #40

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با عرض سلام

    فايل Dll زير يک تابع تبديل کننده متن ويندوز به متن Dos ( ايران سيستم ) مي باشد .

    مشکل اين فايل تنها اينه که سرعتش يک مقدار پايين است و اون هم به خاطر تبديل بدون مشکل اونه .

    اميدوارم که مشکل همگي حل بشه .

    در ضمن خواهش مي کنم در صورت بروز هرگونه مشکل در همين قسمت نوشته بگذاريد .

    مثال تحت VB6 :

    Dim W2D As New ClsWin2Dos
    Dim StrW2D As String
    StrW2D = W2D.Win2DosDll("متن")




    با سلام
    اين فايل رو من دانلود کردم اما بعد از 2 روز که دارم بااونکار ميکنم پيام خطاي زير را مي دهد:
    "خطايي در برنامه رخ داده لطفا به برنامه نويس اطلاع دهيد"
    لطفا کمک کنيد مشکل من حل شود

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •