صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 197 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

  1. #161

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    تشکر فراوان از دوستمون بابت طراحی این dll
    یک مشکلی که در ورژن 2.0.0.2 وجود داره اینه که {ؤ } واو که بالاش همزه هست از ویندوز به داس به دو کاراکتر {وج} تبدیل میشه
    windows رؤیا >> dos رجیا
    آخرین ویرایش به وسیله ashkan209 : سه شنبه 03 تیر 1393 در 06:47 صبح دلیل: اشتباه تایپی در جابجایی کلمه داس و ویندوز در متن

  2. #162

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    ببخشید تایپیک قدیمی بالا میارم ولی کارم گیر کرده

    من از dll شما برای تبدیل استفاده کردم اما باز جواب نگرفتم
    ورودی:üûîل’

    خروجی:’غاتü

    اگر می خواید می تونم براتون قسمتی از فایل رو بفرستم تا ببینید



  3. #163
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
    بخصوص دوست عزيزمان : ardavan2

    يه شرکتي به نام "آسان حساب" توي برنامه حسابداري تحت داسش از يک کد پيجي استفاده کرده
    که نه ايران سيستمه و نه سيستم سايه
    بنا به درخواست اين دوست عزيز ، کد پيج اين نرم افزار هم به فايل کتابخانه اي اضافه شد

    در ضمن به افتخار اين شرکت ، نام دو کلاس مربوط به اين کد پيج را
    ClsDos2Win_Asan و ClsWin2Dos_Asan
    قرار داديم


    دوستان در صورت استفاده اگر به مشکلي برخوردند
    حتماً مشکل خودشون رو در اين قسمت مطرح کنند

    با تشکر

    نسخه جدیدتری از این فایل موجود است.
    می توانید آنرا در ادامه دانلود نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : پنج شنبه 10 دی 1394 در 10:08 صبح دلیل: نسخه جدیدتر

  4. #164

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    آقا دم شما گرم . ولی اگه OpenSource گذاشته بودی بیشتر دعات میکردم
    منم برای تکمیل اجر شما یه برنامه ویرایشگر فایلهای DBF تحت دلفی XE4 رو پیست میکنم بهش جهت استفاده دوستان . البته OpenSource
    البته من رو ورژن 2 کارکردم شما تو همین مدت ورژن 3 رو هم دادید . اگه رسیدم ارتقاء ورژن میدم .
    این برنامه برای مشاهده و اصلاح دستی دیسکت بیمه ، لیست حقوق ، دیسکت بانک کاربرد داره .
    البته نکته مهمی که این برنامه سایر برنامه های تحت دلفی XE داند اینه که متن های با نوع داده ای WideChar کارنمیکنه و باید به ANSIChar تبدیل بشه

    DosDBFViewerSampleForDelphiXE4.rar

    امیدوارم این برنامه به کارتون بیاد
    محمود آزادی
    گروه تحقیق و توسعه شرکت پگاه سیستم پیشرو
    Pegahsystem.net

  5. #165

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و تشکر فراوان از دوستمون M_Man_M
    آیا در ورژن 3 جدید، اضافه بر کلاسهای جدید ،تغییرات دیگری وجود دارد ؟

  6. #166
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    خير، تغييرات ديگري نداشته
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 تیر 1394 در 21:19 عصر

  7. #167

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و ممنون .
    یه pm گذاشتم ، البته قبلا هم ارسال کرده بودم ، فکر کنم دریافت نکردید . مجددا ارسال کردم ، در صورت امکان مطالعه فرمائید.
    ضمنا اگه براتون امکان نداره که سورس بذارین ، و وقتتون اجازه میده پیشنهاد میکنم ، یک بحث اموزشی در خصوص نوشتن این dll رو در همین تاپیک راه بندازین ، تا شاید دوستان و البته خود بنده بتونیم با نحوه نشتن این کانورتر آشنا بشیم و هم بتونیم بنا به نیاز خودمون کارمون رو راه بندازیم
    با تشکر و احترام

  8. #168
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان
    قابل توجه کسانيکه مايل به استفاده از مبدل W2D_D2W هستند

    دوستانيکه روي دستگاهشون BDE نصب شده باشه ،
    ممکنه اين نرم افزار روي يکسري عمليات هاي شما تأثير منفي داشته باشه
    براي مثال ؛ زمانيکه بخواهيد از يک فايل DBF اطلاعاتي رو بخونيد.
    براي اينکه اين اثر رو برداريد ، بايد فايل رجيستري زير را روي دستگاه خود حداقل يکبار اجرا کنيد
    توضيحات بيشتر اين فايل رجيستري را ، ميتونيد از آدرس زير مشاهده نماييد که البته درون فايل زيپ هم اين آدرس موجوده
    http://support.microsoft.com/kb/307455/en-us

    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #169

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و احترام
    البته برای ویندوزهای 32 بیتی همان مسیر که دوستمون توی لینک بهش اشاره شده هست یعنی:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Jet\4.0\Engi nes\Xbase

    و برای ویندوزهای 64 بیتی:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Jet\4.0\Engines\Xbase
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 تیر 1394 در 21:19 عصر

  10. #170

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با عرض سلام

    قابل توجه دوست عزيز Hassan70
    شما قطعاً يك جاي كارتون مشكل داره
    فايل ضميمه اول رو براي شما گذاشتم با همون جمله اي كه يادداشت گذاشته بوديد
    فايل w2d_d2w ورژن 2 ( در صفحه 8 ) رو به همراه پيوست اول دانلود و يه امتحاني بكن


    اما قابل توجه دوستاني كه مايل به تبديل اطلاعات از ويندوز به داس هستند
    دوستاني كه با دات نت و استريم رايتر مي خواهند متن ويندوز را پس از تبديل به داس ، داخل يك فايل تكست بريزند
    ( البته دوست عزيز nedata بايد در دلفي يه چيزي شبيه به مورد استريم رايتر پيدا كنند )
    اين دوستان بايد از قسمت SelectProvider گزينه vbMicrosoft_Visual_FoxPro_Driver را انتخاب كنند
    ( در صورتي كه اين پروايدر روي دستگاه شما نصب نيست ميتوانيد پيوست دوم و سوم را دانلود كنيد )
    در استريم رايتر هم يابد گزينه Encoding بر روي گزينه Default تنظيم شده باشد

    اگه سئوالي بود من در خدمتم
    با سلام ، فايل w2d_d2w ورژن 2 را از کجا ميتونم دانلود كنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 تیر 1394 در 21:19 عصر

  11. #171

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام و خسته نباشید.

    در صورت امکان راهنمایی فرمایید در vs2010 به چه شکلی می تونم از DLL شما استفاده کنم.

  12. #172
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان

    توجه داشته باشيد که فايل W2D_D2W.Dll يک فايل DLL ساده است و در هر محيطي که مي‌توان از اين نوع DLLها بهره برد ، قابل استفاده است.
    VS.NET نيز يکي از اين محيط هاست و از اين قاعده مستثني نيست.
    ولي
    قبل از استفاده در VS.NET بايد حتماً حتماً فايل رو رجيستر کنيد و بعد به VS.NET اضافه کنيد
    ( از اين بابت بايد صددرصد اطمينان حاصل کنيد )
    حالا اين قضيه مال چيه ؟ نميدونم !!!

    بعد از اين کار ، براحتي هر چه تمام قادر خواهيد بود از اين ابزار در برنامه هاي خودتون استفاده کنيد.

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    اول از دوست خوبم مهندس M_MAN_M تشکر ویژه میکنم برای پیگیری هاش
    من از dll شما توی 5-6 تا برنامه استفاده کردم و هم عالیه و هم زیر و بمش کمی دستم اومده و کار کردن باهاش راحته
    اما جدیدا با سیستم های 64 بیتی مشکل پیدا کردم
    با وجود رجیستر شدن کامل dll روی سیستم های 64 بیتی و دریافت پیغام success اما دقیقا توی سطری که دارم ازش نمونه میسازم یعنی:

    ClsDos2Win_Iran d2w = new ClsDos2Win_Iran();


    اکسپشن رخ میده به دلیل رجیستر نشدنشو
    تمام صفحات این تاپیک رو جستجو کردم و دیدم که تعدادی از دوستان هم همین مشکل رو دارن.

    کسی راه حلی نداره انگار؟

  14. #174
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    49

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    آقا بسیار بسیار ممنون
    من دنبال کد های معادل ویندوز ایران سیستم میگشتم
    همه جا فقط هی برنامه و فایل اجرایی آپلود کرده بودن
    خیلی لطف کردی
    از توی سورس فایل VB کد اسکی های ایران سیستم را بدست آوردم

    فقط اگه بتونی کدهای سایه و پانیذ هم روی سایت بذاری ممنونت میشم
    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 تیر 1394 در 21:20 عصر

  15. #175
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad bayervand مشاهده تاپیک
    آقا بسیار بسیار ممنون
    من دنبال کد های معادل ویندوز ایران سیستم میگشتم
    همه جا فقط هی برنامه و فایل اجرایی آپلود کرده بودن
    خیلی لطف کردی
    از توی سورس فایل VB کد اسکی های ایران سیستم را بدست آوردم

    فقط اگه بتونی کدهای سایه و پانیذ هم روی سایت بذاری ممنونت میشم
    باتشکر
    سلام دوست عزيزم
    به روي چشم ؛ زودتر فرموده بوديد همين کدهاي ايران سيستم رو هم خدمتتون ارائه ميدادم
    اونم براي اينکه ميگي هيجا پيدا نکردي
    فقط اگه ممکنه يکي از اين کدهاي اسکي رو براي نمونه بنويس (مثلاً بگو کد حرف "ب" توي ايران سيستم برابر 60 هست - باز هم ميگم براي مثال) بقيش با من
    منتظرم
    خدانگهدار
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : پنج شنبه 11 تیر 1394 در 16:16 عصر دلیل: دقيق تر کردن متن

  16. #176
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام دوستان
    بنا به درخواست دوست عزیز Ashkan209 قابلیتی به این فایل اضافه شد که قبل از تبدیل متن از ویندوز به داس، ابتدا کاراکترهای عربی را شناسایی کرده و به نزدیکترین حرف فارسی تبدیل می کند (مثل ؤ به و). در غیر اینصورت، کاراکتر عربی را حذف می کند (مثل فتحه، کسره و ...)
    در قسمت تبدیل از داس به ویندوز تغییری صورت نگرفته.
    همچنان منتظر ایده و نظرات شما هستم
    با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

    نسخه جدیدتری از این فایل موجود است.
    می توانید آنرا در ادامه دانلود نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 12 دی 1396 در 23:19 عصر دلیل: نسخه‌ی جدیدتر

  17. #177

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    مهندس جان کارتون عالیه
    لطف کردید

  18. #178

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط prans_tork مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول از دوست خوبم مهندس M_MAN_M تشکر ویژه میکنم برای پیگیری هاش
    من از dll شما توی 5-6 تا برنامه استفاده کردم و هم عالیه و هم زیر و بمش کمی دستم اومده و کار کردن باهاش راحته
    اما جدیدا با سیستم های 64 بیتی مشکل پیدا کردم
    با وجود رجیستر شدن کامل dll روی سیستم های 64 بیتی و دریافت پیغام success اما دقیقا توی سطری که دارم ازش نمونه میسازم یعنی:

    ClsDos2Win_Iran d2w = new ClsDos2Win_Iran();


    اکسپشن رخ میده به دلیل رجیستر نشدنشو
    تمام صفحات این تاپیک رو جستجو کردم و دیدم که تعدادی از دوستان هم همین مشکل رو دارن.

    کسی راه حلی نداره انگار؟
    با X86 اجرا کن(Bulid) مشکل برطرف می شد در proper تنظیم کن

  19. #179
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    Red face نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام خدمت تمامی دوستان عزیز


    نسخه‌ی بعدی ابزار تبدیل متن از ویندوز به داس و بالعکسش رو براتون آماده کردم. و اما توضیح مختصری در مورد اون:


    اول اینکه سعی کردم حجم کد را تا حد امکان کم کنم. برای همین، کلاس‌های تبدیل متن به دو کلاس کلی خلاصه شد؛
    یکی برای ویندوز به داس و دیگری برای داس به ویندوز.
    در هر کدام از کلاس‌ها، یک ویژگی اضافه شد که با آن خواهید توانست نوع کدپیج را انتخاب نمایید.


    در کلاس داس به ویندوز، سه متد وجود داشت که کار تبدیل را انجام می‌داد. این سه متد نیز تبدیل به یک متد شد که البته نوع متد تبدیلی نیز با استفاده از یک ویژگی قابل تغییر خواهد بود.


    کلاسی نیز برای تعاریف وجود داشت که تغییر خاصی نداشته است


    یک کلاس جانبی به ابزار اضافه شد.
    این کلاس حاوی متدی است که در صورت اجرا، امکان استفاده‌ی راحت‌تر از این ابزار را در سیستم‌های 64 بیتی برای شما فراهم می‌کند.
    برای استفاده از این امکان، به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید
    اول: در هر سیستم 64 بیتی، تنها اجرای یک مرتبه از این متد کافی بوده و نیاز به اجرای مجدد ندارد
    پس در واقع برای مثال شما می‌توانید این متد را در نصب کننده‌ی برنامه‌ی خود در سیستم کاربر یک بار فراخوانی نموده و دیگر از آن استفاده نکنید
    دوم: حتما بایستی بعد از رجیستر کردن صحیح این فایل، متد فوق فراخوانی شود.
    سوم: در صورتیکه در سیستم 64 بیتی امکان استفاده‌ی این ابزار را نداشته‌اید، قطعا این متد نیز قابل فراخوانی نخواهد بود. پس بایستی این متد در یک محیط 32 بیتی فراخوانی شود
    یعنی چه؟ هفته‌ی قبل گزارشی از یک دوست عزیز داشتم به اینصورت که در یک سیستم 64 بیتی، امکان استفاده از این ابزار در اکسس 2016 نسخه‌ی 64 بیتی وجود ندارد.
    به واسطه‌ی همین مشکل خاص و قابل پیگیری بود که تحقیقاتی انجام دادم و این مشکل رو برطرف کردم و نتیجه‌ی کار، شد همین کلاسی که اکنون افزوده شده.
    ولی اگر من در همین اکسس 2016 نسخه‌ی 64 بیتی بخواهم متد فوق را فراخوانی کنم، باز هم با مشکل مواجه خواهم شد.
    برای همین باید ابتدا در محیط 32 بیتی این متد فراخوانی می‌شد و لذا اسکریپتی به همراه فایل قرار دادم تا دوستان امکان اجرای این متد را داشته باشند
    انشاءالله دوستانی که در سیستم‌های 64 بیتی مشکل داشته‌اند، دیگر مشکلی با این فایل نداشته باشند.

    همچنان منتظر ایده و نظرات شما هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #180
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط rezaes72 مشاهده تاپیک
    با X86 اجرا کن(Bulid) مشکل برطرف می شد در proper تنظیم کن
    تشکر از دوستمون بابت راهکارشون
    باید عرض کنم در صورتیکه از امکان افزوده شده در نسخه‌ی 4 استفاده کنید، پروژه‌ی ویژال استادیو در حالت‌های AnyCpu و یا حتی X64 براحتی و بدون هیچ خطایی Build خواهد شد

  21. #181

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    مهندس جان دست شما درد نکنه
    چگونه کدپیج رو انتخاب کنم، اون ویژگی که بهش اشاره کردین اسمش چیه؟ مختصر توضیحی بفرمائید

  22. #182
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan209 مشاهده تاپیک
    مهندس جان دست شما درد نکنه
    چگونه کدپیج رو انتخاب کنم، اون ویژگی که بهش اشاره کردین اسمش چیه؟ مختصر توضیحی بفرمائید
    سلام به همه دوستان
    تصور من این بود که ویژگی‌ها به قدر کافی واضح هستند که نیاز به توضیح نباشه
    عذرخواهی می‌کنم اگر اینطور نبوده و باعث سردرگمی شما شده

    واما توضیح در مورد ویژگی‌ها:

    ویژگی‌های قابل تنظیم در تبدیل متن از ویندوز به داس:
    SelectProvider: نوع پروایدر. مانند JetOleDb، FoxPro ODBC و موارد دیگر
    Set_LA_to_OneChar: تبدیل "لا" به یک کاراکتر (که تنها در داس اینگونه است)

    ویژگی‌های قابل تنظیم در تبدیل متن از داس به ویندوز:
    AddSpaceAfterUpperCase: اضافه شدن یا نشدن یک فضای خالی بعد از آخرین حرف کلمه، در صورتیکه بدون این فضای خالی، دو کلمه به هم بچسبد
    ConvertMethod: جایگزین سه متد قبلی برای تبدیل که البته نام گزینه‌هایش همانند نام متدها در نظر گرفته شده
    SpaceKind: نوع فضای خالی که در صورت نیاز بعد از آخرین حرف کلمه اضافه می‌شود

    ویژگی‌های مشترک:
    ConvertType: نوع کد پیج که می‌تواند ایران سیستم، سایه و موارد دیگر باشد
    HasError: فقط خواندنی؛ آیا در حین تبدیل، خطایی رخ داده یا نه
    ShowMsgBoxErrorIfOccur: در هنگام بروز خطا، پنجره‌ای برای خطا نمایش داده شود یا خیر

    با آرزوی موفقیت برای همگی

  23. #183
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    4

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام خدمت تمامی بزرگواران و اساتید
    یه درخواستی داشتم ، من از طریق نرم افزاری که وجود دارد و نوشته شده پرسنل شرکت است دقیقا فایل تکست تحت ویندوز را طبق فرمت استاندارد (تحت ویندوز ) تولید میکنم الان نیاز دارم یک یک فایل exe که بتوانم به شکل command ورودی مسیر تکست فایل تولید شده را بگیرد و فرمت دیسکت بیمه dbf و txt با فرمت ایران سیستم را ایجاد کند و حتما هم تحت ویندوز 7 هم 32 و 64 بتوان از ان خروجی گرفت
    با تشکر
    فخاری

  24. #184
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    37
    پست
    1

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با تشک از زحمات شما
    ظاهرا فایل های ضمیمه ورژن 4 موقع اکسترکت کردن مشکل دارند. ممنون میشم بررسی بفرمایید.

  25. #185
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط aomc_team مشاهده تاپیک
    با تشک از زحمات شما
    ظاهرا فایل های ضمیمه ورژن 4 موقع اکسترکت کردن مشکل دارند. ممنون میشم بررسی بفرمایید.
    با عرض سلام
    فایل‌ها رو بررسی کردم؛ مشکلی نداشت
    احتمالا در دانلود مشکلی بوده؛ مجدد تلاش بفرمایید

  26. #186

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام من یه برنامه exe ویندوز رو میخوام تبدیل به exe داس کنم با این برنامه امکان داره؟
    اگر امکان داره راهنماییم کنید
    ایمیلم hadi.zolfeghar@gmail.com

  27. #187
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط hadi 12300 مشاهده تاپیک
    سلام من یه برنامه exe ویندوز رو میخوام تبدیل به exe داس کنم با این برنامه امکان داره؟
    اگر امکان داره راهنماییم کنید
    ایمیلم hadi.zolfeghar@gmail.com
    سلام دوست خوبم:
    اگه تاپیک رو از اول می‌خوندید قطعا به جواب میرسیدید.

    نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    ...
    اولاً فايل مورد نظر يك برنامه Convertor نيست و تنها يك تابع كتابخانه ايست و اين به اين معناست كه شما نمي توانيد يك فايل تحت داس ارسال و يك فايل تحت ويندوز دريافت كنيد .
    ...
    تنها راه حل برای شما، البته با توجه به اطلاعات بنده، تبدیل کدهایی هست که منجر به تولید فایل exe‌ی مورد نظر شما شده و البته مشخصه که این راه حل در صورتی برای شما ممکن خواهد بود که به کدهای فوق دسترسی داشته باشید

    براتون آرزوی موفقیت دارم

  28. #188

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام و تشكر از شما بابت تهيه و بهبود اين كد ها طي اين چند سال
    بنده از كدهاي شما جهت ايجاد ساخت گزارش بيمه استفاده كردم
    اين كد در سيستم همه همكارانم به درستي كار مي كند بجز سيستم خود من
    دو سه بار كل تاپيك رو مطالعه كردم و حتي نوت برداري هم كردم
    با توجه به تاپيك ها اقدام به جايگزيني فايل KBDFA.DLL كردم اما درست نشد.
    راه حل ديگري هم كه در تاپيك ها بود نصب دوباره ويندوز بود اما از اونجايي كه من از اين كد در يك نرم افزار ERP استفاده مي كنم مي ترسم مشكل مشابهي براي مشترياني كه از نرم افزارم استفاده مي كنند پيش بياد و ممكن است كه تعويض ويندوز سرور براشون مقدور نباشه يا اينكه بدون اينكه متوجه بشن فايل DBF را براي بيمه ارسال كنند.
    مي خواستم بدونم طبق تجربه شما در اين چند سال اين مشكل به چه دلايلي مي تواند رخ دهد و براي حل مشكل يا جلوگيري از بروز مشكل چه راه حل هايي را پيشنهاد مي كنيد.

    بنده از كد زير استفاده كردم:


    W2D_D2W.ClsWin2Dos W2D = new ClsWin2Dos();
    W2D.ConvertType = (enConvertType)0;
    W2D.ShowMsgBoxErrorIfOccur = false;
    W2D.SelectProvider = 0;
    W2D.Set_LA_to_OneChar = true;
    Value = W2D.Win2Dos("باد خزان گل لاله را پرپر کرد");




    فايل DBF خروجي بيمه را وقتي به ويندوز تبديل مي كنم خروجي به صورت زير نشان داده مي شود:

    ?ر آ ر? پرپر ? ??? o ? n o o u با
    آخرین ویرایش به وسیله mohaddes1991 : پنج شنبه 14 آذر 1398 در 15:19 عصر

  29. #189
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط mohaddes1991 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشكر از شما بابت تهيه و بهبود اين كد ها طي اين چند سال
    سلام دوست خوبم
    خواهش میکنم

    نقل قول نوشته شده توسط mohaddes1991 مشاهده تاپیک
    بنده از كدهاي شما جهت ايجاد ساخت گزارش بيمه استفاده كردم
    سپاس
    امیدوارم که بتونم مشکل شما رو هم حل کنم
    براتون آرزوی موفقیت دارم

    نقل قول نوشته شده توسط mohaddes1991 مشاهده تاپیک
    اين كد در سيستم همه همكارانم به درستي كار مي كند بجز سيستم خود من
    دو سه بار كل تاپيك رو مطالعه كردم و حتي نوت برداري هم كردم
    با توجه به تاپيك ها اقدام به جايگزيني فايل KBDFA.DLL كردم اما درست نشد.
    متأسفم
    در ارتباط با این مشکل و راه حلی که شما استفاده کردید باید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم
    اولا این فایل فقط برای سه چهار تا حرفی هست که با عربی متفاوته مثل ک و ی، و در بقیه‌ی موارد کار خاصی انجام نمیده. اگه در تاپیک‌های قبلی این روش رو گفتم معذرت میخوام. شاید به این دلیل بوده که تجربه‌ی الان رو نداشتم
    در ثانی، تغییر در متون بعد از جایگزین کردن فایل فوق، مربوط به متونی نمیشه که قبلا در پایگاه داده ذخیره شده‌اند بلکه این تغییر مربوط به متونی هست که از این به بعد نوشته خواهند شد. این رو در تاپیک‌های قبلی هم بهش اشاره داشتم

    نقل قول نوشته شده توسط mohaddes1991 مشاهده تاپیک
    راه حل ديگري هم كه در تاپيك ها بود نصب دوباره ويندوز بود اما از اونجايي كه من از اين كد در يك نرم افزار ERP استفاده مي كنم مي ترسم مشكل مشابهي براي مشترياني كه از نرم افزارم استفاده مي كنند پيش بياد و ممكن است كه تعويض ويندوز سرور براشون مقدور نباشه يا اينكه بدون اينكه متوجه بشن فايل DBF را براي بيمه ارسال كنند.
    دقیقا حق با شماست. پوزش می‌خوام
    در این مورد باید عرض کنم که: در کل تاپیک، ما فقط دو راه برای حل مشکلات پیشنهاد داده بودیم؟
    یکی جایگزین کردن این فایل و دیگری تغییر ویندوز؟ فکر نمیکنم اینطور بوده باشه‌ها
    در مورد تغییر ویندوز، دقیقا حق با شماست و خودم میدونم که راه حل خوبی نیست ولی این یک ایده‌ای برای یافتن مشکلات هست و مطمئنا منظور من این نبوده که شما ویندوز رو عوض کنید و اگر مشکل حل شد دیگه تمامه!!!
    مطمئنا مشکلات زیادی میتونه باعث بشه که این مبدل کار خودش رو به خوبی انجام نده ولی من از تمامش خبر ندارم که. پس تغییر ویندوز و تست کردن مرحله به مرحله پس از نصب هر یک از نرم افزارهایی که نصب می‌کنید میتونه شما رو در یافتن مشکل کمک کنه.
    اینکه برای مثال ممکنه یک برنامه تداخلی با این مبدل داشته باشه، کما اینکه یکی از این موارد رو پیدا کردیم و خدمت شما هم خواهم گفت.

    با توجه به مشکلی که برای شما پیش اومده و همچنین در نظر گرفتن موارد قبلی، باید عرض کنم شاید راه حلی که در تاپیک 168 و 169 گفته شده برای شما مشکل گشا باشه
    برای نرم‌افزاری هم که آماده کردید باید عرض کنم میتونید زمانیکه فایل خروجی از سیستم میگیرید در همون لحظه حداقل یک ردیف رو به ویندوز تبدیل کنید و از کاربر بخواهید که درستی تبدیل رو چک کنه

    در کل هم اگه بخوام بگم، باید عرض کنم از این ابزار من خیلی استفاده کردم. اگه زبان فارسی به ویندوز اضافه شده باشه و فایل به درستی رجیستر شده باشه، بدون مشکل تبدیل انجام خواهد شد.
    در پایان هم پبشنهاد میکنم حتما از آخرین نسخه استفاده کنید

    امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر حل بشه
    کمکی از دستم بربیاد در خدمتم
    موفق باشید

  30. #190

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    بابت پاسختون از شما ممنونم
    در حين كار به مشكل جديدي برخورد كردم كه با اجرا مراحل زير حل شد
    راه حل رو مي نويسم شايد بدرد بقيه هم بخوره
    وقتي كه از پروژه پابليش گرفتم زماني كه مي خواستم گزارش بگيرم با خطاي سرور مواجه مي شدم
    شرح خطا:
    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {BC8DFA82-DC15-4B27-AD22-A7DBF0284AAC} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).

    براي حل اين مشكل مسير زير را طي كردم
    IIS ==> Application pool==> "right click on your app" ==>advance setting=> enable 32 bit application
    مقدار اين ويژگي را از false به true تغيير دادم و در نهايت IIS را يكبار ري استارت كردم
    بعد از اين تغيير مجددا گزارش را از پابليش نرم افزارگرفتم و گزارش كاملا درست كار كرد
    در مورد مشكل قبلي من در تاپيك 188 هم بايد بگم كه يك برنامه اي به نام Bime.net رو نصب كردم و بهم ريختگي حروف هم حل شد. وقتي داخل پوشه هاي اين نرم افزار رو نگاه كردم ديدم كه از w2d_d2w.dll استفاده كرده و مثل همون مطالبي كه در تاپيك 168 و 169 گفته شده بود يك فايل BDE وجود داشت، بعد از اينكه از w2d_d2w.dll موجود در پوشه هاي اين نرم افزار استفاده كردم و فايل BDE موجود رو يكبار اجرا كردم مشكل بهم ريختگي حروف حل شد.

    در آخر لازم مي دونم يك بار ديگر، از نويسنده اين dll و همچنين از تمام كساني كه در بهبودش كمك كردن تشكر كنم

    آخرین ویرایش به وسیله mohaddes1991 : یک شنبه 24 آذر 1398 در 09:31 صبح

  31. #191

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    دوستان کسی میتونه کمک کنه این ارور از چی هست
    ویندوز 8.1 64بیت
    موقع رجیستر کردن dll این خطا دریافت میشه
    khata.png

  32. #192

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط mrmehdi مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان کسی میتونه کمک کنه این ارور از چی هست
    ویندوز 8.1 64بیت
    موقع رجیستر کردن dll این خطا دریافت میشه
    khata.png
    ویندوز های 64 بیتی برای سازگاری با برنامه های 32 بیتی یک محیط مخصوص دارند که برنامه 32 بیتی رو بتونه در ویندوز 64 بیتی اجرا کنه، به نوعی محیط 32 بیتی رو شبیه سازی کنه. که بهش میگن WoW64.

    همه ابزار های ویندوز که مخصوص محیط WoW64 هستند هم مستقل اند، با ابزار های 64 بیتی ویندوز فرق داره، و بجای C:\Windows\System32 باید در C:\Windows\SysWOW64 دنبالشون بگردید.
    مثلا در ویندوز 64 بیتی C:\Windows\System32\regsvr32.exe برای کتابخانه های 64 بیتی طراحی شده، C:\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe برای کتابخانه های 32 بیتی.
    وقتی می خواهید کتابخانه ای رو ثبت کنید که برای ویندوز 32 بیتی طراحی شده، باید از Regsvr نسخه WoW64 استفاده کنید، نه نسخه پیشفرض 64 بیتی.
    اگر با Regsvr32 سعی در ثبت کتابخانه ای بکنید که باهاش ناسازگار ئه همچین مساله ای پیش میاد.

  33. #193

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    ویندوز های 64 بیتی برای سازگاری با برنامه های 32 بیتی یک محیط مخصوص دارند که برنامه 32 بیتی رو بتونه در ویندوز 64 بیتی اجرا کنه، به نوعی محیط 32 بیتی رو شبیه سازی کنه. که بهش میگن WoW64.

    همه ابزار های ویندوز که مخصوص محیط WoW64 هستند هم مستقل اند، با ابزار های 64 بیتی ویندوز فرق داره، و بجای C:\Windows\System32 باید در C:\Windows\SysWOW64 دنبالشون بگردید.
    مثلا در ویندوز 64 بیتی C:\Windows\System32\regsvr32.exe برای کتابخانه های 64 بیتی طراحی شده، C:\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe برای کتابخانه های 32 بیتی.
    وقتی می خواهید کتابخانه ای رو ثبت کنید که برای ویندوز 32 بیتی طراحی شده، باید از Regsvr نسخه WoW64 استفاده کنید، نه نسخه پیشفرض 64 بیتی.
    اگر با Regsvr32 سعی در ثبت کتابخانه ای بکنید که باهاش ناسازگار ئه همچین مساله ای پیش میاد.
    بله درسته متشکرمممم به درستی رجیستر شد!!!
    آخرین ویرایش به وسیله mrmehdi : دوشنبه 21 بهمن 1398 در 18:06 عصر

  34. #194

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    بنده يك برنامه تحت وب نوشتم كه از w2d_d2w.dll در اين برنامه استفاده شده. اين dll در اكثر موارد به درستي كار مي كنه اما روي برخي از سرور ها مقدار W2D.HasError برابر با true مي شود.حتي در يك مورد يكي ار پابليش ها به درستي كار مي كند ولي در پابليش دوم كه در همان سرور ولي در site ديگري قرار داده شده
    مقدار W2D.HasError برابر با true مي شود و در فايل DBF خروجي ستون هاي String را خالي مي گذارد.
    اما با توجه به اينكه MsgBox مربوط به برنامه تحت ويندوز مي باشد امكان دسترسي به خطا را از طريق W2D.ShowMsgBoxErrorIfOccur را ندارم.
    به همين منظور يك برنامه تحت ويندوز نوشتم كه روي سرور اجرا بشه و خطا را نشان دهد اما كاملا درست و بدون خطا كار كرد


    مي خواستم بدونم كه آيا متغيري در اين dll وجود دارد كه بتونم از اين طريق به شرح خطا دسترسي پيدا كنم تا بتونم برطرفش كنم؟

    اگر چنين متغيري وجود ندارد پيشنهاد مي كنم كه در ورژن هاي بعدي اين dll اضافه شود.

    با تشكر
    آخرین ویرایش به وسیله mohaddes1991 : شنبه 30 فروردین 1399 در 15:55 عصر

  35. #195

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نرم افزار کامل تهیه فایل دیسکت لیست بیمه از فایل اکسل (هم تبدیل به یونیکد ایران سیستم و هم تولید فایل DBF خودکار):
    omidbehrooz1000/IranInsuranceDisketCreator: A simple software to create iran isurance disket files according to old fox pro usage in SSO. (github.com)

  36. #196

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام من این dll را در اکسس دارم اجرا می کنم ولی پیغام می دهد متدی پیدا نشد .
    چه کار باید بکنم
    ممنون

  37. #197
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط Programerexplorer مشاهده تاپیک
    سلام من این dll را در اکسس دارم اجرا می کنم ولی پیغام می دهد متدی پیدا نشد .
    چه کار باید بکنم
    ممنون
    سلام
    وقتتون بخیر

    از کدوم dll دارید استفاده می‌کنید؟
    از چه نسخه‌ای؟
    داخل کد از کدوم متد استفاده کردید؟

    اطلاعات کامل بدید تا بشه جواب شما رو داد

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •