صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

  1. #121

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام من w2d_d2w.dll رو میخوام با manifest استفاده کنم نمیخوام regsvr32 رو انجام بدم چون کاربر هام باهاش مشکل دارن و نمیتونن این کار انجام بدن
    وقتی از manifest استفاده میکنم dll کار نمیکنه object new l میشه ولی متد ها کار نمیکنه موقع اجرا کد dll error میده میشه کمکم کنید؟

  2. #122

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    اینم خطایی که بر میگردونه Retrieving the COM class factory for component with CLSID {56B7C055-A5D6-4547-B1D2-F8A85B7BB6AF} failed due to the following error: 80040154.

  3. #123

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    می تونید دستور رجیستر کردن dll رو داخل برنامتون بذارین ، که با عمل کاربر و یا بدون آن ،مثلا هنگام ورود به برنامه یکبار dll رجیستر شود

  4. #124

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    من با w2d_d2w در ویندوز 7 مشکلی ندارم ولی در ویندوز سون sp1 حروف را تبدیل نمی‌کند؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 06 مرداد 1392 در 13:17 عصر

  5. #125
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط rrn1362 مشاهده تاپیک
    من با w2d_d2w در ویندوز 7 مشکلی ندارم ولی در ویندوز سون sp1 حروف را تیدیل نمیکند؟
    سلام خدمت شما دوست عزيز :

    براي اين فايل ، هيچ تفاوتي بين ويندوز هفت معمولي و ويندوز هفت سرويس پک يک وجود نداره
    سعي کنيد ابتدا فايل رو با قابليت ادمين رجيستر کنيد ( از اين بابت بايد از 100 درصد هم يه چيزي بالاتر مطمئن باشيد ) که در پست هاي قبلي توضيح داده شده . البته براي 64 بيت گفته شده ولي با کمي تغيير ميتونيد داخل 32 بيت هم استفاده کنيد .
    و در نهايت از فايل استفاده کنيد .

    موفق باشيد ....

  6. #126

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام .
    من این فایل بیمه رو با استفاده از کلاس W2D ایجاد کردم و بر روی اکثر سیستم ها قابل اجرا میباشد. تنها در بعضی از سیستم ها کانورت به درستی صورت نمیگیرد و علامت سوال در فیلد ها درج میشود و خطایی به هنگام کانورت رخ نمی دهد. متنی که در فیلدها ذخیره میشود : (?n?? ?NEono ????n ??o?╖? u?nش) میباشد در صورتی که باید به این شکل باشد : (دجّم رحتجـ ّ≈ّذج ⁿذت≈·ُ ûىجز) . فایل نمونه را ضمیمه کرده ام . در صورتی که تنظیمات خاصی مورد نیاز است راهنمایی کنید.
    با تشکر از دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله moji6030 : یک شنبه 19 آذر 1391 در 08:51 صبح

  7. #127

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    فایلهای DBF رو میخوام به فایل اکسل تبدیل کنم. مشکل فونت و بهم ریختگی اعداد رو دارم. بعضی از خانه های اکسل تبدیل شده به صورت üü- üé می باشند. لطفا راهنمایی کنید؟

  8. #128
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط khosrow1364 مشاهده تاپیک
    با سلام
    فایلهای DBF رو میخوام به فایل اکسل تبدیل کنم. مشکل فونت و بهم ریختگی اعداد رو دارم. بعضی از خانه های اکسل تبدیل شده به صورت üü- üé می باشند. لطفا راهنمایی کنید؟

    با عرض سلام

    اگه از برنامه نويسي نخواهيد استفاده کنيد ساده ترين راه اينه
    اول فايل دي بي اف رو از طريق ويزارد هاي اينپوت بريزيد داخل يه فايل اکسس
    بعد با استفاده از نمونه اي که تو تاپيک هاي 68 و 69 اومده ميتونيد اون و تبديل کنيد
    و در نهايت هم ميتونيد يه خروجي از اکسس به فايل اکسل داشته باشيد

    موفق باشيد

  9. #129

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام و تشکر از دوستان عزیز
    من از این dll می خواستم استفاده کنم ولی با اعداد مشکل داره لطفا منو راهنمایی کنید
    در ضمن برخی از فیلد ها ترکیب عدد و رشته هستند.

    نمونه اطلاعات یک سطر تبدیل شده:

    2842 €ˆ/€‡/پƒ€„ ‚ˆ/پ‚/پƒ‰€ ‚ˆ/پ‚/پƒ‰€ ‚‰/پ‚/پƒ‰€ صادقي بتول محمدحسين ‡† خانم ‡‡ 86 5 20 ˆ€ „€ „€ … ‚ دکتربهرام جاويد ƒ ‚‚‰„ˆ †‡†پ‡ 200000 9 200000 0 0 0 250000 150000 100000 4050000 150000 0 200000 5500000 5500000 پ€€€€€ريال حق الزحمه کمالي 0 200000 „‚‡ 16 26


    همانطور که مشاهده می کنید برخی از رشته ها و برخی از اعداد بدون مشکل تبدیل شده اند ولی برخی از اعداد درون درست تبدیل نشده اند مخصوصا مقادیر تاریخی که در ابتدای هستند
    آخرین ویرایش به وسیله fotrosi : دوشنبه 21 اسفند 1391 در 19:09 عصر

  10. #130
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط fotrosi مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از دوستان عزیز
    من از این dll می خواستم استفاده کنم ولی با اعداد مشکل داره لطفا منو راهنمایی کنید
    در ضمن برخی از فیلد ها ترکیب عدد و رشته هستند.

    نمونه اطلاعات یک سطر تبدیل شده:

    2842 €ˆ/€‡/پƒ€„ ‚ˆ/پ‚/پƒ‰€ ‚ˆ/پ‚/پƒ‰€ ‚‰/پ‚/پƒ‰€ صادقي بتول محمدحسين ‡† خانم ‡‡ 86 5 20 ˆ€ „€ „€ … ‚ دکتربهرام جاويد ƒ ‚‚‰„ˆ †‡†پ‡ 200000 9 200000 0 0 0 250000 150000 100000 4050000 150000 0 200000 5500000 5500000 پ€€€€€ريال حق الزحمه کمالي 0 200000 „‚‡ 16 26


    همانطور که مشاهده می کنید برخی از رشته ها و برخی از اعداد بدون مشکل تبدیل شده اند ولی برخی از اعداد درون درست تبدیل نشده اند مخصوصا مقادیر تاریخی که در ابتدای هستند
    سلام خدمت شما دوست عزيز
    با تشکر از شما

    من هيچ عملياتي روي سطر يا رکوردي که اينجا براي من گذاشتيد نمي تونم انجام بدم چون هر کاراکتري ممکنه کدش عوض شده باشه
    پس يه لطفي بکنيد و فايل اصلي رو اينجا قرار بديد
    حالا يا يه فايل تکست هستش يا يه فايل دي بي اف و يا هر چيز ديگه
    رکورد هاش رو هم تموم و کمال نمي خوام ولي حداقل همين رکوردي که باهاش مشکل داريد داخلش باشه تا بتونم روش کار کنم و تستش کنم

    با تشکر

  11. #131
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان

    ريويژن جديد

    مشکل برطرف شده در تبديل متون ايران سيستم :
    تبديل اعداد درون متن در دو متد زير
    Dos2Win_ReadFromText
    Dos2Win_ReadFromTextInWin

    تبديل اعداد درون متن در متد Dos2Win_ReadFromFile مشکلي نداشت

    با تشکر فراوان از دوست عزيزم fotrosi

    توجه :
    در واقع ايران سيستم ، علاوه بر کد هاي استاندارد براي اعداد ، يکسري اعداد هم درون خود ايران سيستم قرار دارد . يعني همانطور که با اجرا کردن فارسي ساز ايران سيستم در داس ، امکان نوشتن فارسي با اضافه کردن کاراکتر هاي فارسي مهيا ميشود ، يکسري کاراکتر که اعداد نيز هستند ، اضافه ميشود .
    در اين ريويژن ، مشکل اين اعداد برطرف شد .
    ولي براي سيستم سايه ؟
    من توي جدول سيستم سايه ، اين کاراکتر ها را براي اعداد فارسي نديدم . اگر احياناً دوستي اين مشکل رو در سيستم سايه ديد ( يعني تبديل نشدن اعداد درون متن در سيستم سايه ) ممنون ميشم اگه گزارش بده و احياناً يک نسخه از فايل رو ضميمه کنه . فايل ضميمه شده لازم نيست کامل باشه ولي حداقل يک رکوردي که اين مشکل رو داره داخلش باشه .

    خيلي ممنون

    ورژن جديدتري از اين فايل موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 13:24 عصر دلیل: اضافه شدن "توجه"

  12. #132

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان
    همچنین عرض تشکر ویژه به M_Man_M عزیز

    بنده تبدیل از ویندوز به داس را چک کردم و درمورد نمونه ای که خودتان داده بودید "باد خزان گل لاله را پرپر کرد" بعداز تبدیل، حرف الف کلمه "را" را بصورت چسبان به حرف قبل آورده است
    درمورد بعضی از حروف الف بعدی باید چسبان باشد مثل حرف "س" و درمورد بعضی از حروف دیگر الف بعداز حرف نباید چسبان باشد مانند حروف "ر - ژ - ز" و ...
    لطفا این مورد را چک کنید
    بنده از Stream writer برای نوشتن فایل Text استفاده کردم و
    SelectProvider = W2D_D2W.enProvider.vbMicrosoft_Visual_FoxPro_Drive r
    می باشد

    با تشکر

  13. #133
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان

    ريويژن جديد

    مشکل برطرف شده در تبديل متون ايران سيستم و سيستم سايه :
    درج اشتباه حرف الف در تبديل از ويندوز به داس در هر دو کلاس ايران سيستم و سيستم سايه
    در مواقعي که الف به حرف قبلي نميچسبد و حرف بعدي يا space است و يا ء

    با تشکر فراوان از دوست عزيزم asal122004 ( واقعاً نکته ريزي رو اشاره فرموديد )
    همچنان منتظر هرگونه نظر ، ايده ، ... و يا خرابي احتمالي در فايل ميباشم
    با تشکر از تمامي دوستان

    ورژن جديدتري از اين فايل موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : جمعه 24 مرداد 1393 در 10:49 صبح دلیل: ورژن جديدتر

  14. #134
    کاربر تازه وارد آواتار vahid83
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    البرز - كرج
    پست
    76

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام دوستان
    از مطالب مفیدتون ممنونم
    لطفاً راهنماییم کنید چطوری از این dll استفاده کنم؟

  15. #135

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام
    ضمن تشکر ویژه از M_Man_M عزیز بخاطر پیگیری هایی که برای رفع مشکل این برنامه انجام می دهند
    مشکلی که در پاسخ قبلی گفته بودم در ورژن جدید رفع شده
    فقط نکته ای که به اون برخورد کردم درمورد نمایش ورژن برنامه هست
    در موقعی که می خواهم این فایل را بعنوان یک رفرنس به پروژه اضافه نمایم دات نت سه فیلد Component Name و TypeLib Version و Path را نمایش می دهد.
    درحال حاضر در قسمت TypeLib Version ورژن برنامه را 1.0 نمایش می دهد.

    به نظر بنده بهتر است ورژن برنامه در قسمت TypeLib Version هم به ورژن اصلی برنامه اصلاح شود. چون در موقع انتخاب دقیقا مشخص شود کدام ورژن برنامه انتخاب شده است.

    با تشکر

  16. #136

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    یکم قدیمی شده این تاپیک ولی من از آخرین نسخه استفاده کردم
    برای تست یه متن رو به داس و بعد همون رو به ویندوز آوردم ببینم مشکلی داره یا نه. با این دستور:
    MsgBox D2W.Dos2Win_ReadFromTextInWin(W2D.Win2Dos(AdoRec.F  ields("per_name").Value))

    که درست نبود
    کلا همه چیز ؟؟؟ هست

  17. #137
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط کرکی مشاهده تاپیک
    یکم قدیمی شده این تاپیک ولی من از آخرین نسخه استفاده کردم
    برای تست یه متن رو به داس و بعد همون رو به ویندوز آوردم ببینم مشکلی داره یا نه. با این دستور:
    MsgBox D2W.Dos2Win_ReadFromTextInWin(W2D.Win2Dos(AdoRec.F  ields("per_name").Value))

    که درست نبود
    کلا همه چیز ؟؟؟ هست
    با سلام
    اگه فايل رو درست و حسابي رجيستر کرده باشي ، فقط کافيه سه دستور زير رو توي VB6 بنويسي و جواب بگيري
        Dim D2W As New W2D_D2W.ClsDos2Win_Iran
    Dim W2D As New W2D_D2W.ClsWin2Dos_Iran

    MsgBox D2W.Dos2Win_ReadFromTextInWin(W2D.Win2Dos("هر متني که دلت ميخواد"))

  18. #138

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام دوستان
    این مشکل شما رو حل کردم
    البته اطلاعات رو تو بانک sql ذخیره کردم ولی با اکسس امتحان نکردم.
    خواستید بگید تا راهنمایی کنم.
    شرمنده فقط راهنمایی می کنم
    نمونه یا سورس نمیگذارم.
    چون براش زیاد وقت گذاشتم.
    منتظر سوالاتون هستم

  19. #139

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام.دوستان یبار هم که یکی ماشتاق شد تا کمک کنه کسی کمک نمیخواد؟

  20. #140

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام به دوستان.من چطور میتونم توی وب از این dll استفاده کنم؟
    ممنون از زحماتتون

  21. #141

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام و احترام
    من مشکل در افزودن dll به پروژه را دارم.میشه کلاسشو برام بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی خیلی ممنون

  22. #142

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    مهندسین عزیز باور کنید لازم دارم کلاس الگویتم ایران سیستم را میخوام

  23. #143

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام به خدمت همه دوستان ،
    به ویژه کاربر M_MAM_M ، من dll شما رو دانلود کردم و کارمو راه انداخت ، واقعا به درد بخور بود .
    از شما واقعا تشکر می کنم .
    سالم و موفق باشید

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام
    من از اين dll استفاده كردم ولي تبديل رو انجام نداد. و باز هم بصورت متون نامفهوم خروجي ميده. ممكنه فارسي ساز داس من متفاوت باشه؟ فكر ميكنم از vegaf استفاده ميشه.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

  25. #145
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط Payam Moradi مشاهده تاپیک
    سلام
    من از اين dll استفاده كردم ولي تبديل رو انجام نداد. و باز هم بصورت متون نامفهوم خروجي ميده. ممكنه فارسي ساز داس من متفاوت باشه؟ فكر ميكنم از vegaf استفاده ميشه.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    با سلام

    براتون فايل فارسي ساز داخل محيط داس براي ايران سيستم رو گذاشتم
    ولي بايد به نکته زير توجه کنيد :
    محيط داس بايد بصورت Full Screen باز شده باشه
    (البته اگه داخل ويندوز ميخواهيد تست کنيد)
    براي مثال در ويندوز سون که پنجره کماند اين قابليت رو نداره ، مسلماً شما نميتوند از اين ابزار استفاده کنيد
    يعني حتي بعد از اجرا کردن اين فايل ، کارکترها بصورت نامشخصي نشان داده خواهند شد

    يه راه ديگه هم هست و اون اينکه متني که به داس تبديل شده را دوباره به ويندوز تبديل کنيد

    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام خدمت مهندسین عزیز
    من با فایل w2d_d2w کا تبدیل dbf ایران سیستم رو به ویندوز به خوبی انجام دادم و در گریدویو C#‎‎‎ به طور دقیق و درست نمایش دادم.
    مشکلی که هست اینه که به از انجام تغییرات لازم در گرید و دریافت محتوای گرید به صورت دیتا تیبل شروع به تبدیل داده های این دیتا تیبل مینم از ویندوز به dbf.
    اما هر کاری میکنم کانورت نمیکنه و فقط مقدار nul یا همون "" رو برمیگردونه.
    کدی که نوشتم به صورت زیره:
     // convert datagridview to datatable                        dtkar = DataGridView2DataTable(dgvKar, TableName);


    //ClsDos2Win_Iran d2w = new ClsDos2Win_Iran();
    ClsWin2Dos_Iran w2d = new ClsWin2Dos_Iran();




    w2d.Set_LA_to_OneChar = true;
    w2d.SelectProvider = enProvider.vbMicrosoft_Visual_FoxPro_Driver;
    w2d.ShowMsgBoxErrorIfOccur = false;


    for (int i = 0; i < dtkar.Rows.Count; i++)
    for (int j = 0; j < dtkar.Columns.Count; j++)
    {


    dtkar.Rows[i][j] = w2d.Win2Dos(dtkar.Rows[i][j]);
    }


    لازم به ذکر است که provider رو با هر سه مقدار خود در این dll تست کردم اما بازم نتیجه یکی بود.
    مقادیر ممکن برای provider:

    vbMicrosoft_Visual_FoxPro_Driver
    vbMicrosoft_JET_OLEDB_4_0
    vbVFPOLEDB_1

    لطفاًراهنماییم کنید که بد جوری گیرم

  27. #147
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام خدمت شما دوست عزیز : prans_tork

    برنامه خودتون را با قابليت ادمين اجرا کنيد و يه تستي بکنيد ببينيد مشکل حل ميشه يا خير

    موفق باشيد

  28. #148
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    از پاسخ مهندس عزیز M_man_M ممنونم
    منظورتون رو از قابلیت ادمین نگرفتم!
    اگه منظوورتون run as administrator کردن vs 2012 هستش تست کردم اما مشکل باقی است
    برای مثال:

    orginal value: 2473630035

    و نتیجه :

    changed value:

    یعنی هرچی باشه به این تبدیل میشه : ""
    باز هم از پاسختون ممنونم

  29. #149
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با عرض سلام خدمت تمامي دوستان

    ريويژن جديد

    تا اونجايي که تونستم کاري کردم که براي تبديل اجازه‌ي دسترسي بالايي نخواد
    يعني حتماً لازم نباشه که برنامه Run as Administrator اجرا بشه

    اگه احياناً دوستي مجدداً با اين مشکل مواجه شد ،
    خوشحال ميشم که به من اطلاع بده و بگه در چه شرايطي به مشکل برخورد کرده

    با تشکر از تمامي دوستان
    و آرزوي موفقيت براي همگي

    ورژن جديدتري از اين فايل موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : جمعه 24 مرداد 1393 در 10:49 صبح دلیل: اضافه شدن ورژن جديدتر

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام مهندس
    من ورژن 2.0.0.2 رو استفاده میکردم
    با این حال ورژن W2D_D2W v2 build3 رو دانلود، رجیستر و جایگزین کردم
    اما مشکل همچنان باقیه که در ویندوز به داس ایران سیستم، هر چی بهش میدم، "" (null) برمیگردونه
    کدی که گذاشته بودم که فکر نکنم از لحاظ آرگومنت اشکالی داشته باشه؟
    ممنونم از کمکتون

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام دوباره
    و تشکر ویژه از مهندس M_MAN_M
    در ورژن جدیدی که گذاشتین با تغییر پرووایدر به vbMicrosoft_JET_OLEDB_4_0 مشکل حل شد که در ورژن قبلیش با این هم حل نمیشد
    دستتت درد نکنه و همه جوره ممنون

  32. #152
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط prans_tork مشاهده تاپیک
    با سلام دوباره
    و تشکر ویژه از مهندس M_MAN_M
    در ورژن جدیدی که گذاشتین با تغییر پرووایدر به vbMicrosoft_JET_OLEDB_4_0 مشکل حل شد که در ورژن قبلیش با این هم حل نمیشد
    دستتت درد نکنه و همه جوره ممنون
    سلام
    اينکه مشکل شما حل شد به همون علت قبلي بود که به شما هم گفته بودم
    بايد حتماً با قابليت ادمين اجرا مي کردي تا مشکلت حل بشه

    ولي چرا هنوز با پروايدرهاي ديگه مشکل داره
    اين علتش اينه که اين پروايدرها روي دستگاهت نصب نيست
    اگه مطالب قبلي رو بخوني ميتوني از اونها استفاده کني و
    در ضمن پروايدرها رو نيز در صورت لزوم نصبش کني
    و اين مشکل ربطي به قابليت ادمين اجرا کردن نداره

    موفق باشيد

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام دوباره خدمت مهندس M_MAN_M
    ورژن جدیدی که ارائه کردین (
    W2D_D2W v2 build3
    ) عالی کار میکنه
    فقط بعضی جاها با حرف "ک" مشکل داره اما نه همه جا و بعضی جاها هم بین کلمات فاصله نمیزادهو
    برای مثال :
    شرثت سيمان
    یا
    مسئول تامين قطعات يدثي
    یا
    مديربرق والثترونيث

    و مثال برای فاصله:
    افضلسلطاني
    یا
    جلائيمقدم
    یا
    غنيزادهقديمي
    یا
    خياطرستمي

    در ضمن به دو صورت زیر هم حل نشد:
    d2w.AddSpaceAfterUpperCase = true;
    d2w.SpaceKind = enSpaceKind.Space_Chr_32;

    /////////////////////////////////////////////////////////

    d2w.AddSpaceAfterUpperCase = true;
    d2w.SpaceKind = enSpaceKind.MiniSpace_Chr_157;


    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله prans_tork : شنبه 17 خرداد 1393 در 23:16 عصر

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام مجدد
    یه اشکال دیگه هم داره مهندس M_MAN_M
    اونم اینه که تمام فیلدهایی که دارای عدد و حروف با هم هستند ترتیب عدد و حروف پس از تبدیل برعکس میشه.
    برای مثال :
    مقدار اصلی فیلد : SK0123
    پس ازتبدیل: 0123SK
    با تشکر

  35. #155
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    نقل قول نوشته شده توسط prans_tork مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    یه اشکال دیگه هم داره مهندس M_MAN_M
    اونم اینه که تمام فیلدهایی که دارای عدد و حروف با هم هستند ترتیب عدد و حروف پس از تبدیل برعکس میشه.
    برای مثال :
    مقدار اصلی فیلد : SK0123
    پس ازتبدیل: 0123SK
    با تشکر

    مهندس جان
    عزيييزم !!!

    هدف من از ارائه‌ي اين فايل ، دادن انعطاف زياد به برنامه هاست
    اگر هدف من تبديل يک جدول بود که يه ابزار ميساختم که وروديش يه جدول باشه و خروجيش يه جدول ديگه
    نه اينکه بيام يه کتابخانه ارائه کنم که وروديش يه متنه و خروجي اون يه متن ديگه

    نکته اي که شما گفتيد قابل بررسي هست ولي
    آيا اصلاً اين فيلدي که شما داريد روي تبديل اون وقت و هزينه ميکنيد ، امکان داره توش متن فارسي باشه ؟

    قطعا برنامه اي که شما داريد آماده ميکنيد ، ورودي اون براي تبديل اطلاعات تحت داسش مشخصه
    يعني اينکه مشخصه که فايل ورودي از چه نوعي هست ، يا اينکه چه ستون هايي داره
    پس براي صرفه جويي در امکانات ، تنها ستون هايي رو تبديل کنيد که امکان درج متون فارسي داخلش هست.

    موفق باشيد

  36. #156
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام مهندس عزیز M_MAN_M

    چرا عصبانی شدی مهندس

    بله اطلاعات فارسی توی فایل ورودی زیاده اما یک فیلد هم داره که توی اون اطلاعات به صورت ترکیبی از حروف انگلیسی و اعداده.
    مثل عکس زیر1.jpg

    اگه لازمه میتونم فایلهای dbf ورودی رو براتون پیام خصوصی کنم چون اطلاعاتشون تا حدودی سکرته.
    فایلهای ورودی، فایلهای dbf تولیدی برنامه ListDisk تأمین اجتماعی هستش.

    بازم از کمکتون ممنونم

  37. #157
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    89

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    سلام عزيييييييزم

    نميدونم شما عصبانيت من رو از کجا تشخيص دادي
    من در ابتداي پيام ، يه آدمک متعجب برات گذاشتم "" که اگه با موس هم روش ميومدي برات به فارسي تولتيپ ميکرد
    در ادامه هم سه تا علامت تعجب گذاشتم "!!!"
    چه ربطي به عصبانيت داشت ؛ خدا ميدونه

    حالا ؛
    شما خودت داري حرف من رو ميزني
    وقتي فيلدي داري که توش حروف انگليسي و اعداد هست
    چه نيازي به تبديل اون با مبدل هست ؟
    حالا اصلاً اين ابزار هيچ ؛ به فکر سرعت برنامه‌ي خودت باش
    مسلماً پردازش پنج تا ستون سريعتر از پردازش ده تا ستون خواهد بود

    پس باز هم تأکيد ميکنم :
    براي صرفه جويي در امکانات ، تنها ستون هايي رو تبديل کنيد که امکان درج متون فارسي داخلش هست.

  38. #158

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    با سلام خدمت دوستان به خصوص خدمت استاد بزرگوار جناب آقای M_Man_M که در مورد این کانورتور زحمات زیادی کشیدین.
    باید عرض کنم من هم با مشکلی مشابه مشکل جناب آقای prans_tork برخورد کردم فیلد من شامل کدی است که عبارت است از 5 عدد+1 فضای خالی+1حرف+3 عدد (به طور مثال 002ه 40601) که در برنامه ابتدا 5 عدد آمده و ... ولی وقتی از کانورتور جنابعالی برای تبدیل استفاده می کنم به صورت معکوس تبدیل می شود یعنی اول بخش 3 عددی بعد حرف بعد فضای خالی و در انتها بخش 5 عددی که برای جستجو زمانی که کاربر می خواد مقادیر رو تایپ کنه دچار مشکل می شود. جالب اینجاست که وقتی نتایج کوئری را مشاهده می کنی همه چیز درسته ولی وقتی می خواهی عبارت شرط رو بنویسی متوجه مساله می شوی. البته فکر کنم برای این موضوع نشه کاری کرد و باید خودمون براش با دستورات اسکیوال تدبیری بیندیشیم چون برای تایپ همین مثال هم من مجبور شدم برعکس تایپ کنم تا درست نشون بده. زبان فارسیه دیگه، کاریش نمی شه کرد.
    به هر حال بابت کانورتورتون باز هم تشکر می کنم. تا الان چند بار منو نجات داده.

  39. #159
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    عالی بود مهندس M_MAN_M

    بازم از راهنمایی و پیشنهادت ممنونم پس من ستونهایی رو که انگلیسی یا انگیسی و عدد با همه تبدیل نمیکنم و فقط ستونهای دارای کاراکتر فارسی رو به مبدل ارسال میکنم.

    اما یه سوال
    1- در مورد حرف "ک" در بعضی مواقع که به "ث" تبدیل میشه و یا اون فاصله ای که گفتم مثلاً: "خیاط رستمی" تبدیل میشه به "خیاطرستمی" چیکار کنم؟


    از راهنماییت خیلی خیلی ممنونم

    قبلا هر وقت اسم dbf میومد تنم میلرزید

  40. #160
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

    مهندس M_MAN_M عزیز من فایل های اصلی ورودی رو تو محیط فاکسپرو دیدم و اون قضیه که در مورد حرف "ک" به "ث" تبدیل میشد و بعضی جاها فاصله نمیزاشت حله و خود فایل اصلی هم تو محیط فاکس به همون شکل بود.

    در کل اینکه dll شما مثل توپ کار میکنه و از اینکه برای این dll وقت میزارید و همچنین در دسترس عموم قرارش میدین ممنونم.

    فقط یک نکته : بعضی جاها که محتوای فیلد، ترکیبی از کاراکترای فارسی و برخی کاراکترهای خاص دیگه هست اون موقع ترتیب قرارگیریشون به هم میخوره که البته مشکل بزرگی نیست و من خودم اینو حل کردم و شما اگه لازم دونستید تو dll خودتون لحاظش کنید.

    برای مثال : " رئیس واحد * " --> بعد از تبدیل میشه : " *رئیس واحد "

    همه جوره از کمکتون متشکرم

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •