نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل جستجوی عکس در استفاده از stored procedure

  1. #1

    مشکل جستجوی عکس در استفاده از stored procedure

    با سلام به دوستان عزیز من برای جستجو از stored procedure ها استفاده می کنم و با استفاده از کنترل data grid میتنونم اطلاعات خودم رو نمایش بدم ولی مشکل اینجا هستش که جدول من دارای فیلد تصاویر هستش و وقتی می خوام از طریق فیلد name که یکی از فیلد ها هستش تصویر مربوط به اونو پیدا کنم بجای نمایش تصویر مسیر اونو رو که به طور مثال IMAGE\1.JPG هستش رو نشان میده من چیکار باید بکنم تا خود تصویر رو نمایش بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    حداقل دو راه دارید:
    1- یک ستون تمپلیت اضافه کنید. سپس در قسمت dataGridItem آن یک کنترل وب تصویر قرار دهید. سپس مسیر عکس این کنترل را با استفاده از DataBinder.Eval معروف مقدار دهی کنید.
    2- دیتاگرید به صورت خودکار متن را به صورت HTML نمایش می دهد. یعنی فقط کافی است تا متن ستونی که مقدار یاد شده را نمایش می دهد دریافت کنید و بلافاصله در رخداد dataBind ، تگ img را جایگزین نمایید. به این صورت به صورت عکس رندر می شود.

  3. #3

    مشکل در توضیحات شما

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    حداقل دو راه دارید:
    1- یک ستون تمپلیت اضافه کنید. سپس در قسمت dataGridItem آن یک کنترل وب تصویر قرار دهید. سپس مسیر عکس این کنترل را با استفاده از DataBinder.Eval معروف مقدار دهی کنید.
    2- دیتاگرید به صورت خودکار متن را به صورت HTML نمایش می دهد. یعنی فقط کافی است تا متن ستونی که مقدار یاد شده را نمایش می دهد دریافت کنید و بلافاصله در رخداد dataBind ، تگ img را جایگزین نمایید. به این صورت به صورت عکس رندر می شود.
    خواهش میکنم در مورد قسمت 1 بیشتر توضیح بدهید ببینید من از یک کنترل data grid استفاده میکنم و همچنین تو sql از stored procedure اگه میخوای برنامه رو برات بنویسم با اطلاعات stored procedure چون من از توضیح قسمت 1 شما سر در نمی آرم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اینجا اصلا مهم نیست از رویه ذخیره شده استفاده می کنی یا یک View‌و یا یک کوئری ساده. تنها این مهم است که حاصل تمام اینها یک سری رکورد است.
    یک ستون تمپلیت به دیتاگرید اضافه کن. (روش اینکار در جزوه های من موجود است(در کتابخانه سایت))
    سپس یک کنترل تصویر در آن قرار بده.
    تا اینجا مطلب خاصی نبود.
    سپس به خواص این کنترل اضافه شده مراجعه کن و قسمت DataBindings را انتخاب کن. یک صفحه باز می شود. سپس ImageURL را انتخاب کن و در قسمت Custom binding expressions بنویس:
    DataBinder.Eval(((DataGridItem)Con  tainer).DataItem, "img_url" ) 


    img_url همان فیلد مسیر تصویر است در دیتابیس شما.

  5. #5

    کتابخانه کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    اینجا اصلا مهم نیست از رویه ذخیره شده استفاده می کنی یا یک View‌و یا یک کوئری ساده. تنها این مهم است که حاصل تمام اینها یک سری رکورد است.
    یک ستون تمپلیت به دیتاگرید اضافه کن. (روش اینکار در جزوه های من موجود است(در کتابخانه سایت))
    سپس یک کنترل تصویر در آن قرار بده.
    تا اینجا مطلب خاصی نبود.
    سپس به خواص این کنترل اضافه شده مراجعه کن و قسمت DataBindings را انتخاب کن. یک صفحه باز می شود. سپس ImageURL را انتخاب کن و در قسمت Custom binding expressions بنویس:
    DataBinder.Eval(((DataGridItem)Con  tainer).DataItem, "img_url" ) 


    img_url همان فیلد مسیر تصویر است در دیتابیس شما.
    به لطف شما امید وارم به جواب برسم ولی گفتید کتابخانه من چطوری میتونم کتابخانه سایت رو پیدا کنم (امیدوارم همیشه موفق باشین)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به پایین صفحه سمت چپ دقت کن. لینکش رو پیدا می کنی.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    به پایین صفحه سمت چپ دقت کن. لینکش رو پیدا می کنی.
    آقای ناصری ممنون از این همه کمکتون ولی من یه گله ازتون دارم اونم اینکه من بعد از دانلود مقاله تون دیدم همش از زبان c و C++‎ صحبت شده طرز کارها همش با این زبانه , در مورد نرم افزار dream weaver که جایگاه اصلی شروع کاره برای اضافه کردن این ستون توضیحی داده نشده یا من ندیدم ولی اگه اشاره ای شده یا مقاله دیگری در مورد اون دارین لطفا منو راهنمایی کنید باز هم تشکر :oops:
    در ضمن زبان من vb هستش

  8. #8
    ناصری نه نصیری !!!!
    :wink:

    dream weaver . fronpage ماله تازه کارهاست!!!
    شما که ماشالله یه پا بروفشنال پروگرمینگ هستی!!!! :wink:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    ناصری نه نصیری !!!!
    بالاخره ناصری یا نصیری؟! :evil2:
    (یکی از کاربردهای ویرگول اینجا بارز است! + هر وقت از شکلک بالا استفاده می کنم یاد اینپرایز می افتم! شاید چون در نوشته هاش از این شکلک زیاد استفاده می کنه.+ مهندس جان فکر کنم ترم قبل تموم شده ها! :wink: )

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    ناصری نه نصیری !!!!
    بالاخره ناصری یا نصیری؟! :evil2:
    (یکی از کاربردهای ویرگول اینجا بارز است! + هر وقت از شکلک بالا استفاده می کنم یاد اینپرایز می افتم! شاید چون در نوشته هاش از این شکلک زیاد استفاده می کنه.+ مهندس جان فکر کنم ترم قبل تموم شده ها! :wink: )
    آقای نصیری من رو می بخشید من چاکر شما هستم و هر چی تو این زمینه دارم از شما و راهنمایی خوبته ولی خدمت اون دوست عزیزی که گفت دیگه اون نرم افزار قدیمی شده بگم که ما انسانها هستیم که قدیمی و کهنه شدیم نه نرم افزار های کامپیوتری
    بازم من از راهنمایی خوبتون تشکر میکنم هم ناصری و هم نصیری دوتاشون هم یهتون مییاد :sunglass:

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Stored Procedure
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 00:54 صبح
  2. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  3. stored procedure
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 15:50 عصر
  4. Stored Procedure
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 12:58 عصر
  5. ذخیره خروجی Stored Procedure در یک جدول
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •