نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه محاسبه درصد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Question نحوه محاسبه درصد

    سلام اهل فن خسته نباشید
    من توی برنامم محاسبه صدور پروانه ساختمانی می خوام این فرمول رو محاسبه کنم
    val(text1.text) + val(text2.text) * 50%
    یعنی می خوام در 50 درصد ضرب بشه
    یا اینکه توی یه فرمول دیگه 5 درصد کل مبلغ رو محاسبه کنه یعنی مثلا 5 درصد کل text3.text
    وقتی که از % استفاده می کنم چون جز تعریف متغیرهای وی بی هستش error می گیره لطفا نحوه محاسبه درصد رو بفرمائید .ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: نحوه محاسبه درصد

    دوست من 50 % یعنی نصف.پس میتونی در نصف خودش ضرب کنی.
    واسه 5 % هم میتونی عدد رو در 5 ضرب کنی و بر 100 تقسیم کنی.عددی که بدست میاد میشه 5 درصد عدد خودتون.حالا اونو به عدد اول اضافه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: نحوه محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط ramsess مشاهده تاپیک
    سلام اهل فن خسته نباشید
    من توی برنامم محاسبه صدور پروانه ساختمانی می خوام این فرمول رو محاسبه کنم
    val(text1.text) + val(text2.text) * 50%
    یعنی می خوام در 50 درصد ضرب بشه
    یا اینکه توی یه فرمول دیگه 5 درصد کل مبلغ رو محاسبه کنه یعنی مثلا 5 درصد کل text3.text
    وقتی که از % استفاده می کنم چون جز تعریف متغیرهای وی بی هستش error می گیره لطفا نحوه محاسبه درصد رو بفرمائید .ممنونم
    براي خروجي 50% :

    text3.Text = ((Val(text1.Text) + Val(text2.Text)) * 50 / 100)



    براي خروجي 5% (خروجي نهايي):

    text3.Text = ((((Val(text1.Text) + Val(text2.Text)) * 50 / 100) * 5) / 100)



    التماس دعا.
    موفق باشيد.

  4. #4

    نقل قول: نحوه محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط saied_genius مشاهده تاپیک
    براي خروجي 50% :

    text3.Text = ((Val(text1.Text) + Val(text2.Text)) * 50 / 100)



    براي خروجي 5% (خروجي نهايي):

    text3.Text = ((((Val(text1.Text) + Val(text2.Text)) * 50 / 100) * 5) / 100)



    التماس دعا.
    موفق باشيد.
    محاسبه 1 درصد چطوره؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه محاسبه درصد

    سلام
    اول اينكه تاريخ تاپيك رو هم نگاه كنيد
    و براي محاسبه 1 درصد به جاي 50 عدد 1 رو بزاريد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: نحوه محاسبه درصد

    از تاریخ تاپتیک خیلی گذشته ولی به این شکل هم می تونید حساب کنید

    Public Function Darsad(AddDarsad As String, Numberic As Long) As Integer
    AddDarsad = Replace(AddDarsad, "%", "")
    Darsad = Numberic * AddDarsad / 100
    End Function


    Private Sub Command1_Click()




    Print Darsad("50%", 5000)


    End Sub






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •