نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برنامه ای در جهت یافتن شماره سریال تمام CPU ها

  1. #1

    برنامه ای در جهت یافتن شماره سریال تمام CPU ها

    من بدنبال برنامه ای هستم تا بتوانم شماره سریال cpu را پیدا کنم
    البته با جستجو در اینترنت فقط سورسی را پیدا کردم که مربوط به cpu ها قدیمی بود
    مثلا 286 تا 486 ولی به بعد آن را یافت نکردم.
    لطفا اگر کسی در این مورد اطلاعی دارد ما را بی خبر نگذارد.

  2. #2

    cpu id

    سلام من این سورس را از همینجا دیدم. لطفا اگر اون سورسی که برای cpu های قدیمی
    گرفتی برای من بفرست. o9123172663@yahoo.com

    bool CPU::IsCPUSerialSupported()
    {
    bool bSupported = false;
    DWORD cpufeat = 0;
    _asm
    {
    xor eax, eax
    inc eax
    CPUID
    mov cpufeat, edx
    }
    if(0x00040000 & cpufeat) // get bit 18
    {
    bSupported = true;
    }
    return bSupported;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    تا اونجایی که من تحقیق کردم بهتره که از شماره cpu برای گزاشتن قفل استفاده نکنید.
    شاید هارد بهتر باشه.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط afshinghaffari مشاهده تاپیک
    سلام من این سورس را از همینجا دیدم. لطفا اگر اون سورسی که برای cpu های قدیمی
    گرفتی برای من بفرست. o9123172663@yahoo.com

    bool CPU::IsCPUSerialSupported()
    {
    bool bSupported = false;
    DWORD cpufeat = 0;
    _asm
    {
    xor eax, eax
    inc eax
    CPUID
    mov cpufeat, edx
    }
    if(0x00040000 & cpufeat) // get bit 18
    {
    bSupported = true;
    }
    return bSupported;
    }
    این کد هنوز ادامه داره.
    تا اینجا فقط مشخص میکنه که آیا پشتیبانی میکنه از شماره سریال یا نه
    نقل قول نوشته شده توسط MNosouhi مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که من تحقیق کردم بهتره که از شماره cpu برای گزاشتن قفل استفاده نکنید.
    شاید هارد بهتر باشه.
    بهتره ترکیبی استفاده بشه چون اونم مشکلات خاص خودش رو داره
    You never know what you can do until you try

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    اینم سورس کامل برای دریافت مشخصات CPU

    http://masterdelphi.com/phpbb2/download.php?id=11

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •