نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فلش در html

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    37

    فلش در html

    سلام دوستان
    من یک صفحه ای دارم که در آن یک آبجکت فلش گذاشتم . می خواهم کاری کنم که اگر کاربر روی دستگاهش plug in flash نصب نبود ، به جای آبجکت من یک پیغام به زبان فارسی آماده کنم و نمایش بدهم آیا به نظر شما امکان پذیر هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله! می توان چک کرد آیا شخصی پلاگین مربوطه را روی سیستم خودش دارد یا نه . اینطوری :
    http://www.webreference.com/js/tips/010613.html
    و
    http://www.webreference.com/js/tips/010523.html

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    37

    استفاده از js

    سلام آقای نصیری
    با تشکر فراوان و با عرض شرمندگی :( ،
    من به آدرس های مربوطه مراجعه کردم ولی نمی دانم چگونه باید از فایل js مربوطه استفاده نمایم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اشکالی نداره عزیزم! به اینصورت می توان استفاده کرد ( سورس صفحه ی HTML‌ اینبار با وی بی اسکریپت ):

    <html>

    <head>
    <META name=VI60_defaultClientScript content=VBScript>
    <title>Test Flash</title>

    <SCRIPT LANGUAGE=VBScript>
    Function Flash_checkForActiveX
    Dim hasPlayer, playerversion, minVersion
    minVersion = 4
    hasPlayer = false
    playerversion = 10
    Do While playerversion >= minVersion
    On Error Resume Next
    hasPlayer = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash .ShockwaveFlash." & playerversion & "")))
    If hasPlayer = true Then Exit Do
    playerversion = playerversion - 1
    Loop
    Flash_checkForActiveX = hasPlayer
    End Function
    </SCRIPT>


    <SCRIPT LANGUAGE=vbscript>
    <!--
    if Flash_checkForActiveX=true then
    window.document.write "flash is not supported."
    else
    window.document.write "flash is supported."
    end if

    -->
    </SCRIPT>

    </head>

    <body >

    </body>

    </html>

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •