نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

  1. #1

    مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    سلام
    می خواستم بدونم چه طوری میشه روی یک فایل sql پسورد گذاشت هر کاری کردم نتونستم این کارو بکنم من از نسخه sqlserver developer و express استفاده می کنم تب سکیوریتی رو نتونستم پیدا کنم و هیچ جا هم موقع ساختنش ازم نخواست که پسورد و یوزر بزارم رو فایل. فقط تو sqlserver compact تونستم این کارو انجام بدم که اصلا ما این برنامه کار نکردم تابه حال و فقط همینجوری یه فایلی ساختم .
    خواهش می کنم کمکم کنید ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    يه سر به لينك زير بزن:

    https://barnamenevis.org/showth...529#post662529

    مشكلت حله.

    موفق باشيد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    مرسی اون قسمت رو پیدا کردم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    من این کارهارو کردم :

    براي ساختن user:

    1- از طريقSql Management Studio سرور مورد نظر را باز كنيد
    2- فولدر Security را باز كنيد.
    3- بر روي پوشه Logins كليكراست كرده و new Login را كليك نماييد.
    4- در قسمت login name نام كاربري مورد نظر خود را وارد نماييد و در قسمت پايين تر در sql server authentication پاسورد و تاييد پسورد خود را وارد نماييد.
    5- به قسمت user mapping برويد و ديتابيس مورد نظر خود را (كه مي خواهيد اين كاربر فقط به آن ديتابيس دسترسي داشته باشد) انتخاب نماييد.
    6- به قسمت securables (از عنوان هاي سمت چپ) برويد.
    7- بر روي add كليك نماييد و گزينه مورد نظر را انتخاب كنيد.
    8- بر روي گزينه آخر كه بگذاريد كاربر به تمامي اطلاعات آن آن سرور كه مربوط به آن ديتابيس است را دسترسي خواهد داشت.
    9- در صورتي كه مي خواهيد دسترسي محدودتري داشته باشد از گزينه هاي ديگر استفاده كنيد (كه خود بحث مفصلي دارد ).
    10- در قسمت status (در سمت چپ) گزينه grant و Enable را (از سمت راست) انتخاب نماييد.
    سپس بر روي ok كليك نماييد.

    ارور میده البته قسمت7و 8 رو نگرفتم منظورش از آخرین گزینه چیه . ارورم با این مضمونه :

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Create failed for Login 'alireza'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=9.00. 3042.00&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo. ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&Ev tID=Create+Login&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:

    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

    ------------------------------

    The MUST_CHANGE option is not supported by this version of Microsoft Windows. (Microsoft SQL Server, Error: 15195)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=09.00 .3042&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=15195&LinkId=20476

    ------------------------------
    BUTTONS:

    OK
    ------------------------------


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    مشکل من دقیقا مورد بالاست .راهحل اون چیه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در گذاشتن user,password روی فایل sqlserver

    با سلام در تب genral، چک گزینه Enforce password policy را بردارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •