نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

  1. #1

    تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    سلام دوستان
    من یه مسترپیج دارم و 5 تا صفحه.توی مسترپیج یه لینک باتن هست.من میخوام وقتی که کاربر توی صفحهhelp.aspx هست اگه روی این لینک باتن کلیک کنه ,منتقل بشه به صفحه اول مثلا fff.aspx
    من چه طوری باید تشخیص بدم که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟؟؟ (من میخوام تشخیص بدم که آیا کاربر توی صفحه help.aspx هست یا نه؟)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mh19842008
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    163

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    من منظورت را دقیقاً متوجه نشدم زمانی که کاربر را خواسته باشی به صفحه دیگه با کلیک روی یک لینک منتقل کنی که response.redirect میتونه به شما کمک کنه و اگه خواسته باشید کاربران یک صفحه را تشخیص دهید باید در زمانه درخواست یک صفحه کد کاربری یا IP کاربر رو دریافت کنی یا اگه فقط تعداد آن را خواسته باشی میتونی یک شمارنده تعبیه کنی وبا درخواست هر صفحه یکی به شمارنده مربوط به اون صفحه اضافه کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    سلام
    اگه منظورتو درست متوجه شده باشم :

    Request.Url.ToString();

  4. #4

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    فرض کنید کاربر توی صفحه s.aspx باشه اگه روی لینک باتنی که توی مسترپیج هست کلیک کنه هیچ اتفاقی نیفته.ولی اگه توی صفحه d.aspx باشه وقتی روی لینک باتن کلیک میکنه به صفحه اول بره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mh19842008
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    163

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    میشه این کارو کرد ولی معمولا این لینک به این شکل رو، در داخل صفحه مورد نظر تعبیه می کنن.
    اگر شما یک صفحه defualt دارید که این لینک به این صفحه اشاره داره نباید جای نگرانی باشه چون اگر روی لینک در صغحه کلیک بشه باز در همین صفحه می مانید فقط یک postback دارید
    تا جایی که من متوجه شدم اینکارو میتونی انجام بدی اگه بد متوجه شدم این بنده رو ببخشید
    موفق باشئد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    سلام دوست خوب
    میتونی در page_load هر صفحه یه session تعریف کنی
    وقتی وارد صفحه میشه session ش یک بشه
    بعد توی لینک چک کنی که آیا session مربوط به aa.aspx یک هست یا نه اگه یک نبود خوب به صفحه aa.aspx بره اگه یک بود الان صفحه بز شده
    بعد با بسته شدن هر صفحه session ش رو 0 کنی
    البته تو page_load وقتی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    ببخشید نصفه نیمه اومد حواسم نبود ارسالو زدم
    البته تو page_load وقتی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    ببخشید نصفه نیمه اومد حواسم نبود ارسالو زدم
    البته تو page_load وقتی session رو

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    session رو اینجوری تعریف کن تو page_load صفحه help.aspx
    try{
    Session.Add("visithelp", "1");
    }
    catch
    {
    }
    حالا تو لینک چک کن که visithelp برابر 1 هست اگه بود خوب نشانه اینه که صفحه باز است
    اینجوری
    try
    {
    Session[
    "ticket"] = "1";
    if (Session["visithelp"].ToString().Trim() != "1")
    {
    Response.Redirect(
    "fff.aspx");
    }

    }
    catch
    {

    }
    نکته مهم با بسته شدن اون صفحه باید سشن visithelp رو برابر 0 کنی
    دیگه بقیش به خودت بستگی داره

    البته راههای دیگری هم هست
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: تشخیص این که کاربر توی کدام صفحه هست؟؟

    سلام
    دوست عزیز برای فهمیدن اینکه در حال حاضر در کدام صفحه هستی میتونی ازاین کد استفاده کنی

    string pathname = Request.Path.Substring(Request.Path.LastIndexOf("/") + 1);


    حالا میتونی با یک do case یا if پارامتر pathname را با مقداری که میخواهی چک کنی مثلا

    if (pathname == "help.aspx ")
    {
    ...............
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •