نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از dll در پروژه وب

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151

    Unhappy استفاده از dll در پروژه وب

    به نام خدا
    من یه dll توی دلفی نوشتم و حالا می خوام اونرو توی پروژه وب سایتم استفاده کنم ولی وقتی اون رو به پروژه اضافه می کنم کلاس ها و متدهاش رو میشناسه ولی موقع اجرا خطا میده
    ضمنا پروژه وب رو با asp.net3.5 و با #C نوشتم
    البته اونرو وقتی توی پروژه winform اضافه می کنم کاملا کار میکنه و مشکلی هم نداره

    اگه ممکن هست اصول استفاده کردن از یه dll و یا activex رو توی وب توضیح دهید .

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    ببينيد دوست عزيز! هر DLL كه تو WinApp كار بكنه دليلي نداره كه تو WebApp هم كار كنه! احتمالا اون Dll براي WebApp طراحي نشده!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151

    Question نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    ببينيد دوست عزيز! هر DLL كه تو WinApp كار بكنه دليلي نداره كه تو WebApp هم كار كنه! احتمالا اون Dll براي WebApp طراحي نشده!
    دوست عزیز حالا چرا اینقدر عصبانی
    خب من هم می خوام بدونم چیکار باید بکنم دیگه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    سلام
    شما در اون سورس دلفی باید تجدید نظر کنید
    مثلا شما در win میتونید هر کاری بکنید ، اما در وب محدود هست اختارتون !
    شاید شما دارید کاری میکنید که اجازه ندارید
    پس سورستون رو برای web دوباره طراحی کنید :)
    موفق باشید

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151

    Red face نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    پس سورستون رو برای web دوباره طراحی کنید :)
    با تشکر از دوستان عزیز
    میشه بفرمایید این دو تا مگه با هم چه فرقی دارند
    مگه dll وب و ویندوزی با هم فرقی میکنه ؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    اگر در ساخت dll برای وب از کلاسهای مشترک بین وب و ویندوز استفاده کرده باشید مشکلی پیش نمیاد. من دلفی بلد نیستم ولی در اضافه کردن dll ها باید ورژن های دات نت فریم ورک را هم در نظر داشته باشید.پلت فرم dll با پلت فرم پروژه وب یا باید دارای ورژن یکسان باشند و یا ورژن پلت فرم dll پایین تر از پروژه وب باشد.(توضیحات بر حسب تجارب خودم است)
    البته اگر شما ذکر میکردید که چه خطایی رو دریافت میکنید بهتر میشد جواب داد

  7. #7

    Thumbs up نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    سلام
    من استفاده می کنم و مشکلی ندارم !
    البته باید از Parameter ها استاندارد استفاده کنی !
    مثلا به جای String از Pchar استفاده کنی ... چه پارامترهای ورودی م چه خروجی !
    و DllImport رو هم برای استفاده در C#‎ یه Search بزن !
    این هم مثال برای دلفی
    library D_Date;

    uses
    SysUtils,
    Classes,
    Date in Date.pas';

    {$R *.res}

    Function D_CurrentTime:PChar;stdcall;
    Begin
    Result:=PChar(CurrentTime);
    End;

    Exports
    D_CurrentTime;

    Begin

    end.

    در ویندوز Dll رو در پوشه System32 و در Web در پوشه Bin کپی کن ...
    خواستن ، توانتستن است !!!

  8. #8

    نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    dll بالا از نوع win32 است و نه اسمبلي دات نت كه اساسا يك dll بومي (native) ويندوز نيست.

  9. #9

    نقل قول: استفاده از dll در پروژه وب

    این کاری که میگم انجام بده :
    در پنجره Soulotion Explorer روی عکس کره زمین (شاخه ی اصلی پروژه) راست کلیک کن و Add refrense را انتخاب کن .
    سپس Tab سومی (Browse) رو بزن و DLL رو انتخاب کن و OK رو بزن .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •