نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجراي فايل صوتي در vC++‎

  1. #1

    اجراي فايل صوتي در vC++‎

    با سلام
    من مي خوام توي vC++‎ برنامه اي بنويسم كه مثلا اگه يه دكمه از كيبرد زده بشه يه فايل صوتي اجرا كنه و بعد اونو ببنده
    همچنين اگه يه دكمه از كيبرد زده بشه با sound recorder شروع به ضبط كردن كنه
    اولي واجب تر ،لطفا راهنمايي كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎

    برای پخش صدا از دستور PlaySound استفاده نمایید .در یکی از برنامه هایی که در بخش اعلانها قرار دادم (پازل) از این دستور استفاده شده است این لینک را ببینید.

  3. #3

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎

    با سلام
    ممنون از پاسختون
    رشته من كامپيوتر نيست و كار با ويژوال تازه شروع كردم اگه ممكنه بيشتر توضيح بديد.

  4. #4

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎


    //#include <windows.h> // win32
    #pragma comment( lib, "Winmm.lib" )

    PlaySound("C:\\Mysound.wav", NULL , SND_FILENAME | SND_ASYNC);

    برای آماده سازی ضبط صدا از :
    waveInOpen
    waveInPrepareHeader

    و برای ضبط صدا از:
    waveOutOpen
    waveInReset

    این توابع را در اینترنت و یا MSDN جستجو کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : یک شنبه 06 بهمن 1387 در 11:45 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار obscure
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    47

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎

    برای کار با فرمت های دیگه از چه توابعی میشه استفاده کرد؟؟

  6. #6

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎

    نقل قول نوشته شده توسط obscure مشاهده تاپیک
    برای کار با فرمت های دیگه از چه توابعی میشه استفاده کرد؟؟
    از طریق MCI command که Windows Multimedia هست :

    #pragma comment( lib, "Winmm.lib")

    TCHAR szCommand [1024] = L"play C:\\music.mp3";
    TCHAR szReturn [1024];

    error = mciSendString (szCommand, szReturn,
    sizeof (szReturn) / sizeof (TCHAR), hwnd);
    برای قطع موزیک هم می توانید با دستوری به همان شکل فقط به جای play کلمه stop را بنویسید و دوباره mciSendString را فراخوانی کنید.




  7. #7

    نقل قول: اجراي فايل صوتي در vC++‎

    با سلام
    از تابع بالا يه مثال يا نمونه كاربردي سراغ داريد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •