نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

  1. #1

    گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    سلام...تو یه شبکه من میخوام از طریق یه کامپیوتر ، ساعت یه کامپیوتر دیگه رو به دست بیارم...با این فرض که ip اون کامپیوتر رو میدونم...چیکار باید بکنم...ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    سوالتون کاملا بجاست ، منم این سوالو دارم
    مورد استفاده اش برای منم اینه که میخوام کلاینت هام موقع روشن شدن ساعتشونو با سرور تنظیم کنن ولی چطوریشو نمیدونم

    اگه سوال دوستمونو جواب دادین سوال منم جواب بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    برای این کار شما باید برای کامپیوتر مقصد یک برنامه بنویسید و روی اون سوار کنید. و سپس درخواست رو به برنامتون بدید

  4. #4

    نقل قول: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    جناب Xcalivorse راستش تا این جاشو که میدونم ولی چه جوریشو نه نمیدونم...
    1 راه دیگه هم وجود داره که نمیدونم چرا درست جواب نمیده...من تو سرور (که میخوام توسط کلاینتها ساعتشو به دست بیارم) از بانک اکسس استفاده میکنم...میتونم توسط دستور select date()
    (و تو sql میشه select getdate()) ساعت سیستم رو بخونم و جواب این کوئری رو بگیرم و تو مثلا یک
    لیبل نشون بدم ... ولی نمیدونم چرا ساعت و تاریخ سیستم خودم رو نشون میده...البته تو یه مقاله خوندم
    که اگه رو سرور sql نصب باشه توسط دستوری که گفتم میشه ساعت سرور رو خوند(چون رو سرور sql ندارم امتحان نکردم) ولی تو اکسس که نشد...حالا مشکل چیه نمیدونم...ممنون میشم کمکم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : پنج شنبه 03 بهمن 1387 در 16:43 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط karaji333 مشاهده تاپیک
    سلام...تو یه شبکه من میخوام از طریق یه کامپیوتر ، ساعت یه کامپیوتر دیگه رو به دست بیارم...با این فرض که ip اون کامپیوتر رو میدونم...چیکار باید بکنم...ممنون
    می توانید از NTP استفاده کنید.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Network_Time_Protocol
    می توانید خودتان یک برنامه سرور بنویسد که روی یک پورت خاص ساعت را ارسال کند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: گرفتن ساعت یک کامپیوتر در شبکه

    من تو سرور (که میخوام توسط کلاینتها ساعتشو به دست بیارم) از بانک اکسس استفاده میکنم...میتونم توسط دستور select date()
    (و تو sql میشه select getdate()) ساعت سیستم رو بخونم و جواب این کوئری رو بگیرم و تو مثلا یک
    لیبل نشون بدم ... ولی نمیدونم چرا ساعت و تاریخ سیستم خودم رو نشون میده.
    شما به چه صورت دارین اینکارو انجام میدین؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •