نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد محدودیت بر روی تعداد کاراکتر متن خوانده شده از دیتابیس

  1. #1

    ایجاد محدودیت بر روی تعداد کاراکتر متن خوانده شده از دیتابیس

    سلام

    دوستان من میخوام محدودیتی برای متن خروجی از دیتابیسم داشته باشم آیا امکانش وجود داره ؟

    مثلا در یکی از تیبل های دیتابیس بالای 300 کاراکتر متن دارم که هنگام نمایش آن محدود بشه به مثلا 100 کاراکتر .

    امید وارم که واضح گفته باشم .

    ممنون میشم کمکم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی کرامتی : چهارشنبه 02 بهمن 1387 در 21:19 عصر دلیل: اصلاح عنوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: درخواست کمک

    $Str_Input= @substr((string)$Str_Input, 0, 100);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: ایجاد محدودیت بر روی تعداد کاراکتر متن خوانده شده از دیتابیس

    اینم یه روش دیگه که وقته select از دیتابیس میتونی استفاده کنی


    SELECT id, name, LEFT(comments, 25) FROM comments ORDER BY cdate DESC LIMIT 5;


    برای اطلاعات بیشتر اینجارو ببین

    http://www.bernzilla.com/item.php?id=400

  4. #4

    نقل قول: ایجاد محدودیت بر روی تعداد کاراکتر متن خوانده شده از دیتابیس

    آقا دستتون درد نکنه
    ردیفه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •