نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

  1. #1

    ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    با سلام
    میخواستم دوستان در مورد ایجاد ارتباط صحیح کریستال رپورت با دیتابیس MDF رو توضیح بدن. من میتونم کانکشن ایجاد و تیبلها و فیلدها رو برای قرار دادن در گزارش بیارم ولی بعد از اجرای گزارش ، خطا میده .Data Source
    از کریستال رپورت 8.5 استفاده میکنم و بانک اطلاعاتی هم رو SQL 2000 هستش.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    ميشه روش كار رو به من هم بگين كه تا الان چكار كردين من هم اين مشكل رو دارم مثل اينكه شما از من جلوتر هستين ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    ايا sql 2000 روي سيستم نصبه
    اگه نصبه توي database expert با ايجاد كانكشن جديد ado مي تونيد از اتصالات اسكيو ال استفاده كنيد

  4. #4

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    شما دقیقا اون خطایی که میده را بزارین تا بیشتر بتونبم کمک کنیم

    Farshad Nooranian


  5. #5

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط noorsoft مشاهده تاپیک
    شما دقیقا اون خطایی که میده را بزارین تا بیشتر بتونبم کمک کنیم
    عرض کنم اول یه پیام خالی میده با عنوان پنجره Database Error . !!
    اوکی میکنم این پیغام رو میده
    ُserver has not yet been opened
    ولی تو دیزاین تایم ، تیبل و فیلدها جهت استفاده در گزارش رو کامل نشون میده !

  6. #6

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    دوست عزیز کدی که توسط اون به کریستال Datasource پاس می دید و اون رو نمایش می دید رو قرار بدید تا بررسی کنیم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #7

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    وقتی که یک کریستال رپورت به برنامه اضاضه میکنم، ویزاردی جهت تنظمیات و برقراری ارتباط با دیتابیس نمایش داده میشود.
    1: در قسمت تنظمیات دیتا سورس ، با انتخاب Project و سپس ADO and OLE DB یک کانکشن ایجاد میکنم ( نوع OLE Provider را Microsoft OLE DB Provider for SQL Server انتخاب میکنم ، در مرحله بعد فقط قسمتSelect Database on the server رو مثلا به Northwind تغییر میدم .) گزینه Test Connection هم صحت برقراری ارتباط رو تائید مکینه.
    2 : در قسمت مربوط به رکورد ست : object type رو table انتخاب و مثلا orders رو به عنوان تیبل انتخاب کرده و تمامی فیلدها رو به گزارش اضافه میکنم ، و Finish.

    حال در قسمت چپ پنجره مربوط به دیزاین رپورت ، تیبل و فیلدهای انتخاب شده رو نمایش میده و هم در خود Detail Section گزارش .
    ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم همون خطایی رو میده که قبلا اشاره شد.
    نمیدونم آیا دوباره باید کدی نیز به آن اضافه بشه یا نه ؟ چون من از کدی استفاده نکرده ام.
    ضمنا باز از دوستان بابت راهنمایی شون تشکر میکنم . ( قبلی ها و بعدی ها ! )

  8. #8

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    شما يك كامند باتون به فرمتون اضافه كنيد و كد زير رو توش بزارين
    Private Sub Form_Load()
    Dim crapp As New CRAXDRT.Application
    Dim crrept As New CRAXDRT.Report
    Set crrept = crapp.OpenReport(App.Path & "\report_ezaf.rpt")
    CRViewer91.ReportSource = crrept
    CRViewer91.ViewReport
    CRViewer91.EnableGroupTree = False
    CRViewer91.Zoom 135
    End Sub
    Private Sub Form_Resize()
    CRViewer91.Top = 0
    CRViewer91.Left = 0
    CRViewer91.Height = ScaleHeight
    CRViewer91.Width = ScaleWidth
    CRViewer91.Refresh
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Set crapp = Nothing
    Set crrept = Nothing
    End Sub

  9. #9

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    میبخشی دوست عزیز ، این فایل report_ezaf.rpt چیه ؟ چطور ایجادش کنم ، یه توضیحی لطف کنین ممنون میشم.

  10. #10

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    اين همون فايل كريستال ريپورت هست كه ازش استفاده ميشه براي ريپورت گيري

  11. #11

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    خب اینجوری چطور تو Run Time شرط برای محدوده گزارش تعیین کنیم ؟

  12. #12

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    همچنان به راهنمایی دوستان نیازمندیم !

  13. #13

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    تو كريستال هم ميشه برنامه نويسي كرد يك نمونش هم شبيه به دستورات بيسيكه من خيلي تو كريستال وارد نيستم ولي ميدونم ميشه

  14. #14

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    دوست عزیز m_vb1386 ضمن تشکر از شما ، چون برنامه تحت وی بی 6 نوشته شده باید شرطهای گزارشگیری نیز در آن کنترل شود .
    دوستان دیگه تا به حال با این مورد برخورد نکرده اند؟ لطفا راهنمایی کنید.

  15. #15

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    اگه بازهم مشكلت حل نشد از فيلد هاي پارامتري و يا كامندها تو كريستال استفاده كن و مقادير رو بصورت پارامتري به كريستال بده و يا از همون كامند ها استفاده كن براي اطلاعات بيشتر ميتوني به بخش كريستا ريپورت همين سايت مراجعه كني

  16. #16

    نقل قول: ایجاد ارتباط کریستال ریپورت با دیتابیس موجود در SQL Server

    مشکل برای گزارشهای استاتیک ( فقط برای نمایش همه رکوردهای موجود ) حل شد ولی اینکه بتونیم شروط کاربر را برای گزارشگیری اعمال کنیم هنوز خیر. و چون مربوط به وی بی میشه نخواستم در قسمت مربوط به کریستال رپورت مطرح کنم.
    نمیدونم عزیزان برنامه نویس برای گزارش گیری از SQL Server از چی استفاده میکنن ؟ لااقل تو این قسمت ما رو راهنمایی کنن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •