نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی دستیابی به مقدار یک سلول در یک Data Grid

  1. #1

    چگونگی دستیابی به مقدار یک سلول در یک Data Grid

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    چه طور می توان داده‌ی موجود در سلول DataGrid را که در آن هستیم به دست آورد؟

    توضیح ::نوشتن:: :
    من برای انجام کاری نیاز دارم ردیفی از DataGrid را که مکان نما در آن قرار دارد، در متغیرهایی ذخیره کنم (تمام ستون‌های آن ردیف). حال چگونه می شود این کار را انجام داد؟ اگر هم بخواهم فقط ستون‌های خاصی را به مقادیرشان دسترسی داشته باشم، راه حل چیست؟

    پیشاپیش متشکرم.

    با احترام- خدانگهدار.

  2. #2
    نام جدول : object_grid
    تعداد کل رکوردها را بدست آورید.
    مقدار فیلد کلید از سطر جاری (current row) را بدست آورید.
    آن را در dataset جستجو کنید .
    مفدار ستون مورد نظر از آن سطر را بدست آورید.


    'محاسبه تعداد رکوردها
    Dim all_count As Integer = object_set.Tables(0).Rows.Count
    Dim i, find_i As Integer
    'مقدار فیلد کد از سطر انتخاب شده از جدول را محاسبه می کند
    Dim this_code As Long = object_grid.Item(object_grid.CurrentCell.RowNu mber, 0)
    Dim code As Long
    For i = 0 To all_count - 1 'کد را در دیتاست جستجو می کند
    Try
    code = object_set.Tables(0).Rows(i).Item& #40;0)
    If this_code = code Then
    find_i = i
    Exit For
    End If
    Catch

    End Try
    Next
    'فیلد نام از رکوردی که فیلد کد آن از سطر جاری جدول بدست آمده را بدست می آورد
    Textbox1 = object_set.Tables(0).Rows(find_i). Item(1)

  3. #3

    با تشکر

    با سلام خدمت دوست گرامی bashir_nashi

    از جواب شما کمال تشکر را می نمایم.

    دوست عزیز چرا وقتی با دستور
    object_grid.Item(object_grid.CurrentCell.RowNu  mber, 0) 

    که شما فرموده اید می شود به مقدار یک سلول دسترسی داشت، باز در بانک اطلاعاتی دنبال آن می گردید؟

    من با همین دستور اطلاعات یک سلول و یا همه سلول‌های یک خط رو به دست آوردم، ولی علت جستجو رو که شما فرمودید نفهمیدم.

    با این همه از شما تشکر می کنم. موفق باشید

    با احترام- خدانگهدار

  4. #4
    سلام .
    من با همین دستور اطلاعات یک سلول و یا همه سلول‌های یک خط رو به دست آوردم، ولی علت جستجو رو که شما فرمودید نفهمیدم.
    من مقدار کدی را که در grid انتخاب شده را در dataset پیداکردم . به چند دلیل :
    *چون ممکن است مقدار ستونی را بخواهید که در grid نمایش داده نشده باشد.
    *ممکن است همه رکوردها در grid نباشد .
    و . . .
    موفق باشی.

تاپیک های مشابه

  1. DATA GRID
    نوشته شده توسط BAHARNARENG در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 01:37 صبح
  2. bindingیک data sourceبهdata grid
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 11:43 صبح
  3. کلیک در Data Grid
    نوشته شده توسط mjz000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 13:38 عصر
  4. حذف یک سطر در data grid
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 08:46 صبح
  5. فرستادن اطلاعات از Data Grid به Data Envernoment
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •